سومین برد در کاپ آسیا/ صعود بسکتبال زنان به نیمه نهایی به عنوان صدرنشین قتل مادر به دست پسر در خرم‌دره/ دستگیری قاتل در کمتر از ۲۴ ساعتعکس تزئینی است وقوع زمین‌لرزه‌ای به بزرگی ۴.۷ ریشتر در منطقه امیریه شاهرود سه الهلالی در فهرست النصر! فواید یک میوه خوش طعم تابستانی / از بهبود بینایی تا کاهش التهاب حریق در مجتمع مسکونی ۶۰ واحدی در پاسدار گمنام/ سه خودرو در آتش سوخت آتش‌سوزی یک کارگاه مبل‌سازی در کرج مهار شد آخرین جزئیات از انفجار در قم و وضعیت مصدومان زلزله‌ای به بزرگی ۶.۹ ریشتر استان مالوکو اندونزی را لرزاند نقل و انتقالات لیگ بیست و پنجم / آرش رضاوند دو ساله به سپاهان پیوست قهرمان جام جهانی دیگر به سپاهان برنمی‌گردد تصاویر / صفحه نخست روزنامه‌های صبح دوشنبه ۲۳ تیر ۱۴۰۴ چلسی با غلبه بر پاری‌سن‌ژرمن قهرمان جام‌جهانی باشگاه‌ها شد اهدای مدال فینال جام جهانی باشگاه‌ها به علیرضا فغانی توسط ترامپ + فیلم پایان داستان جذاب لبران و لیکرز/ پادشاه رفتنی شد

ابلاغ قانونی به پرسپولیس و استقلال

مرجع تعیین کننده، نرخ و نحوه ارائه تضامین دو باشگاه پرسپولیس و استقلال برای دریافت تبلیغات محیطی را مشخص کرد و بر این اساس سرخابی‌ها همچنان فرصت دارند.
تاریخ انتشار: ۱۱:۴۷ - ۰۲ آذر ۱۴۰۰ - 2021 November 23
کد خبر: ۱۱۰۸۵۸

به گزارش راهبرد معاصر؛  صادق درودگر عضو هیئت رئیسه سازمان لیگ روز یکشنبه 30 آبان درباره اینکه گفته می‌شود سازمان لیگ از پرسپولیس و استقلال مبلغ 39 میلیارد تومان برای ارائه ضمانت جهت اجرای تبلیغات محیطی درخواست کرده، گفته بود: «سازمان لیگ هیچ فرمولی تعیین نکرده و فقط اعلام کرده‌ایم برای جلوگیری از ضرر باشگاه‌ها و به دلیل تجارب بد قبلی باید صددرصد ضمانت از کارگزار اخذ شود. قرار است سازمان بازرسی درصد نهایی را اعلام کند.»

 

 

در حالی که فدراسیون فوتبال و سازمان لیگ اعلام کرده بودند دو باشگاه پرسپولیس و استقلال برای ارائه تضامین لازم و دریافت تبلیغات محیطی تا روز اول آذر فرصت دارند، اما روز گذشته (اول آذر) نرخ و نحوه ارائه تضامین لازم به سازمان لیگ و فدراسیون فوتبال از جانب دو باشگاه پرسپولیس و استقلال اعلام شد. بر این اساس دو باشگاه همچنان از فرصت کافی جهت ارائه تضامین و دریافت حق استفاده از تبلیغات در بازی‌های خانگی برخوردار هستند.

 

با توجه به اینکه درودگر سازمان بازرسی را مرجع تصمیم‌گیری در این خصوص دانسته بود نرخ تعیین شده بر اساس مصوبه سازمان لیگ و منطبق با قانون، 25 درصد از مجموع رقم ارزش تبلیغات محیطی است در حالی که پیش از این سازمان لیگ نرخ‌های دیگری را اعلام کرده بود و درودگر بر ضرورت ارائه تضمین به میزان صددرصد مبلغ قرارداد تاکید داشت.

 

بر اساس ابلاغ صورت گرفته و استفاده از واژه انواع مختلف تضامین، باشگاه‌ها ملزم به ارائه تضمین بانکی نخواهند بود و ارائه انواع دیگر تضامین به نرخ اعلام شده نیز برای دریافت تبلیغات محیطی کافی است در حالی که درودگر بر ضرورت ارائه تضمین بانکی و پرداخت 10 درصد کل مبلغ به صورت نقدی تاکید داشت.

 

گفته می‌شود دلیل انتظار دو باشگاه استقلال و پرسپولیس برای ارائه تضامین لازم دریافت دستورالعمل از مرجع مسئول در این حوزه بوده و بر همین اساس در روزهای آینده دو باشگاه نسبت به ارائه تضمین و دریافت حق قانونی استفاده از تبلیغات محیطی در بازی‌های خانگی اقدام خواهند کرد.

 

به نظر می‌رسد انتظار هواداران دو باشگاه نیز برای تحقق یافتن یکی از بخش‌های مهم درآمدزایی در هر فصل از محل تبلیغات محیطی به این صورت به سر خواهد رسید و البته پیرو دریافت این نامه از مرجع قانونی احتمالاً مقاومت سازمان لیگ در برابر دو باشگاه در ماجرای تبلیغات محیطی نیز به پایان می‌رسد./ تسنیم

 

 

ارسال نظر
آخرین اخبار