تصویب نسخه دوم اصلاحات قضایی توسط کابینه نتانیاهو کریدور ریلی افغانستان-ایران-اروپا فعال شد واکنش ایران به ادعا‌های کالاس درباره دستیابی ایران به سلاح هسته‌ای ارتش اسراییل مدعی ترور ۳ عضو حزب‌الله شد بازداشت یک دانشجوی ایرانی در آمریکا شهادت ۲۶ فلسطینی از جمله سخنگوی حماس در غزه حمله هوایی دوباره آمریکا به یمن البرهان: خارطوم آزاد شد؛ شکست نیرو‌های مورد حمایت امارات شیخ نعیم قاسم: محور مقاومت مدیون ایران است/ هدف دشمن تسلط بر خاورمیانه است «نوری اصلان»، نماینده حزب اپوزیسیون جمهوری‌خواه خلق ترکیه، به عنوان جانشین «امام اوغلو» منصوب شد پوتین معاهده روسیه و ایران را به پارلمان ارائه کرد در نامه‌ای به شورای امنیت؛ ایران حضور القاعده در خاک خود را قویاً رد کرد آتلانتیک پیام‌های چت گروهی کابینه ترامپ را افشا کرد + جزئیات  اسلامی: مشارکت با بخش خصوصی را در سازمان انرژی اتمی کلید زدیم هشدار سرویس اطلاعات آمریکا: داعش در حال برنامه ریزی برای شروع درگیری مسلحانه در سوریه است

کمالوندی: ایران تمام تعهدات خود در چارچوب پادمانی را انجام داده است

سخنگوی سازمان انرژی اتمی گفت: ایران بدنبال صنعت هسته‌ای صلح آمیز بوده و تمام تعهدات خود در چارچوب پادمانی را انجام داده است.
تاریخ انتشار: ۲۲:۳۵ - ۰۴ آذر ۱۴۰۰ - 2021 November 25
کد خبر: ۱۱۱۱۸۷

به گزارش راهبرد معاصر، بهروز کمالوندی سخنگوی سازمان انرژی اتمی در شبکه خبر گفت: قدرت‌های جهانی بخشی از صنعت هسته‌ای صلح آمیز ایران را سیاسی کرده اند، اما ایران بدنبال صنعت هسته‌ای صلح آمیز بوده و تمام تعهدات خود در چارچوب پادمانی را انجام داده است.

وی ادامه داد: سازمان‌های بین المللی تحت نفوذ قدرت‌های بزرگ هستند و رفتار نامناسب آژانس با ایران واقعیتی است که در این مورد بار‌ها تذکر داده ایم.

سخنگوی سازمان انرژی اتمی معتقد است که باید برای احقاق حقوق ایران تلاش کنیم و از مخدوش کردن چهره کشورمان جلوگیری کنیم که در گفت‌وگوی مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی در تهران با وزیر امور خارجه به همه این نکات تاکید شد.

وی می‌گوید که ایران خواسته‌هایی داشت که در مذاکره با مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی مطرح شد و پیشرفت‌های خوبی در مذاکرات داشتیم، اما با توجه به کمبود وقت نتوانستیم همه مسائل را به انتها برسانیم و جمع بندی نهایی داشته باشیم.

رافائل گروسی مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی در روز‌های گذشته پس از چهارمین سفر خود به تهران در بازگشت به وین گفته بود که مذاکرات با مقام‌های ایرانی سازنده، صحیح و حرفه‌ای بود، اما ما نتوانستیم به توافق برسیم. ما باید به توافق برسیم و امیدوارم مذاکرات با مقام‌های ایران ادامه داشته باشد. من تلاش‌ها برای رسیدن به تفاهم را متوقف و رها نخواهم کرد و این بسیار حائز اهمیت است.

کمالوندی تاکید دارد که تمام تولیدات هسته‌ای ایران در چهار چوب قانون است و عده‌ای درصدد متهم کردن ایران هستند که رسانه‌های داخلی برای خنثی کردن توطئه آن‌ها باید هوشیار باشند./باشگاه خبرنگاران

مطالب مرتبط
ارسال نظر