دولت لبنان بار دیگر از پارلمان رأی اعتماد گرفت اعلام ورود صد‌ها دروزی از مناطق اشغالی به داخل سوریه زلنسکی: اگر تسلیحات دوربرد دریافت کنیم آماده اقدام هستیم ادعای دادستانی فرانسه علیه بشار اسد و ۲۰ مقام سابق سوریه اخراج مهاجران از خاک آمریکا به یک کشور آفریقایی واکنش وزارت خارجه به بازداشت اتباع ایرانی مقیم آمریکا رایزنی وزیران امور خارجه ایران و چین نشنال‌اینترست: الجولانی برای حفظ حکومت خود تروریست‌ها را جذب ارتش سوریه می‌کند سرپرست جدید سرکنسولگری افغانستان در مشهد کار خود را آغاز کرد موج گرمای شدید در اسپانیا جان بیش از ۱۰۰۰ نفر را گرفت درخواست عراقچی از شانگهای برای حمایت از ایران در برابر تجاوز آمریکایی-صهیونیستی ادامه بارش‌های سیل‌آسا در پاکستان؛ ۱۱۱ کشته و صد‌ها زخمی تاکنون سفارت ایران در لبنان: شایعات درباره ناامنی در کشور، جنگ روانی اسرائیل است السودانی: ایران کشوری مهم در منطقه است و روابط راهبردی عمیقی میان ماست لاوروف در دیدار با عراقچی: زمان گفت‌و‌گو با ایران درباره تحولات فرارسیده است

امام جماعت سابق مسجد‌ الحرام بازیگر فیلم تبلیغاتی شد

عادل الکلبانی امام جماعت سابق مسجد‌ الحرام به تازگی در یک فیلم تبلیغاتی بازی کرده است.
تاریخ انتشار: ۲۳:۴۴ - ۲۹ آبان ۱۴۰۰ - 2021 November 20
کد خبر: ۱۱۰۵۱۷

به گزارش راهبرد معاصر «عادل الکلبانی» امام جماعت سابق مسجد الحرام به تازگی در فیلمی تبلیغاتی درباره برگزاری بزرگترین رویداد سرگرمی و موسیقی ریاض در سال 2021 شرکت کرده است.

فصل سرگرمی ریاض که تا مارس 2022 (اواخر اسفند 1400) ادامه خواهد یافت شامل رویدادهای متنوع و مختلفی است که طی آن 70 کنسرت توسط خوانندگان عرب، 6 کنسرت بین‌المللی، 10 نمایشگاه بین‌المللی، 350 اجرای تئاتر، 18 بازی عربی و 6 بازی بین‌المللی برگزار می‌شود. قرار است در این رویداد یک مسابقه کشتی آزاد و همچنین دو مسابقه بین‌المللی نیز برگزار شود.


حضور عادل الکلبانی در فیلم تبلیغاتی

 

برگزاری این رویداد که برای دومین سال برگزار می‌شود  در قالب چشم انداز 2030 عربستان سعودی صورت می‌گیرد که طی سال‌های گذشته از سوی محمد بن سلمان، ولی‌عهد این کشور با هدف ایجاد فضای باز اجتماعی و فرهنگی و اصلاحات اجتماعی در عربستان و کاهش وابستگی این کشور به نفت روی نمایی شد.

پیشتر حضور «عادل بن سالم بن سعید الکلبانی» از مبلغان سعودی و امام جماعت نمازهای تراویح مسجد الحرام در مسابقات  ورق بازی نیز با انتقادات گسترده همراه بوده است.


حضور عادل الکلبانی در مسابقات ورق بازی در ریاض

 

هیأت سرگرمی که از هفتم می ۲۰۱۶ تأسیس شده است را می‌توان یکی از بارزترین اقدامات محمد بن سلمان برای ایجاد تغییرات مدنظر خویش در عربستان دانست. تغییراتی که ولیعهد سعودی از آن به عنوان «اصلاحات» یاد می‌کند اما مخالفانش اقداماتی می‌بینند که سنخیتی با ارزش‌های اسلامی و جامعه عربستان ندارد.

اقدامات این نهاد جدید تا کنون اعتراض بسیاری از مبلغان دینی سعودی را برانگیخته است. برگزاری «دیسکو حلال» و دعوت از خواننده‌های غربی برای شرکت در کنسرت‌های موسیقی و برگزاری جشنواره «موسم ریاض» که اخیرا به پایان رسیده، از جمله این اقدامات است.

تا کنون روحانیون بسیاری به علت مخالفت با این برنامه‌ها بازداشت شده‌اند./فارس

ارسال نظر