آزادی اوجالان؛ شرط پ. ک. ک برای تداوم پایبندی به توافق صلح با ترکیه پزشکیان در دیدار وزیر خارجه ترکیه: انتظار می‌رود کشور‌های اسلامی شرایط را برای یکدیگر تسهیل و از پیچیده‌تر کردن مسائل پرهیز کنند ارتش اسرائیل از ترور بیش از ۴۰ نیروی حماس در تونل‌های رفح خبر داد دیدار وزیر خارجه ترکیه با علی لاریجانی در تهران  در دیدار معاون وزیر خارجه عربستان با عراقچی چه گذشت؟ حمله راکتی عربستان به یمن پاپ لئو چهاردهم وارد بیروت شد جزئیات سفر وزیر امور خارجه ترکیه به تهران ترامپ خطاب به مادورو: کناره‌گیری کن وگرنه حمله می‌کنیم دسته گل گروه هکری حنظله برای یک دانشمند هسته‌ای اسرائیل + تصاویر انفجار مهیب در سامرا / آتش سوزی تانکر سوخت در صلاح الدین + فیلم  ترامپ حریم هوایی ونزوئلا را بسته اعلام کرد یک کشته و ۱۲ زخمی طی درگیری مسلحانه در اربیل «ترامپ» و «مادورو» تلفنی و مستقیم گفت‌و‌گو کردند جزئیات رایزنی هسته‌ای عراقچی و مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا

نقشه مخفیانه ترامپ برای کاهش اعتماد مردم ایران به حکومتشان

یاهونیوز افشا کرد ترامپ در ماه‌های آخر ریاست جمهوری خود برنامه‌ای مخفیانه را برای بی‌اعتماد ساختن مردم ایران به نظامشان طراحی کرده بود.
تاریخ انتشار: ۱۲:۲۲ - ۰۳ آذر ۱۴۰۰ - 2021 November 24
کد خبر: ۱۱۱۰۴۳

به گزارش راهبرد معاصر، یاهونیوز به نقل از مقامات سابق آمریکا فاش کرد دونالد ترامپ در ماه‌های آخر ریاست جمهوری خود به دلیل ناکامی سازمان جاسوسی سیا، برنامه مخفیانه‌ای را با محوریت پنتاگون برای بی‌اعتماد ساختن مردم ایران به نظامشان طراحی کرده بود.

طبق گزارش این سایت، این طرح که در ۲۰۰ صفحه به توصیف گزینه‌ها علیه ایران پرداخته بود اقداماتی را شامل می‌شد که قرار بود ایرانی‌ها را درباره اینکه کنترل کشورشان را در دست دارند یا درباره اینکه توان مبارزه در جنگ را دارند به تردید بیندازد.

مقامات ارشد دولت دونالد ترامپ، رئیس جمهور سابق آمریکا، فاش کردند که ترامپ در آخرین ماه‌های ریاست جمهوری خود بخشی از یک کارزار مخفیانه گسترده را با همکاری پنتاگون کلید زد.

به گفته این مقامات سابق، این کمپین که قرار بود توسط نیرو‌های عملیات ویژه ارتش رهبری شود، مبتنی بر تکنیک‌های عملیات روانی و در راستای ایجاد بی‌اعتمادی بین مردم ایران نسبت به حکومت خود بود.

این گزارش همچنن افشا کرد که پس ازتشریح جزئیات این طرح به ترامپ، او در بین عوامل این کارزار اذعان کرد که این کار باید توسط دولت آینده آمریکا (یعنی دولت بایدن) ادامه پیدا کند.

آنطورکه در گزارش یاهو نیوز آمده است، هنوز به طور کامل مشخص نیست که دولت بایدن این کارزار را که ترامپ شروع کرد، ادامه داد یا نه. اما با توجه به اینکه مذاکرات هسته‌ای ایران قرار است از ۸ آذر ماه از سرگرفته شود، مقامات آمریکایی ممکن است در این باره که ادامه‌ی این کارزار مذاکرات را به خطر می‌اندازند یا می‌تواند ایران را به اتخاذ توافق بر سر برجام متقاعد کند، تصمیم‌گیری کنند.

مقامات دولت سابق آمریکا همچنین درباره این کارزار گفتند که این طرح شامل کشتار‌های هدفمند نمی‌شود. اما به این دلیل که احتمال کشته شدن تعدادی از ایرانی‌ها در عملیات خرابکارانه وجود دارد، لازم بود پنتاگون از رئیس جمهور مجوز دریافت کند.

البته بسیاری از جوانب این کارزار به طور رسمی نیاز به دریافت مجوز از طرف ریاست جمهوری نداشتند و با اجازه مقامات وزارت دفاع می‌شد این طرح را پیش برد./باشگاه خبرنگاران

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار