جزئیات تازه درباره شهادت سردار حاجی‌زاده از زبان سخنگوی سپاه خبر مهم رئیس سازمان اداری و استخدامی درباره حقوق کارکنان دولت وزیر اطلاعات: طرح «مقابله با نفوذ» در حال بررسی در کمیسیون امنیت ملی است خرازی خطاب به ترامپ: با ایران مذاکره واقعی کنید/استقلال خود را به حراج نمی‌گذاریم جزئیات سقوط بالگرد مرحوم رئیسی از زبان غلامحسین اسماعیلی: در نقطه سقوط بالگرد فقط هفت پیکر پیدا شد... + فیلم آغاز ثبت‌نام انتخابات شورا‌های اسلامی روستا‌ها عارف استعفا کرد؟ دولت موظف به تأمین سفره مردم/ اجرای کالابرگ باید شتاب بگیرد هلاکت دو شرور مسلح گروگانگیر در عملیات نیرو‌های امنیتی خوی این چهار وزیر دولت پزشکیان استیضاح می‌شوند؟ بخشنامه تهیه و تنظیم لایحه بودجه ۱۴۰۵ از سوی پزشکیان ابلاغ شد خاتمی: مسئولان برای گرانی و معیشت مردم تدبیر کنند /صرفه‌جویی مد نظر همه باشد علم‌الهدی: نباید تولید محتوا در فضای مجازی آزاد گذاشته شود درخواست آیت‌الله جوادی آملی از عموم مردم برای خواندن نماز باران عارف: خودسوزی جوان اهوازی سیگنالی جدی برای حاکمیت است
سخنگوی سپاه پاسداران:

ناامیدی در اردوگاه دشمن خیمه زده است

سردار شریف گفت: کشور با حرکت بسیجیان رو به جلوست، اما دشمن تلاش می‌کند ما را ناامید و مایوس کرده و شرایط ما را بحرانی نشان دهد.
تاریخ انتشار: ۱۹:۴۹ - ۰۱ آذر ۱۴۰۰ - 2021 November 22
کد خبر: ۱۱۰۷۶۱

سردار سرتیپ دوم پاسدار رمضان شریف سخنگو و مسئول روابط عمومی کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی اظهار کرد: امام راحل با شناخت عمیقی که از بنیان‌های قوی موجود در کشور و عملکرد دشمنان انقلاب اسلامی داشتند بسیج را بنیان گذاشتند. ایشان بسیج را با افق بلندی که ترسیم کردند برای زمانی بود که کشور ما ۳۵ میلیون جمعیت داشت، قطعا امروز انتظار رهبری خیلی بیشتر از این عدد و رقم است.

وی که در همایش سراسری بسیجیان راه‌آهن جمهوری اسلامی سخن می گفت: با بیان اینکه ملت ما اخلاص و صداقت و تلاش ارزشمند بسیجیان در دوران دفاع مقدس را به عنوان یک تابلوی ماندگار و حماسی در شرایط سختی که صدام به نمایندگی از همه دشمنان اسلام و ایران قد علم کرده بودند، به یاد دارند، یادآور شد: در دو سال اخیر بعد از همه‌گیری ویروس کرونا بسیجیان در عرصه‌های مختلف حضور پیدا کردند و کمک‌های بسیار موثری که در حوزه تامین نیاز‌های اولیه‌ای که برای کرونا وجود داشت، از بسیج پزشکان، کارگری و کارخانه‌ها گرفته تا حضور میدانی بسیجیان دانش آموز و دانشجو و بسیج طلاب در این مراحل سخت در کنار مردم عزیزمان بودند و روحیه امیدبخشی را به جامعه تزریق کردند.

سردار شریف معتقد است در اوایل اوج گیری کرونا اروپاییان خودشان نه تنها به خودشان بلکه به دیگران هم رحم نمی‌کردند و وسایل بهداشتی و ماسک را به سرقت می‌بردند که زبانزد خاص و عام شده بود، اما ملت ما با صبر و استقامت و روحیه بسیجی توانست این عرصه را پست سر بگذارد و بسیج و بسیجیان نقش ماندگاری در کمک به عبور از این بحران ملی داشتند.

سخنگوی سپاه پاسداران معتقد است با اشاره به اینکه کشور با حرکت بسیجیان رو به جلو است، اما دشمن تلاش می‌کند ما را ناامید و مایوس کرده و شرایط ما را بحرانی نشان دهد، اما مردم ما می‌دانند که از اول انقلاب تا امروز از چه گردنه‌های سختی عبور کردند و چه موانع بزرگ را از پیش روی خود برداشته‌اند یا آن موانع را دور زدند و برای عمران و آبادانی و سرافرازی این ملت تلاش کردند، استقامت کردند و بیش از ۲۰۰ هزار شهید دادند.

ناامیدی در اردوگاه دشمن خیمه زده است، هر چند آن‌ها این موضوع را به روی خود نمی‌آورند. در افغانستان هزاران نفر را به خاک و خون کشیدند، کشته و زخمی‌های متعددی دادند، اما سرانجام با خفت و خاری کشور همسایه ما را ترک کردند؛ این موضوع اعتقاد سخنگوی سپاه پاسداران است.

سردار شریف یادآور شد که آن‌ها واقع بین هستند و می‌دانند تداوم حضورشان تلفات بیشتر و هزینه‌های سنگین‌تری برای آن‌ها به دنبال دارد و این قصه همه منطقه است. شما به زودی خواهید دید آن‌ها عرصه‌های دیگری را در پیرامون ما ترک خواهند کرد مهم این است که استراتژی آن‌ها با شکست روبرو شده است. مجلس و پارلمان عراق مصوبه قانونی وضع کرده است که نظامیان آمریکا باید عراق را ترک کنند و مطمئن باشید دیر یا زود این اتفاق خواهد افتاد، آمریکایی‌ها هم این واقعیت را درک کره اند و نفرت مردم منطقه از این‌ها به اوج خود رسیده است.

سخنگوی سپاه یادآور شد که ضرورتی ندارد که بگوییم ما در سوریه، لبنان، عراق و یمن مقابل آمریکایی‌ها ایستاده‌ایم. مردم این کشور‌ها هستند که با الگو گرفتن از فرهنگ بسیجی و فرهنگ انقلاب اسلامی راه خود را پیدا کردند و آمریکایی‌ها و به ویژه صهیونیست‌ها امروز با اراده مستحکم یک امت روبرو هستند و مطمئن باشید پیروزی از آن امت اسلامی است.

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار