زینب نصرالله: درد فراق پدرم بسیار سنگین است ۶۰۲ اسیر فلسطینی فردا آزاد خواهند شد جزئیات مراسم تشییع شهید نصرالله و صفی‌الدین در بیروت ابوعبیده اسامی ۶ اسیر اسراییلی را که شنبه آزاد می‌شوند اعلام کرد اسرائیل هویت یکی از اجساد تحویل گرفته شده از حماس را تائید نکرد اطلاعیه دفتر حافظ منافع ایران در واشنگتن درباره هم‌وطنانی که از آمریکا اخراج می‌شوند ریاست تشکیلات خودگردان فلسطین طرح محمود عباس درباره غزه را اعلام کرد سازمان درآمد داخلی آمریکا ۶۰۰۰ کارمند را اخراج می‌کند انفجار ۳ اتوبوس در جنوب تل‌آویو + فیلم  «کش پاتل» مدیر اف‌بی‌آی شد حماس: برای مذاکرات مرحله دوم آتش بس آماده‌ایم لغو کنفرانس خبری مقامات ارشد آمریکا و اوکراین به درخواست واشنگتن زلنسکی: با فرستاده ترامپ ملاقات سازنده‌ای داشتم گفت‌وگوی تلفنی پوتین با ولیعهد عربستان سعودی دبیرکل جنبش جهاد اسلامی فلسطین در دیدار با سرلشکر باقری: ایران خانه مقاومت است
مرکز تحقیقاتی صهیونیستی اعلام کرد

آمریکا و اسرائیل مسئول حملات اخیر به مواضع گروه‌های شیعی سوریه

بنا بر اعلام یک مرکز تحقیقاتی صهیونیستی آمریکا و اسرائیل مسئول حملات اخیر به مواضع گروه‌های شیعی سوریه نزدیک به ایران هستند.
تاریخ انتشار: ۱۰:۱۱ - ۰۵ آذر ۱۴۰۰ - 2021 November 26
کد خبر: ۱۱۱۲۰۷

به گزارش راهبرد معاصر یکی از مراکز تحقیقاتی صهیونیستی در گزارشی اعلام کرد: واشنگتن و تل آویو در حمله به مواضع گروه های شیعی نزدیک به ایران همکاری دارند. در هر حمله اهداف متفاوت بودند. هدف اصلی حملات به سوریه از نظر جغرافیایی در شرق سوریه یعنی مناطقی از البوکمال، المیادین و دیرالزور متمرکز شده است. اینجا همان جایی هستند که نیرو‌های مقاومت در آن مستقر شده اند. حمله به این مناطق بر عهده آمریکاست.

این مرکز تاکید دارد: بخشی از سوریه که حمله به آن برعهده اسرائیل است شامل بخش‌هایی از مناطق شمالی، مرکزی و غربی سوریه می‌شود که البته تمرکز این حملات بر روی دمشق و مناطق پالمیرا، حمص، لاذقیه و طرطوس است. هدف اصلی از حملات به این مناطق ضربه زدن به توان تسلیحاتی نیرو‌های مقاومت حزب الله و سامانه‌های پیشرفته موشکی مستقر در آن است.

این گزارش مدعی است: در سه ماه گذشته آمریکا و اسرائیل حداقل ده حمله هوایی را علیه نیرو‌های مقاومت شیعی نزدیک به ایران در این مناطق انجام داده اند. در این میان، منطقه البوکمال در شرق سوریه که محل تجمع نیرو‌های مقاومت است از اهمیت ویژه‌ای برخوردار بوده است.

این مرکز صهیونیستی می گوید  در سه ماه گذشته آمریکا و اسراییل در حملات مختلف هوایی توانسته اند پایگاه‌های نظامی و تسلیحات جنگی بسیاری را نابود کنند./باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر