مدنی‌زاده: آغاز پذیره‌نویسی اولین صندوق ارزی، هفته آینده در بورس چرا تقاضای ارز از بازار رسمی فاصله می‌گیرد؟ قیمت نفت ایران از 100 دلار گذشت حضور ایران در نشست وزرای اقتصاد بریکس، فرصتی برای خنثی‌سازی تحریم ها نفت برنت تا ۱۱۰ دلار اوج گرفت همتی: تحریم، ابزار فشار است نه ابزار تعیین سرنوشت ایران شرایط برای خریداران مسکن سخت‌تر شد/ قیمت وام مسکن چقدر افزایش پیدا کرد؟ عصر قدرت کریدوری؛ وقتی جهان دوباره ارزش راه را کشف می‌کند وزیر راه: ایران به بن‌بست نمی‌رسد/چرا آزادراه حرم تا حرم مهم است؟ وزیر نیرو: 20 هزار مگاوات ناترازی برق برطرف شده است راز عدم تحقق نفت 200 دلاری؛ چین واقعاً قیمت نفت را کنترل کرد؟ سرمایه‌گذاری 30همتی در اینچه‌برون/5برنامه توسعه ای برای کریدور شرق خزر قیمت گوشت گوسفند اعلام شد/ هر کیلو گوشت وارداتی چند دلار برای ایرانی‌ها تمام می‌شود؟ قیمت دلار، یورو و سایر ارز‌ها امروز ۱۸ شهریور ۱۴۰۵ در زمان بسته شدن بازار / دلار ۶ پله بالا رفت + جدول قیمت نفت از ۱۰۰ دلار گذشت افزایش مبلغ کالابرگ به کجا رسید؟

اخبار جدید درباره جاماندگان سهام عدالت

اخبار جدید درباره جاماندگان سهام عدالت سخنگوی کمیسیون اقتصادی مجلس از تشکیل کارگروه مشترک مجلس و دولت برای تعیین تکلیف جاماندگان سهام عدالت خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۶:۲۷ - ۰۶ آذر ۱۴۰۰ - 2021 November 27
کد خبر: ۱۱۱۳۲۵

به گزارش راهبرد معاصر؛ غلامرضا مرحبا سخنگوی کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی در تشریح آخرین وضعیت ارائه سهام عدالت به جاماندگان، گفت: در ماه‌های انتهایی عمر دولت قبل کمیسیون اقتصادی مجلس طرحی را مبنی بر تعیین تکلیف جاماندگان سهام عدالت تصویب کرد و دستورکار قرار داد.

 

وی با بیان اینکه تعداد افراد جامانه از دریافت سهام عدالت حدودا 20 میلیون نفر هستند و اقلب این افراد از اقشار واجد اخذ سهام عدالت هستند، افزود: در طرح کمیسیون اقتصادی آمده بود که تحت پوششان بهزیستی، کمیته امداد و رزمندگان معسر در مرحله اول تا سقف 10 میلیون نفر از محل داراییهایی که نزد دولت است ، سهام عدالت به آنها تعقل پیدا کند اما دولت دوازدهم همکاری نکرد لذا مسئله مسکوت ماند.

 

سخنگوی کمیسیون اقتصادی مجلس ادامه داد: اما در دولت جدید رویکرد تغییر کرد و ابراز تمایل کرد که این مسئله را حل کند ، آقای رئیسی هم به وزرای اقتصاد و تعاون و رفاه اجتماعی دستور داد که در این زمینه همکاری‌های لازم انجام شود و از سوی دیگر مرکز پژوهش‌های مجلس نیز در گزارشی اشاره کرده که منابع این موضوع از محل کدام داراییهای دولت تامین شود.

 

مرحبا بیان کرد: در حال حاضر پیگیری حل مسئله جاماندگان سهام عدالت در اختیار کارگروه مشترک متشکل از اعضای کمیسیون اقتصادی و وزارت اقتصاد است و مقرر شده است مسئله جاماندگان سهام عدالت تعیین تکلیف شود.

 

نماینده آستارا در مجلس اظهار کرد : قرار است در این کارگروه با همکاری دولت منابع لازم برای پیش برد این طرح تعیین شود که طرح مجلس نهایی و با همراهی مجلس و دولت عملیاتی شود./ تسنیم

 

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار