آمریکا به همسایه ایران جنگنده F۳۵ می‌دهد ریاست‌جمهوری عراق: از تصمیم کمیته مسدودسازی اموال اطلاع نداشتیم آمریکا فروش تراشه به ایران و چین را ممنوع می‌کند مسکو: منتظر واکنش آمریکا به گفت‌وگوی پوتین و ویتکاف هستیم پوتین: مراکز قدرت جدیدی در جهان در حال شکل‌گیری است پیش‌بینی ایلان ماسک درباره رئیس‌جمهور بعدی آمریکا لغو تصمیم دولت عراق در درج نام گروه‌های مقاومت در لیست گروه های تروریستی هشدار امنیتی شاباک برای مقابله با نفوذ اطلاعاتی ایران بیانیه خصمانه شورای همکاری علیه ایران؛ شیخ‌نشین‌های خلیج فارس در خط تقابل پوتین: گفتگو با ویتکاف و کوشنر ضروری بود/ جستجوی راه‌حل برای وضعیت اوکراین دشوار است نماینده رهبری به شش کشور عربی هشدار داد حماس: مواضع اسرائیل در قبال رفح، بخشی از طرح کوچاندن فلسطینیان است ترکیه: به گاز ایران، روسیه و آذربایجان نیاز داریم کانال ۱۲ از وسعت جاسوسی اسرائیلی‌ها برای ایران پرده برداشت حمله عربستان به یک شهر مرزی یمن

سخنان رئیس سابق موساد درباره حصول توافق با ایران

رئیس سابق موساد با غیرممکن دانستن توافق آمریکا و ایران برای احیای برجام، مدعی شد تل‌آویو اجازه نمی‌دهد ایران به توانایی اتمی نظامی دست یابد.
تاریخ انتشار: ۱۳:۳۱ - ۰۱ آذر ۱۴۰۰ - 2021 November 22
کد خبر: ۱۱۰۷۰۱

به گزارش راهبرد معاصر، «یوسی کوهن» رئیس سابق سازمان جاسوسی رژیم صهیونیستی (موساد) ادعا کرد که ایران از زمان خروج آمریکا از توافق هسته‌ای در سال ۲۰۱۸، اورانیوم بیشتری غنی‌سازی می‌کند.

 

کوهن روز یکشنبه در مصاحبه با روزنامه «هاآرتص» درباره اینکه تعدادی از پیشینیان وی، از تلاش‌های کابینه سابق اسرائیل برای متقاعد کردن واشنگتن جهت خروج از توافق انتقاد کرده‌اند مدعی شد: «ما به آمریکایی‌ها و جهان نشان دادیم که ایران تا پایان توافق دروغ می‌گفت. ایران در مورد بسیاری از مسائلی که از جهان پنهان مانده بود شفاف‌سازی نمی‌کرد».

 

وی ضمن تکرار ادعای انجام شدن عملیات‌های موساد داخل ایران در زمان حضور او در این سازمان، اظهار داشت: «شما می‌توانید به توانایی‌های آن‌ها آسیب بزنید و آن را کاهش دهید. طبق گزارش مطبوعات خارجی، هر کاری که ما در ایران انجام دادیم این بود که از نظر توانایی فاصله کافی را حفظ کنیم.»

 

رئیس سابق آژانس جاسوسی رژیم صهیونیستی، با متهم کردن مسئولان دولتی ایران به داشتن نیاتی که با فعالیت‌های مخفیانه موساد قابل تغییر نیست، ادعا کرد: «شک دارم که از مذاکراتی که قرار است در وین آغاز شود، توافقی حاصل شود».

 

به نوشته وبگاه «عاروتص شوع» به نقل از این مصاحبه، کوهن مذاکرات وین را به عنوان «حرکتی با احساسات زیاد» توصیف کرد که شانس کمی برای موفقیت واقعی آن ارزیابی می‌کند.

 

علی‌رغم ارزیابی برخی مقامات ارشد سابق رژیم صهیونیستی مبنی بر اینکه اکنون برای جلوگیری از تبدیل شدن ایران به یک کشور در آستانه قدرت اتمی دیر است، کوهن مدعی شد: «هیچ وقت دیر نیست. ما باید در ذهن خود با این تفکر کنار بیاییم که اسرائیل هرگز اجازه نخواهد داد ایرانی‌ها توانایی اتمی نظامی داشته باشند».

 

بر اساس این گزارش، کوهن در پاسخ به سوالی درباره توانایی رژیم تل‌آویو برای انجام حمله نظامی یکجانبه علیه ایران ادعا کرد: «من فکر می‌کنم اسرائیل باید به تنهایی توانایی مقابله با این جنبه را داشته باشد، مانند آنچه در گذشته در عراق و سوریه انجام دادیم».

 

ادعاهای وی در حالی است که پیش از این، «بنی گانتز» وزیر جنگ رژیم صهیونیستی طی در دانشگاه کالیفرنیا گفت: «من از توافق هسته‌ای که طولانی‌تر، قوی‌تر و با نظارت دقیق‌تر باشد، حمایت خواهم کرد». / فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار