آخرین وضعیت کمبود داروهای اساسی تداوم بارشها در نقاطی از کشور طی روزهای آتی/ تقویت بارشها در ۲ استان شمالی از شنبه موج بارش‌ها از امشب در ۱۲ استان بارش شدید و رعدوبرق در راه است / تهران جمعه بارانی می‌شود نحوه پرداخت کارانه معلمان در مناطق خاص اعلام شد + جزییات پاییز پربارشی در راه است | آغاز بارش‌ها در شمال و غرب کشور جزئیات اجرای آیین‌نامه جذب استعداد‌های برتر در دانشگاه فرهنگیان / این افراد در آموزش و پرورش استخدام می‌شوند جاده چالوس یک‌طرفه شد واکنش وزیر آموزش و پرورش به استعفای معلمان دستگیری معاند مجازی در تهرانپارس/ انتشار اخبار کذب و مطالب تفرقه‌افکنانه اولین برف پاییزی در راه البرز مرکزی است/ ۶ استان در محاصره بارش‌های شدید سامانه بارشی تشدید می‌شود/۶ استان در آماده‌باش سیلابی قرار گرفتند مجوز کشتار و عرضه گوشت اسب و قاطر و الاغ صادر شد؟ سرشبکه معاملات فردایی و کاغذی با ۱۰ همدستش به دام افتاد/ گردش مالی ۲۴۰ هزار میلیاردی متهم ردیف اول موج بارشی جدید از ۷ مهر؛ کاهش دما در تهران و بارش در این مناطق انسداد هر دو باند تونل توحید از ساعت ۲۴ امشب الی ۵ صبح روز بعد

محسنی اژه ای:ترک فعل مسئولان بیشترین سهم را در گزارش‌های مردمی دارد

محسنی اژه ای:ترک فعل مسئولان بیشترین سهم را در گزارش‌های مردمی دارد ترک فعل در علم حقوق جرمی به شمار می‌رود که بر اساس آن فرد از انجام وظیفه قانونی اش خودداری کند. بر اساس اعلام رئیس دیوان محاسبات کشور، ترک فعل مسئولان بیشترین سهم را در گزارش‌های مردمی به این دیوان داشته است.
تاریخ انتشار: ۱۷:۳۴ - ۰۷ آذر ۱۴۰۰ - 2021 November 28
کد خبر: ۱۱۱۴۶۹

به گزارش راهبرد معاصر حجت‌الاسلام غلامحسین محسنی اژه‌ای رئیس قوه قضائیه عصر امروز یکشنبه در نشست مشترک مجلس با قوه قضائیه که در محل صحن مجلس شورای اسلامی برگزار شد، گفت: خداوند را سپاسگزارم که توفیقی حاصل شد تا به همراه همکارانم در قوه قضائیه در آستانه سالروز شهادت عالم مجاهد، مبارز، وارسته و شجاع یعنی شهید آیت‌الله مدرس در مجلس و در خدمت نمایندگان مجلس باشم.

او افزود که سلیقه‌ای عمل کردن موجب ایجاد مشکلاتی خواهد.

ترک فعل در علم حقوق جرمی به شمار می‌رود که بر اساس آن فرد از انجام وظیفه قانونی اش خودداری کند. بر اساس اعلام رئیس دیوان محاسبات کشور، ترک فعل مسئولان بیشترین سهم را در گزارش‌های مردمی به این دیوان داشته است.

اژه‌ای اطاله دادرسی را یکی از مشکلات قوه قضائیه دانست و بر لزوم کوتاه کردن آن تاکید کرد.

به گفته رئیس قوه قضائیه بیش از ۲ هزار عنوان مجرمانه وجود دارد که تعداد آن‌ها با وجود نیروی انسانی و بودجه بیشتر هم مشکلزاست.

پیش از این، اژه‌ای در نشست‌های نخبگانی و تخصصی بر کاهش اطاله دادرسی‌ها تاکید کرده بود. رئیس مرکز آمار و فناوری اطلاعات قوه قضائیه نیز این موضوع را مهم‌ترین اولویتش در گام دوم هوشمندسازی دستگاه قضا معرفی کرده بود.

رئیس دستگاه قضا در ادامه اظهار نظرهایش گفت که امت اسلامی و مردم می‌توانند تحریم را خنثی کنند و بلکه از آن عبور کنند، اما این موضوع را به اشتراک نظر برای دستیابی به راه حل مناسب و کمک مردم مشروط کرده است.

اژه‌ای کاهش جرم انگاری و حرکت در جهت قضازدایی را موضوع مهمی برای کشور دانست.

رئیس قوه قضائیه به توسعه رسیدگی‌های الکترونیکی در دستگاه قضا تاکید کرد و گفت که برای این حوزه یک هزار میلیارد تومان اختصاص داده شده است.

او اعلام کرد که قرار بود ۴۰۰ میلیارد تومان برای سند تحول قوه قضائیه تامین شود، اما از این بودجه تا سقف اولش تا چندی پیش یک ریال هم داده نشده است.

سند تحول قوه قضائیه ششم دی ماه سال ۹۹ از سوی حجت الاسلام رئیسی، ریاست وقت قوه قضائیه ابلاغ شد که ۷ مأموریت اصلی داشت.

رسیدگی به تظلمات، تعدیات، شکایات و حل و فصل دعاوی، احیای حقوق عامه و گسترش عدل و آزادی‌های مشروع حمایت از حقوق مالکیت اشخاص، اصلاح مجرمان، پیشگیری از وقوع جرائم و دعاوی نظارت بر اجرای صحیح قوانین و حسن جریان امور، کشف جرم تعقیب و مجازات و تعزیر مجرمین و اجرای حدود و مقررات مدون جزایی اسلام از ماموریت‌های اصلی این سند تحول است.

رئیس دستگاه قضای جمهوری اسلامی ایران بر تامین بودجه کافی این دستگاه برای پیشبرد امور این قوه تاکید کرد./باشگاه خبرنگاران

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار