دستور ارتش اسرائیل برای تخلیه برخی روستا‌ها در جنوب لبنان ترامپ: ایران به‌شدت خواهان توافق است! / سرمایه‌گذاری عربستان به یک تریلیون دلار می‌رسد آمریکا با سوریه تفاهم‌نامه گازی امضا کرد غریب‌آبادی: شایعات درباره مذاکرات محرمانه ایران و آژانس صحت ندارد بیانیه وزارت امور خارجه درباره قطعنامه شورای امنیت مرتبط با غزه بن سلمان: برای ایران مفید است که با ایالات متحده به توافق برسد غریب‌آبادی: ایران سیاست منطقه‌گرایی را از خزر شروع کرده است پالتیکو: اتحادیه اروپا به ویتکاف اعتماد ندارد رسانه عبری: تماس‌ها درمورد توافق امنیتی با سوریه به بن‌بست رسیده است خطیب‌زاده: هدف ما جلوگیری از جنگ بعدی است و نه آمادگی برای آن دبیرکل حزب الله: اشغال حتی یک وجب از خاک لبنان را نمی‌پذیریم سی‌ان‌ان: ترامپ هنوز برای حمله زمینی به ونزوئلا تصمیمی نگرفته است زهران ممدانی: نتانیاهو به نیویورک بیاید بازداشت می‌شود نتایج نهایی انتخابات پارلمانی عراق؛ ائتلاف «الاعمار والتنمیه» در صدر + جزئیات  بن سلمان برای دیدار با ترامپ به آمریکا رفت

واکنش وزارت خارجه بریتانیا به حکم صادره برای جاسوس انگلیسی

وزارت خارجه انگلیس امروز (دوشنبه) به حکم صادر شده برای یکی از عناصر مهم نفوذ فرهنگی این کشور در ایران مبنی بر ۱۰ سال حبس به اتهام جاسوسی، واکنش نشان داد.
تاریخ انتشار: ۱۷:۲۵ - ۲۳ ارديبهشت ۱۳۹۸ - 2019 May 13
کد خبر: ۱۱۱۰۱

به گزارش راهبرد معاصر ، دفتر وزارت خارجه انگلیس در بیانیه‌ای در این خصوص اعلام کرد که «گزارش‌های منتشر شده مبنی بر اینکه یک کارمند ایرانی شورای بریتانیا (بریتیش کانسیل) به اتهام جاسوسی محکوم به حبس شده»، لندن را نگران کرده است.

بر اساس گزارش «گاردین»، مدیراجرایی بریتیش کانسیل نیز در این رابطه گفته است: «ما گزارش‌هایی را دیده‌ایم مبنی بر اینکه یک تبعه ایرانی که گفته می‌شود کارمند بریتیش کانسیل بوده، به حبس محکوم شده است».

 

وی افزود: «اگرچه ما نتوانسته‌ایم که تأیید کنیم آیا این فرد همکار ما است، اما سلامت و امنیت همکار ما همچنان مایه نگرانی اولیه ما است، همانطور که در زمان بازداشت ایشان بود. به هر حال در این رابطه با دفتر وزارت خارجه و حفظ منافع مشترک در ارتباط هستیم».

بنا بر این گزارش، شورای فرهنگی انگلیس گفته است که یکی از کارکنان این مرکز که البته «رئیس میز ایران» نبوده، سال گذشته بازداشت شده بود و این فرد در سمت پایین‌تری در انگلیس فعالیت می‌کرده و وظیفه وی معرفی آثار هنری معاصر ایران به مخاطبان انگلیسی بوده است.

 

یک سخنگوی وزارت خارجه انگلیس ضمن اعلام نگرانی لندن در رابطه با حکمی که برای این فرد در ایران صادر شده، گفت: «ما نتوانسته‌ایم هرگونه جزئیات بیشتر را در این مرحله تأیید کنیم و سریعاً به دنبال اطلاعات بیشتر هستیم».

 

«غلامحسین اسماعیلی» سخنگوی قوه قضاییه ایران امروز گفت: «یک فرد ایرانی که مسئول میز ایران در شورای فرهنگی انگلیس موسوم به بریتیش کانسل (BC) بود و با سرویس جاسوسی انگلیس همکاری داشت و مسئول طراحی و مدیریت و برنامه ریزی پروژه‌های استحاله و نفوذ فرهنگی بود، تحت رصد دستگاه‌های اطلاعاتی- امنیتی قرار و دستگیر شد.»

 

اسماعیلی در ادامه تأکید کرد: «این فرد در فرآیند رسیدگی به پرونده، در رابطه با نحوه جذب و همکاری با این شورایِ به اصطلاح فرهنگیِ استعمار پیر، تعالیمی که سرویس امنیتی انگلیس به او داده بود و مأموریت‌هایی که برای پروژه‌های فرهنگی به او داده بودند، اعترافات صریحی داشت و اقرار کرد و نهایتا به موجب حکم دادگاه به تحمل ۱۰ سال حبس محکوم شد.»

بنا بر اعلام سخنگوی قوه قضاییه ایران، این فرد بیش از یکسال است که در بازداشت است و تاکنون به دلیل اینکه پرونده در مرحله تحقیقات و صدور حکم بود، خبر دستگیری وی اعلام نشده بود.

منبع : فارس

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار