لغو سهمیه ۲۰ روز تردد رایگان در محدوده آلودگی هوای تهران بسته ویژه مکالمه و اینترنت در طرح رمضان ۱۴۰۴ بی نهایت همراه اول ترافیک نیمه‌سنگین در جاده‌های شمالی و مسدودی برخی محور‌های غیرشریانی اعلام نتایج نهایی آزمون کارشناسی به پزشکی ساعت کار ادارات در ماه مبارک رمضان اعلام شد آمار معلمان بازنشسته مشغول در مدارس اعلام شد هشدار هواشناسی برای تهران/ افزایش دما و پایداری هوا در راه است/ غبار محلی در مناطق پرتردد جزئیات مهم جذب ٧۴ هزار نفر در آموزش و پرورش واریز حقوق فرهنگیان از روز پنجشنبه ٣٠ بهمن ماه ۱۴۰۴+ جزئیات ساعت جدید فعالیت میادین و بازار‌های میوه و تره‌بار در ماه رمضان واکنش قوه قضائیه به ادعای وکیل امیرحسین مقصودلو معروف به تتلو مأمور نیروی انتظامی شهرستان ایذه به شهادت رسید تمایل ایرانیان برای داشتن ۲.۵ فرزند/ نرخ باروری کل کشور حدود ۱.۴۴ مجوز استخدام ۸۵ هزار معلم در کشور صادر شد/ تکلیف معیشت معلمان چه می‌شود؟ احراز شهادت ۲ تن از قربانیان حوادث دی‌ماه در یاسوج

شبکه سازمان یافته اخلالگران ارزی متلاشی شد

نیروی انتظامی طی اطلاعیه‌ای از شناسایی و انهدام یک شبکه سازمان یافته اخلال در نظام اقتصادی کشور از طریق فروش رمز ارز‌های دیجیتال خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۴:۳۰ - ۰۲ آذر ۱۴۰۰ - 2021 November 23
کد خبر: ۱۱۰۸۹۲

به گزارش راهبرد معاصر، نیروی انتظامی در اطلاعیه‌ای از انهدام شبکه سازمان یافته اخلال در نظام اقتصادی خبر داد.

در این اطلاعیه آمده است:

پلیس با رصد و پایش اطلاعاتی فضای مجازی یک شبکه سازمان یافته که با فروش رمز ارز غیرقانونی دریک اقدام به اخلال در نظام اقتصادی و ارزی کشور کرده بودند را شناسایی و اعضای اصلی آن را دستگیر و این شبکه را متلاشی کردند.

کارآگاهان پلیس امنیت اقتصادی ناجا با انجام این مأموریت مهم که با هماهنگی دادسرای ویژه رسیدگی به جرایم اقتصادی صورت گرفت ضمن دستگیری اعضای اصلی شبکه، بیش از یک هزار و ۵۰۰ میلیارد ریال وجوه دریافتی از مردم را در حساب‌های متهمان کشف و برای جلوگیری از خروج وجوه مذکور به خارج از کشور حساب‌های آن‌ها را مسدود کردند.

گفتنی است وجوه توقیف شده مربوط به تعداد یک هزار و ۷۱۵ نفر بوده که اقدام به خرید رمز ارز مذکورنموده بودند.

نیروی انتظامی از مردم خواست: با توجه به غیر قانونی بودن خرید و فروش رمز ارز‌ها جهت جلوگیری از تاراج سرمایه‌های خود به این معاملات ورود نکرده و در صورت مشاهده مراتب را به پلیس ۱۱۰ اطلاع دهند.

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار