سال ۱۴۰۵ چند روز تعطیل رسمی دارد؟ وکیل: حکم اعدام «شریفه محمدی»، فعال کارگری، با تصمیم رئیس قوه قضائیه به سی سال حبس تبدیل شد توقیف محموله قاچاق دام آلوده در مازندران تصویب روز ملی هوا فضا و روز جزایر سه گانه خلیج فارس در تقویم رسمی کشور جزئیات تیراندازی پلیس در منطقه سوهانک تهران / دستگیری و زخمی شدن چند نفر / اعتراض دانشجویان به جولان اراذل و اوباش در محدوده دانشگاه آزاد اعلام محدودیت‌های ترافیکی از ۷ تا ۱۰ آبان در برخی از جاده‌های کشور این ربات انسان‌نما اتاق را مرتب و لباس‌ها را تا می‌کند جاده چالوس یکطرفه شد/ محدودیت‌های جدید اعلام شد اعلام جرم علیه تهیه‌کننده و مجری برنامه منتشرکننده ادعا‌های فائزه هاشمی هشدار دادگستری تهران درباره مراکز غیرمجاز خدمات زیبایی تشکیل پرونده قضائی برای فائزه هاشمی زمان توزیع کارت آزمون کانون وکلا اعلام شد تعطیلی پنجشنبه‌ها و کاهش ساعات کاری ادارات/ سازمان اداری و استخدامی کشور مسئول اجرای ساعات کاری ادارات جدید شد مدارس این شهر‌ها فردا چهارشنبه ۷ آبان تعطیل شد/ تاخیر در فعالیت ادارات خوزستان + جزئیات  وکیل مدافع پژمان جمشیدی: موکلم ممنوع الخروج نبوده است  خروج سهامدار اصلی بانک آینده از کشور صحت دارد؟
رئیس سازمان زندان ها خبر داد:

کمک ویژه به زندانیان مناطق سیل زده/تورم کیفری داریم

رئیس سازمان زندان ها، از کمک ویژه به زندانیان مناطق سیل زده خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۱:۲۱ - ۲۳ ارديبهشت ۱۳۹۸ - 2019 May 13
کد خبر: ۱۱۰۵۰
به گزارش  راهبرد معاصر ، اصغر جهانگیر، در حاشیه جشن گلریزان ستاد دیه در رابطه با وضعیت کمک به زندانیان استان‌های سیل زده در جمع خبرنگاران گفت: چون ستاد دیه هم معین سازمان زندان‌ها است لذا علاوه بر کارگروهی که تشکیل شده است در حال تلاش هستیم تا به آنها به صورت ویژه کمک کنیم. این کمک خارج از اساسنامه و دستورالعمل‌هایی خواهد بود تا بتوانند سریع‌تر به آغوش خانواده‌هایشان بازگردند.

وی افزود: همچنین رئیس قوه قضائیه در خصوص استان‌های آسیب دیده با بحث مرخصی زندانیان این استان‌ها موافقت کرد که این امر کمک می‌کند در کنار خانواده‌های خود باشند و از آسیب‌های آنها کاسته شود.

جهانگیر در رابطه با لزوم بازنگری در برخی قوانین که موجب افزایش زندانیان می‌شود، گفت: ما باید در این خصوص فعالیت جدی تری را در دستور کار قرار دهیم. در همین رابطه رئیس قوه قضائیه اولین جلسه مشترک خود را با حضور نمایندگان مجلس برگزار کرد، چون لوایح زیادی از قوه قضائیه از گذشته در مجلس باقی مانده است.

وی ادامه داد: بخشی از این لوایح به مقوله حبس زدایی و کاهش جمعیت کیفری کمک می‌کند.

رئیس سازمان زندان‌ها تصریح کرد: باید مراودات و تعاملات و ارتباطات دو قوه در این خصوص بیشتر شود تا ما هرچه سریع‌تر شاهد این امر باشیم که جرم زدایی از قوانین صورت گیرد. چون متأسفانه ما با تورم کیفری روبرو هستیم.

جهانگیر ادامه داد: نباید این احساس در مجموعه کشور وجود داشته باشد که همه مشکلات کشور را می‌شود با مجازات‌ها حل کرد.

وی افزود: بسیاری از مشکلات کشور ریشه‌های ساختاری اقتصادی ریشه‌های فرهنگی دارد و باید در این زمینه تلاش بیشتری کنیم تا با توسعه امر پیشگیری زمینه ایجاد جرم را در جامعه کم کنیم. اگر این اتفاق رخ دهد هم جمعیت کیفری و هم جرایم کاهش می‌یابد.

جهانگیر اظهار داشت: ما باید به سمتی برویم که بتونیم خیلی از جرایم را به سمت تخلفات ببریم و کاری کنیم که تخلفات هم انجام نشود.

رئیس سازمان زندان‌ها با اشاره به تعداد زندانیان جرایم غیر عمد، گفت: در حال حاضر بیش از ۱۳ هزار و ۵۰۰ نفر زندانی جرایم غیر عمد داریم که بیش از ۱۰ هزار نفر آنها محکومین جرایم مالی هستند. ۲۵۰۰ نفر محکومین مهریه و تعداد کمی محکومین دیه هستند. قریب به ۲ هزار و ۴۵۰ میلیارد تومان هم جمع بدهی این افراد است.

منبع : مهر
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار