اعتراض تند وزیر صمت به قطع کامل برق صنایع بزرگ در ۱۵ روز آینده بیانیه اسنپ پی در پی صدور رای شورای رقابت؛ از حق قانونی تجدیدنظرخواهی استفاده می‌کنیم سهمیه بنزین در کارت‌های بانکی؛ اجرای طرح نهایی از مرداد ۱۴۰۴ صدور مجوز افتتاح اولین شعبه بانک روسی در ایران هشدار آبفا درباره تداوم خشکسالی در تهران / کاهش ۴۵ درصدی بارندگی و افت منابع آبی سد ماملو واردات خودرو و تلفن همراه مشمول دریافت ضمانت‌نامه بانکی در گمرک شد روز‌های پنجشنبه شعب کشیک بانک‌ها دایر است قیمت طلا، دلار، سکه و ارز ۱۴۰۴/۰۲/۲۳ پرداخت دیه ۵۹ جان باخته حادثه بندر رجایی جاده چالوس تا پایان اردیبهشت مسدود است تعرفه بسته‌های اینترنت تغییر می‌کند؟ درآمد ماهانه ۱۵ میلیون تومانی خانواده‌های محروم در طرح توانمندسازی محرومان تمدید معافیت واردات طلا، نقره و پلاتین خام از مالیات تا آذر ۱۴۰۴ وزیر کار: مستمری بازنشستگان تامین اجتماعی با ۳۰ درصد افزایش واریز می‌شود گوشت گرم از فهرست کالا‌های اساسی خارج شد

قیمت مرغ ارزان می شود

مدیرعامل اتحادیه مرغداران گوشتی گفت: با توجه به افزایش جوجه‌ریزی به ۱۲۷ میلیون قطعه، پیش‌بینی می‌شود که قیمت مرغ طی ۱۵ روز آینده کاهش یابد.
تاریخ انتشار: ۱۹:۵۰ - ۰۲ آذر ۱۴۰۰ - 2021 November 23
کد خبر: ۱۱۰۹۵۸

به گزارش راهبرد معاصر ؛ حبیب اسدالله نژاد مدیرعامل اتحادیه مرغداران گوشتی  گفت: بنابر آخرین آمار در آبان ۱۲۷ میلیون قطعه جوجه ریزی صورت گرفته که ۷ میلیون قطعه آن از محل تخم مرغ نطفه دار وارداتی بوده است.با توجه به افزایش جوجه ریزی انتظار می رود که تا ۱ روز آینده شاهد بازگشت ثبات و آرامش به بازار مرغ باشیم تا تمامی آحاد جامعه مرغ را با نرخ مصوب خریداری کنند.

او ادامه داد: علی رغم آنکه قیمت مصوب هر قطعه جوجه یکروزه از ۴ هزار و ۲۰۰ تومان به ۶ هزار تومان افزایش یافته است، اما در بازار آزاد با نرخ ۱۱ تا ۱۲ هزار تومان با فروش می رسد که این امر در قیمت تمام شده تولید تاثیر بسزایی دارد.

مدیرعامل اتحادیه مرغداران گوشتی گفت: با توجه به نرخ فعلی جوجه یکروزه، ۹.۵ تا ۱۰ درصد قیمت تمام شده برای مرغدار افزایش می یابد به طوریکه بنابر محاسبات صورت گرفته حدود ۸۰۰ میلیارد تومان مرغداران از ناحیه افزایش جوجه یکروزه متحمل زیان شدند.

به گفته مدیرعامل اتحادیه مرغداران گوشتی ، با وجود آنکه سودجویی ناشی از عدم همخوانی قیمت جوجه با نرخ مصوب ۷۲۰ میلیارد تومان است، از این رو انتظار می رود که سازوکاری برای جوجه تعریف شود تا تولیدکننده زیان نبیند.

وی ادامه داد: با توجه به اثر کالای جایگزین، نیاز روزانه مرغ کشور ۶ هزار و ۵۰۰ تا ۷ هزار تن است که در شرایط فعلی به طور نسبی تامین می شود و با عرضه جوجه ریزی آبان، نیاز کشور به طور کامل تامین می شود که این امر منجر به کاهش التهابات بازار خواهد شد.

اسدالله نژاد از عرضه روزانه یک هزار تا یک هزار و ۲۰۰ تن مرغ از استان های معین گیلان، مازندران، گلستان و سمنان خبر داد.

 

کلمات کلیدی: مرغ جوجه ریزی
ارسال نظر