آماده‌باش بی‌سابقه ارتش اسرائیل در جنوب سوریه عراقچی: ما جنگ را نمی‌خواستیم، اما برای آن آماده بودیم ابلاغ موافقتنامه انتقال محکومان میان ایران و ونزوئلا از سوی پزشکیان ترامپ قانون جنجالی رمرزارز‌ها را امضا کرد توافق آتش‌بس در سویداء/ جزئیات مشارکت دروزی‌ها در آینده سیاسی سوریه الجولانی: مداخله اسرائیل، سوریه را وارد مرحله خطرناکی کرد ادعای ترامپ: توانایی‌های هسته‌ای ایران برای مدت طولانی نابود شده بقائی: مثل همیشه با مردم سوریه هستیم؛ با صدای بلند از حاکمیت ملی و تمامیت ارضی سوریه حمایت می‌کنیم آخرین تحولات ناآرامی‌های سویداء / ۷۱۸ نفر کشته شده‌اند نیرو‌های الجولانی برای ورود به سویداء آماده می‌شوند دولت لبنان بار دیگر از پارلمان رأی اعتماد گرفت اعلام ورود صد‌ها دروزی از مناطق اشغالی به داخل سوریه زلنسکی: اگر تسلیحات دوربرد دریافت کنیم آماده اقدام هستیم ادعای دادستانی فرانسه علیه بشار اسد و ۲۰ مقام سابق سوریه اخراج مهاجران از خاک آمریکا به یک کشور آفریقایی

واکنش وزارت خارجه بریتانیا به حکم صادره برای جاسوس انگلیسی

وزارت خارجه انگلیس امروز (دوشنبه) به حکم صادر شده برای یکی از عناصر مهم نفوذ فرهنگی این کشور در ایران مبنی بر ۱۰ سال حبس به اتهام جاسوسی، واکنش نشان داد.
تاریخ انتشار: ۱۷:۲۵ - ۲۳ ارديبهشت ۱۳۹۸ - 2019 May 13
کد خبر: ۱۱۱۰۱

به گزارش راهبرد معاصر ، دفتر وزارت خارجه انگلیس در بیانیه‌ای در این خصوص اعلام کرد که «گزارش‌های منتشر شده مبنی بر اینکه یک کارمند ایرانی شورای بریتانیا (بریتیش کانسیل) به اتهام جاسوسی محکوم به حبس شده»، لندن را نگران کرده است.

بر اساس گزارش «گاردین»، مدیراجرایی بریتیش کانسیل نیز در این رابطه گفته است: «ما گزارش‌هایی را دیده‌ایم مبنی بر اینکه یک تبعه ایرانی که گفته می‌شود کارمند بریتیش کانسیل بوده، به حبس محکوم شده است».

 

وی افزود: «اگرچه ما نتوانسته‌ایم که تأیید کنیم آیا این فرد همکار ما است، اما سلامت و امنیت همکار ما همچنان مایه نگرانی اولیه ما است، همانطور که در زمان بازداشت ایشان بود. به هر حال در این رابطه با دفتر وزارت خارجه و حفظ منافع مشترک در ارتباط هستیم».

بنا بر این گزارش، شورای فرهنگی انگلیس گفته است که یکی از کارکنان این مرکز که البته «رئیس میز ایران» نبوده، سال گذشته بازداشت شده بود و این فرد در سمت پایین‌تری در انگلیس فعالیت می‌کرده و وظیفه وی معرفی آثار هنری معاصر ایران به مخاطبان انگلیسی بوده است.

 

یک سخنگوی وزارت خارجه انگلیس ضمن اعلام نگرانی لندن در رابطه با حکمی که برای این فرد در ایران صادر شده، گفت: «ما نتوانسته‌ایم هرگونه جزئیات بیشتر را در این مرحله تأیید کنیم و سریعاً به دنبال اطلاعات بیشتر هستیم».

 

«غلامحسین اسماعیلی» سخنگوی قوه قضاییه ایران امروز گفت: «یک فرد ایرانی که مسئول میز ایران در شورای فرهنگی انگلیس موسوم به بریتیش کانسل (BC) بود و با سرویس جاسوسی انگلیس همکاری داشت و مسئول طراحی و مدیریت و برنامه ریزی پروژه‌های استحاله و نفوذ فرهنگی بود، تحت رصد دستگاه‌های اطلاعاتی- امنیتی قرار و دستگیر شد.»

 

اسماعیلی در ادامه تأکید کرد: «این فرد در فرآیند رسیدگی به پرونده، در رابطه با نحوه جذب و همکاری با این شورایِ به اصطلاح فرهنگیِ استعمار پیر، تعالیمی که سرویس امنیتی انگلیس به او داده بود و مأموریت‌هایی که برای پروژه‌های فرهنگی به او داده بودند، اعترافات صریحی داشت و اقرار کرد و نهایتا به موجب حکم دادگاه به تحمل ۱۰ سال حبس محکوم شد.»

بنا بر اعلام سخنگوی قوه قضاییه ایران، این فرد بیش از یکسال است که در بازداشت است و تاکنون به دلیل اینکه پرونده در مرحله تحقیقات و صدور حکم بود، خبر دستگیری وی اعلام نشده بود.

منبع : فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار