بیانیه مشترک ایران و کشور‌های عربی و اسلامی درباره سومالی‌لند السودانی: تلاشی مهم را برای دیدار بین ایران و آمریکا در بغداد آغاز کرده‌ایم حضور پوتین با لباس نظامی در قرارگاه فرماندهی ارتش روسیه نفوذ ۱۰ خودروی نظامی اسرائیلی به شمال قنیطره سوریه انتخابات پیش‌رو در رهبری حماس؛ الحیه و مشعل مهم‌ترین گزینه‌های ریاست جنبش سفیر ایران در بغداد: آمریکا در حریم هوایی عراق از ایران جاسوسی می‌کند ریاض به جدایی‌طلبان یمن: صدای عقل را بر ماجراجویی غلبه دهید بازداشت ۷ نفر در ایتالیا به اتهام تامین مالی حماس پیام گروه هکری حنظله خطاب به نتانیاهو در آستانه سفر به آمریکا الحوثی: ارتباط نظام سعودی با تل‌آویو/ نبردهای آتی با اسرائیل حتمی است پای جاسوس ایرانی به اتاق نفتالی بنت رسید زلنسکی: به دیدار ترامپ می‌روم رژیم صهیونیستی در قعر فهرست اعتبار جهانی قرار گرفت غریب آبادی: خصومت دشمنان ناشی از استقلال و پیشرفت‌های ایران است وزیر جنگ اسرائیل: هرگز از غزه خارج نخواهیم شد

افشای وابستگی محمود عباس به سازمان امنیتی شاباک در تل آویو

یک نویسنده و کارشناس صهیونیستی ابعادی از روابط این رژیم با تشکیلات خودگردان فلسطینی را فاش کرده است.
تاریخ انتشار: ۱۰:۴۰ - ۳۰ آبان ۱۴۰۰ - 2021 November 21
کد خبر: ۱۱۰۵۴۷

به گزارش راهبرد معاصر، بر مبنای برخی گزارش‌ها از محافل امنیتی ارشد رژیم صهیونیستی، هماهنگی امنیتی میان شاباک و تشکیلات خودگردان فلسطین مانع از سقوط کرانه باختری شده است.

در همین ارتباط گفته شده که همکاری شاباک با محمودعباس مانع از سقوط کرانه باختری توسط حماس شده و همین موضوع باعث شده تا تشکیلات برای سرکوب حماس به شاباک بسیار وابسته باشد.

در گزارشی که «امیر بارشالوم»، تحلیلگر امنیتی در مجله تایمز اسرائیل منتشر کرده، نویسنده با بررسی تاریخ روابط میان این رژیم و تشکیلات خودگردان فلسطین به این نتیجه می‌رسد که رؤسای سرویس‌های امنیت عمومی رژیم صهیونیستی؛ موساد و شاباک دائماً به عنوان کانال ارتباطی میان دولت رژیم صهیونیستی و تشکیلات خودگردان کار می‌کنند و در نبود گفت‌وگوی سیاسی، شاباک کانال ارتباطی اصلی میان دو طرف است و از زمان امضای توافقنامه‌های اسلو، سرویس‌های امنیت عمومی رژیم صهیونیستی نقش مهمی در روابط با تشکیلات خودگردان فلسطین ایفا می‌کنند و یکی از اصلی‌ترین دلایل این امر در پیوست امنیتی این توافقنامه نهفته است که هماهنگی امنیتی بین تشکیلات خودگردان فلسطین و رژیم صهیونیستی را ضروری کرده است.

این کارشناس اسرائیلی معتقد است که برای اسرائیل این مکانیزم مناسبی برای انتقال پیام است حتی اگر امنیتی نباشد چرا که به رئیس سرویس امنیت عمومی به عنوان کارمند سیاسی نگاه نمی‌شود به عنوان مثال در دیدار‌ها میان نداف ارگمان، رئیس سابق این سرویس و عباس، ارگمان همان کسی بود که از ترس شکایت تشکیلات خودگردان فلسطین به لاهه پیام سیاسی را منتقل کرد.

هفته گذشته «محمود عباس»، رئیس تشکیلات خودگردان فلسطین در دیدار با «لیندا تامس گرینفیلد» سفیر ایالات متحده در سازمان ملل تاکید کرد که اقدامات تل آویو راه‌حل دو دولتی را به شکل خطرناکی تضعیف کرده است. با وجود بن بست در مواضع سازش در برابر رژیم صهیونیستی طی سال‌های گذشته، اما رئیس تشکیلات خودگردان گفت که دستش را برای صلح با رژیم صهیونیستی دراز کرده و از برگزاری کنفرانس بین المللی تحت نظارت کمیته چهارجانبه صلح بین المللی حمایت می‌کند، هرچند به گفته او در صورت اصرار مقامات اشغالگر بر انکار قرارداد‌های امضا شده و دور شدن از مسیر صلح، گزینه‌هایی هست و اقداماتی انجام خواهد شد که حقوق و منافع ملی مردم فلسطین حفظ شود./مهر

مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار