دورکاری بانوان شاغل ادارات خوزستان در روز چهارشنبه به مناسبت روز زن اتوبوس و مترو در این روز رایگان شد هشدار بارش‌های سنگین در ۵ استان؛ بارش برف و باران در ۱۵ استان از فردا چهارشنبه مدارس نمونه دولتی حذف می‌شوند؟ هوا سرد می‌شود / باران تا جمعه در تهران ادامه دارد مدارس و دانشگاه‌های کدام استان‌ها و شهر‌ها چهارشنبه ۱۹ آذر ۱۴۰۴ تعطیل است؟ جزئیات جدید پرونده قتل «منصوره قدیری» اعلام شد مدارس مازندران به دلیل شیوع آنفولانزا، فردا چهارشنبه ۱۹ آذر ۱۴۰۴ مجازی شد تمام مقاطع آموزشی خراسان رضوی فردا چهارشنبه ۱۹ آذر ۱۴۰۴ مجازی شد تمام مدارس سیستان و بلوچستان فردا چهارشنبه ۱۹ آذر ۱۴۰۴ مجازی شد کشف قلک‌های ۱۸۰۰ساله مملو از سکه پنجمین پرواز بارورسازی ابر‌ها در حوضه آبریز دریاچه ارومیه انجام شد مدارس و دانشگاه‌های کدام استان‌ها فردا سه‌شنبه ۱۸ آذر ماه ۱۴۰۴ تعطیل شد؟ اطلاعیه مهم درباره فعالیت مدارس مازندران فردا سه‌شنبه ۱۸ آذر ۱۴۰۴ جولان آنفلوآنزا در کشور؛ شیوع بیش از سه‌برابری نسبت به حد هشدار! مدارس و دانشگاه‌های چهارمحال و بختیاری تا پایان هفته تعطیل شد 

شناسایی خطرناکترین گونه کرونا در آفریقا

دانشمندان می گویند به تازگی سویه تکامل یافته و خطرناک کرونا در آفریقای جنوبی شناسایی شده است.
تاریخ انتشار: ۱۰:۲۹ - ۰۵ آذر ۱۴۰۰ - 2021 November 26
کد خبر: ۱۱۱۲۰۹

به گزارش راهبرد معاصر به نقل از پایگاه خبری نیویورک تایمز، دانشمندان از کشف سویه جدید ویروس کرونا در آفریقای جنوبی خبر داده اند که به واسطه جهش تکاملی آن به مراتب خطرناک‌تر بوده و تهدیدی بزرگ برای کشور‌ها محسوب می‌شود.

دانشمندان پس از مشاهده افزایش همه گیری در اطراف ژوهانسبورگ -قطب اقتصادی آفریقای جنوبی- سویه جدید کرونا ویروس B۱.۱.۵۲۹ را شناسایی کردند.

به گفته موسسه ملی بیماری‌های واگیر آفریقای جنوبی، تاکنون ۲۲ مورد مثبت از این سویه ویروس کرونا در این کشور شناسایی شده است. این گونه در بوتسوانا و هنگ کنگ نیز در میان مسافران از مقصد آفریقای جنوبی شناسایی شده است.

از زمان شروع همه‌گیری، انواع مختلفی از ویروس کرونا ظاهر شده است. یکی از نگرانی‌های اساسی در مورد انواع جدید این است که آیا آن‌ها پیشرفت در برابر همه‌گیری را متوقف می‌کنند یا اینکه اثربخشی واکسن‌ها را محدود می‌کنند. دانشمندان آفریقای جنوبی روز جمعه با تیم فنی سازمان بهداشت جهانی دیدار خواهند کرد. سازمان جهانی بهداشت نیز اعلام کرده در نظر دارد امروز جمعه با برگزاری نشست اضطراری این سویه جدید ویروس کرونا را بررسی کند.

گفته می‌شود در پی مشاهده ویروس جدید کرونا در آفریقا برخی کشور‌ها از جمله انگلیس پرواز هواپیما از شش کشور آفریقایی بوتسوانا، اسواتینی، لسوتو، نامیبیا، آفریقای جنوبی و زیمبابوه را ممنوع کرده است.

یک محقق انگلیسی در خصوص سویه جدید ویروس کرونا هشدار داد که این سویه بدترین نوعی است که تاکنون مشاهده شده است و این ترس وجود دارد قابلیت عبور از مصونیت‌های ایجاد شده را داشته باشد.

از آغاز همه‌گیری ویروس کرونا، آفریقای جنوبی حدود ۲.۹۵ میلیون مورد ابتلا به کووید-۱۹ را ثبت کرده است که از این تعداد ۸۹۶۵۷ مورد جان باخته اند./باشگاه خبرنگاران

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار