ترافیک نیمه‌سنگین در جاده‌های شمالی و مسدودی برخی محور‌های غیرشریانی اعلام نتایج نهایی آزمون کارشناسی به پزشکی ساعت کار ادارات در ماه مبارک رمضان اعلام شد آمار معلمان بازنشسته مشغول در مدارس اعلام شد هشدار هواشناسی برای تهران/ افزایش دما و پایداری هوا در راه است/ غبار محلی در مناطق پرتردد جزئیات مهم جذب ٧۴ هزار نفر در آموزش و پرورش واریز حقوق فرهنگیان از روز پنجشنبه ٣٠ بهمن ماه ۱۴۰۴+ جزئیات ساعت جدید فعالیت میادین و بازار‌های میوه و تره‌بار در ماه رمضان واکنش قوه قضائیه به ادعای وکیل امیرحسین مقصودلو معروف به تتلو مأمور نیروی انتظامی شهرستان ایذه به شهادت رسید تمایل ایرانیان برای داشتن ۲.۵ فرزند/ نرخ باروری کل کشور حدود ۱.۴۴ مجوز استخدام ۸۵ هزار معلم در کشور صادر شد/ تکلیف معیشت معلمان چه می‌شود؟ احراز شهادت ۲ تن از قربانیان حوادث دی‌ماه در یاسوج تعیین سهم ایثارگران از ارز ترجیحی دارو و ملزومات پزشکی آغاز کلاس‌های درس دانشگاه آزاد اسلامی از ۹ اسفند به صورت حضوری اژه‌ای: اختیارات خود را به رئیس دادگستری استان‌ها تفویض می‌کنم

تازه ترین اخبار از اُمیکرون سویه جدید کرونا

بنا بر اخبار منتشر شده سویه جدید کرونا که اُمیکرون نامیده می شود باعث افت اکسیژن خون بیماران نمی‌شود.
تاریخ انتشار: ۱۷:۰۵ - ۰۸ آذر ۱۴۰۰ - 2021 November 29
کد خبر: ۱۱۱۶۱۸

به گزارش راهبرد معاصر ظهور سویه جدید ویروس کرونا در آفریقای جنوبی موسوم به امیکرون باعث ایجاد نگرانی جهانی درباره آینده همه گیری کووید ۱۹ شده است. سازمان جهانی بهداشت روز جمعه این سویه جدید را در دسته نگران کننده طبقه بندی کرد.

گرچه شدت سرایت پذیری امیکرون نسبت به گونه‌های دیگر بیشتر است، اما هنوز درباره تاثیرگذاری جهش‌ها رخ داده در این سویه بر روی نرخ مرگ و میر و مقاومت آن در برابر واکسن‌های موجود در بازار اطلاعاتی ارائه نشده است.

آنجلیک کوتزه، یکی از پزشکان آفریقای جنوبی که از نخستین افرادی بود که امیکرون را کشف کرد، می‌گوید این سویه در بیماران باعث بروز علائم خفیف تا متوسط شده است. مشاهده شد که مبتلایان به این سویه می‌توانند بدون مراجعه به مراکز درمانی و با استراحت در منزل بهبود یابند.

وی می‌افزاید: در ۱۸ نوامبر در مطب خود شاهد افراد مبتلا به کرونایی بودم که علائم متفاوتی نسبت به سویه دلتا داشتند که البته این علائم بسیار خفیف بود. برای مثال یکی از مراجعه کنندگان از بی حالی شدید به مدت ۲ روز به همراه بدن درد و سردرد رنج می‌برد.

این متخصص بیماری‌های عفونی می‌افزاید: در گام نخست علائم بیماران بسیار شبیه به یک عفونت ساده ویروسی بود، اما از انجا که ما در ۸ هفته گذشته شاهد ابتلا به کرونا نبودیم از بیمار تست گرفتیم. روز بعد نیز شاهد مراجعه افراد دیگری با چنین علائمی بودیم و سپس در روز‌های آتی ۲ تا ۳ نفر به طور روزانه به ما مراجعه می‌کردند.

وی تاکید می‌کند: ما در موج سوم همه گیری کرونا در آفریقای جنوبی مبتلایان زیادی به سویه دلتا را از نزدیک معاینه کرده بودیم، اما این سویه با آن متفاوت بود. ما شاهد بروز علائم بسیار بسیار ملایم در بیماران هستیم به طوری که آن‌ها می‌توانند در خانه بمانند و مراحل درمان را طی کنند.

برخلاف دلتا، سویه امیکرون باعث بروز علائمی همچون از دست دادن حس بویایی و چشایی در بیماران نمی‌شود و تاکنون شاهد افت اکسیژن خون این افراد نبوده ایم. در نهایت با آزمایش‌های انجام شده مرکز ملی بیماری‌های آفریقای جنوبی در ۲۵ نوامبر سویه جدید را به طور رسمی معرفی کرد.

سازمان جهانی بهداشت در حال انجام تحقیقات تکمیلی درباره این سویه است و احتمالاً تا دو هفته آتی گزارش خود را در این زمینه به کشور‌ها ارائه می‌کند./باشگاه خبرنگاران

مطالب مرتبط
ارسال نظر