انهدام پنجاه و سومین پهپاد MQ-9 ارتش تروریستی آمریکا کمیته حقیقت‌یاب سازمان ملل: آمریکا علیه ایران جنایت جنگی مرتکب شده است هشدار درباره حملات عامدانه اسرائیل برای فعال کردن گسل‌های زلزله لبنان عراقچی پس از سفر چین: تصمیمات امروز پیامدهای گسترده‌ای خواهد داشت ترامپ با سران کشورهای عربی خلیج فارس درباره جنگ ایران گفت‌وگو می‌کند واشنگتن پست: راهی برای متوقف کردن انصارالله وجود ندارد جدیدترین ادعای سخنگوی سنتکام علیه ایران جنگنده F-۴۷ آمریکا به پرواز نزدیک می‌شود فاکس نیوز مدعی حمله پهپادی و موشکی ایران به کشتی آمریکایی شد برخورد شناور‌های دریایی هند و پاکستان در دریای عرب؛ دهلی نو کاردار اسلام‌آباد را احضار کرد سوئد در اقدامی خصمانه کارمند سفارت ایران را اخراج و سفیر تهران را احضار کرد خروج روزانه نیرو‌های آمریکایی از اقلیم کردستان عراق یحیی سریع: شرکت آرامکو و پایگاه هوایی خمیس مشیط سعودی را هدف قرار دادیم لفاظی‌های وزیر خزانه داری آمریکا درباره ایران یحیی سریع: حملات وحشیانه سعودی بی‌پاسخ نخواهد ماند نشست محرمانه فرماندهان نظامی آمریکا، اسرائیل و کشور‌های عربی در آلمان

تلاش ها‌ی همه جانبه تل آویو برای کارشکنی در روند مذاکرات وین

تلاش ها‌ی همه جانبه تل آویو برای کارشکنی در روند مذاکرات وین یک شبکه رسمی تلویزیون رژیم صهیونیستی به صراحت از تلاش‌های همه جانبه تل‌آویو برای کارشکنی و به شکست کشاندن مذاکرات وین خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۲:۱۶ - ۰۸ آذر ۱۴۰۰ - 2021 November 29
کد خبر: ۱۱۱۵۵۸

به گزارش راهبرد معاصر، در حالی که قرار است، نشست کمیسیون مشترک برجام بعد از ظهر امروز (دوشنبه، هشتم آذر ماه ۱۴۰۰) در محل هتل پله کوبورگ وین با حضور هیأت‌های اصلی عضو برجام (ایران و گروه ۱+۴) (آلمان، فرانسه، روسیه، چین و انگلیس) و هماهنگ کننده اتحادیه اروپا برگزار شود، رژیم صهیونیستی اعمال فشار بر کشور‌های بزرگ حاضر در این نشست را آغاز کرده است تا شاید آن‌ها را وادار کند که مذاکرات با ایران را مشروط به تعلیق فرآیند غنی‌سازی اورانیوم کنند.

بر اساس این گزارش، در جریان نشست امروز وین، هیات آمریکایی نیز حضور دارد، اما هیچ دیدار مستقیمی میان طرف‌های ایرانی و آمریکایی صورت نخواهد گرفت.

شبکه کان ۱۱ رژیم صهیونیستی، شب گذشته به نقل از یک مقام مسئول بلندپایه اروپایی اعلام کرد: «هر روز که می‌گذرد، مذاکرات با ایران و همچنین شانس دستیابی به توافق پیچیده‌تر می‌شود».

این شبکه رسمی تلویزیون رژیم صهیونیستی به صراحت اعلام کرد که دولت «نفتالی بنت» نه تنها برای جلوگیری از بازگشت آمریکا به برجام، که برای جلوگیری از دستیابی به هرگونه توافق موقت یا مرحله‌ای طرف‌های مذاکره کننده در وین، تلاش‌های دیپلماتیک انجام می‌دهد.

شبکه کان ۱۱ به بلندشدن صدا‌ها در دولت جو بایدن، برای بیان ضرورت تعامل با امکان دستیابی به توافق موقتی که از طریق آن تهران فعالیت‌های هسته‌ای خود را به حالت تعلیق درآورد، به عنوان یک گزینه ممکن، اشاره کرد.

به نوشته پایگاه خبری «عرب ۴۸»؛ دیپلمات‌های غربی بر این باورند «در حالی که غرب دور کنونی مذاکرات وین را دور هفتم مذاکراتی می‌داند که در آوریل گذشته (پس از انتخاب رئیس‌جمهور بایدن) آغاز شد، به نظر می‌رسد ایران با این دور به عنوان اولین دور برخورد می‌کند».

شبکه کان ۱۱ تلویزیونی رژیم صهیونیستی در ادامه با اشاره به این‌که شمار زیادی از اعضای هیأت ۴۰ نفره ایرانی اعزامی به وین، متخصصان اقتصادی هستند، تحلیل کرد که تهران قصد دارد بیشتر بر رفع تحریم‌ها تمرکز کند و بحث در خصوص نظارت بر سایت‌های هسته‌ای ممکن است، کمتر باشد.

این در حالی است که «یائیر لاپید» وزیر خارجه رژیم صهیونیستی، عصر دیروز عازم اروپا شد تا با مقامات انگلیسی و فرانسوی، پیش از آغاز مذاکرات وین دیدار کند. وی قرار است، امروز (دوشنبه) نیز با «بوریس جانسون» نخست‌وزیر و «لیز تراس» وزیر خارجه انگلیس در لندن دیدار کند و در روز سه‌شنبه در سفر به پاریس با «امانوئل ماکرون» رئیس‌جمهور فرانسه رایزنی کند.

نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی پیش از نشست هفتگی دولتش از نگرانی تل آویو گفته بود: «اسرائیل عمیقاً نگران تمایل به لغو تحریم‌ها و اجازه سرازیر شدن میلیارد‌ها دلار به ایران در ازای محدودیت‌های ناکافی در برنامه هسته‌ای است».

وی افزود: «این پیامی است که ما با استفاده از همه راه‌ها به آمریکایی‌ها و سایر کشور‌های مذاکره‌کننده با ایران انتقال می‌دهیم. وزیر امور خارجه نیز در دیدار‌های هفته جاری خود در لندن و پاریس نیز همین پیام را خواهد داشت».

هرچند بنت به صراحت گفت که رویکرد «بنیامین نتانیاهو» نخست وزیر سابق در انتقاد علنی از واشنگتن را تا زمانی که مذاکرات ادامه دارد، تکرار نخواهد کرد./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار