ادعای ترامپ: توانایی‌های هسته‌ای ایران برای مدت طولانی نابود شده بقائی: مثل همیشه با مردم سوریه هستیم؛ با صدای بلند از حاکمیت ملی و تمامیت ارضی سوریه حمایت می‌کنیم آخرین تحولات ناآرامی‌های سویداء / ۷۱۸ نفر کشته شده‌اند نیرو‌های الجولانی برای ورود به سویداء آماده می‌شوند دولت لبنان بار دیگر از پارلمان رأی اعتماد گرفت اعلام ورود صد‌ها دروزی از مناطق اشغالی به داخل سوریه زلنسکی: اگر تسلیحات دوربرد دریافت کنیم آماده اقدام هستیم ادعای دادستانی فرانسه علیه بشار اسد و ۲۰ مقام سابق سوریه اخراج مهاجران از خاک آمریکا به یک کشور آفریقایی واکنش وزارت خارجه به بازداشت اتباع ایرانی مقیم آمریکا رایزنی وزیران امور خارجه ایران و چین نشنال‌اینترست: الجولانی برای حفظ حکومت خود تروریست‌ها را جذب ارتش سوریه می‌کند سرپرست جدید سرکنسولگری افغانستان در مشهد کار خود را آغاز کرد موج گرمای شدید در اسپانیا جان بیش از ۱۰۰۰ نفر را گرفت درخواست عراقچی از شانگهای برای حمایت از ایران در برابر تجاوز آمریکایی-صهیونیستی

اروپایی‌ها هم آمریکا را به عنوان «شریک قابل اعتماد» قبول ندارند

نظرسنجی‌های جدید نشان داد که نزدیک به نیمی از اهالی اروپا از حیث «امور امنیتی» آمریکا را شریک مطمئنی نمی‌دانند. به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس، نظرسنجی‌های جدید نشان می‌دهد که نزدیک به نیمی از اهالی اروپا، «آمریکا» را به عنوان «شریک قابل اعتماد» از حیث امور امنیتی قبول ندارند.
تاریخ انتشار: ۰۸:۲۹ - ۲۴ ارديبهشت ۱۳۹۸ - 2019 May 14
کد خبر: ۱۱۱۲۹
به گزارش  راهبرد معاصر ، خبرگزاری «اسپوتنیک» این نظرسنجی توسط شرکت تحقیقاتی «Market YouGov» که دفتر مرکزی آن در انگلیس قرار دارد، انجام و نتایج آن دوشنبه از سوی نشریه اسپانیایی «ال پائیس» منتشر شد .

در این نظرسنجی مشخص شد که  «45 درصد»  اروپایی‌ها از بعد امنیتی آمریکا را شریک قابل اعتماد نمی‌دانند.

این نظرسنجی نشان داد که آلمانی‌ها بیشتر از همه اروپایی‌ها نسبت به مشارکت «اروپا – آمریکا» ابراز تردید می‌کنند، به طوری‌که 68 درصد آن‌ها معتقدند که اروپا نمی‌تواند به آمریکا متکی باشد.تنها 17 درصد از پاسخ دهندگان در این نظرسنجی گفتند واشنگتن شریک قابل اعتماد برای اروپاست.

این نظرسنجی همچنین نشان داد که در مجموع 31 درصد «چین» را تهدید قلمداد می‌کنند، در حالی که 28 درصد نیز بر این باورند که که پکن  هیچ خطری برای آنها ایجاد نمی‌کند.

نظرسنجی آنلاین شرکت یاد شده مورخ 16 تا 29 آوریل (اردیبهشت) با مشارکت 8021 شرکت کننده از بلژیک، فرانسه، آلمان، مجارستان، ایتالیا، لهستان، اسپانیا و سوئد انجام شد.

پیشتر نیز نظرسنجی‌های مشابه در این قاره از بی‌اعتمادی به آمریکا حکایت داشت به طوری‌که نتایج نظر سنجی موسسه «پیو» در چندی قبل نشان داد که «اروپا» یکی از مناطق با بیشترین کاهش اعتماد به آمریکا  بوده است. در این نظرسنجی اکثر شرکت‌ کنندگان نسبت به توانمندی «دونالد ترامپ» رئیس جمهورآمریکا ابراز بی‌اعتمادی کردند.

منبع : فارس
ارسال نظر
آخرین اخبار