همسان‌سازی حقوق بازنشستگان رسماً تصویب شد/ وعده افزایش حقوق بازنشستگی تا ۷۰ درصد در سال ۱۴۰۵ قیمت گوشت قرمز امروز ۲۶ آبان ۱۴۰۴ + جدول قیمت دلار مبادله‌ای امروز دوشنبه ۲۶ آبان ۱۴۰۴ قیمت طلا ۱۸ عیار امروز دوشنبه ۲۶ آبان ۱۴۰۴ مدیرعامل ایران ایر تغییر کرد/ «طاهر عبدالحی» مدیرعامل جدید ایران ایر شد نتایج قرعه‌کشی سایپا اعلام شد هشدار پزشکیان به خودروسازان؛ یکسال فرصت دارید خودرو‌ها را بهینه کنید در غیر این صورت هیچ ارزی دریافت نمی‌کنید و اجازه تولید نخواهید داشت مبلغ عیدی ۱۴۰۵ کارمندان و کارگران ماست و پنیر گران شدند نگین خلیج‌فارس، جدیدترین صندوق طلای بورسی پذیره‌نویسی شد پیش بینی قیمت طلا و سکه دوشنبه ۲۶ آبان ۱۴۰۴ یارانه نقدی آبان‌ماه واریز شد / کدام دهک‌ها یارانه آبان را گرفتند؟ پیش بینی قیمت دلار دوشنبه ۲۶ آبان ۱۴۰۴ قیمت دلار آمریکا در بازار غیر رسمی، به ۱۱۱ هزار و ۹۰۰ تومان رسید / سکه در کانال ۱۱۵ میلیون تومان قیمت دلار و یورو در صرافی ملی امروز یکشنبه ۲۵ آبان۱۴۰۴

وزیر راه: اراضی ۴ میلیون واحد نهضت ملی مسکن تا ۲ ماه آینده مشخص می شود

رستم قاسمی وزیر راه وشهرسازی امروز گفت: اراضی ۴ میلیون واحد نهضت ملی مسکن تا ۲ ماه آینده مشخص می شود.
تاریخ انتشار: ۲۰:۰۱ - ۰۳ آذر ۱۴۰۰ - 2021 November 24
کد خبر: ۱۱۱۰۸۶

به گزارش راهبرد معاصر  رستم قاسمی گفت: اراضی احداث ۲ میلیون و ۴۰۰ هزار واحد طرح نهضت ملی مسکن آماده شده است و حداکثر تا دو ماه آتی اراضی مابقی واحد‌ها مشخص می‌شود.

قاسمی تصریح کرد: برای تمام استان‌ها و شهرستان‌ها، سهمیه‌ها برای اجرای طرح نهضت ملی مسکن کاملا مشخص و برنامه اجرایی نیز تدوین شده است. همچنین اطلاعات بانک زمین در حال تکمیل است و شیوه‌نامه‌ای نیز برای شروع عملیات اجرای طرح نهضت ملی مسکن آماده کردیم که بر اساس آن برنامه، واحد‌های مسکونی نهضت ملی مسکن احداث می‌شود.

او افزود:  برای سرریز جمعیت برخی از کلانشهر‌ها و شهر‌ها ایجاد این شهر‌های جدی در دستور کار قرار گرفته است.

وزیر راه و شهرسازی ادامه داد: در حوزه مکران در شهر تیس هم اکنون عملیات اجرایی طرح نهضت ملی مسکن برای ۵۰ هزار واحد آغاز شده است. در جاسک نیز طراحی شهر جدید در حال انجام است. در مجموع در سواحل مکران برای جمعیت‌پذیر کردن ۶۰۰ هزار نفر در حال برنامه‌ریزی هستیم و کار را شروع کردیم.

احداث ۵۰۰ هزار واحد مسکونی نهضت ملی در شهر‌های جدید

قاسمی تصریح کرد: در سایر شهر‌های جدید نیز در صدد هستیم تا عملیات اجرایی ۵۰۰ هزار واحد مسکونی را آغاز کنیم.

وزیر راه و شهرسازی بر اجرای نهضت ملی مسکن که احداث ۴ میلیون واحد مسکونی در دولت سیزدهم است تاکید کرد و گفت: از آنجایی که ساخت مسکن تقریبا ۲ سال به طول می‌انجامد درصدد هستیم تا اجرای طرح را در دو گام آغاز کنیم. گام نخست ۲ میلیون واحد مسکونی است که تقسیم بندی کار آغاز شده است. در گام دوم نیز در حال برنامه ریزی برای تکمیل اراضی موردنیاز اجرای طرح هستیم تا در زمانبندی مقرر، واحد‌های مسکونی آغاز، تمام و تحویل متقاضیان شود.

قاسمی یادآور شد: بر اساس مصوبه شورای پول و اعتبار، بانک‌ها مکلف هستند تا سالانه ۳۶۰ هزار میلیاردتومان تسهیلات به بخش مسکن تخصیص بدهند و سهم هر بانک هم مشخص است. همچنین صندوق ملی زمین و مسکن که ابزار خوبی برای تامین بخشی از منابع مالی اجرای تولید مسکن است نیز در حال راه‌اندازی است. قانون جهش تولید مسکن اجازه می‌دهد تا مابه‌التفاوت سود تسهیلات را برای گروه‌های کم‌درآمدی از محل این صندوق تامین کنیم.

وی اعلام کرد: تمامی مالیات‌های بخش مسکن بر اساس قانون جهش تولید مسکن در صندوق ملی زمین و مسکن جمع‌آوری خواهد شد. همچنین کلیه خطوط اعتباری مسکن مهر به این صندوق برمی‌گردد و از محل برگشت خط اعتباری مسکن مهر می‌توانیم مابه‌التفاوت سود تسهیلات را تنظیم کنیم. سایر مجوز‌ها برای آنکه سایر دارایی‌ها و املاک وزارت راه و شهرسازی به محل این صندوق برود در حال اخذ است./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار