چین: اقدامات یک‌جانبه آمریکا علیه شرکای ایران «غیرقانونی» است اعلام وضعیت اضطراری هواپیمای آمریکایی در نزدیکی تنگه هرمز واشنگتن پست: ترامپ گزینه‌ چندانی برای تشدید تحریم علیه ایران ندارد حزب‌الله مصاحبه جعلی العربیه درباره بلندی‌های علی الطاهر را تکذیب کرد نیویورک‌تایمز: تهدیدهای ترامپ برای وادار کردن ایران به امتیازدهی، نتیجه معکوس داشته است تأکید نخست‌وزیر قطر بر تلاش برای میانجیگری میان ایران و آمریکا ایهود باراک: اقدام نتانیاهو در تشدید تنش‌ با ترکیه احمقانه است غریب آبادی: آمریکا اسم شکست بعدیش را «جنگ اقتصادی» گذاشته‌ است هشدار صنعا: مرحله جدید معادلات علیه عربستان دردناک‌تر خواهد بود عراقچی: اصرار آمریکا به سیاست شکست خورده شکست‌های بیشتر به بار می‌آورد حزب‌الله: با حمایت ایران قاطعانه ایستاده‌ایم/ معادله تهران تثبیت شد آمریکا مدعی شد: ۷۵۷ نظامی در جنگ ایران زخمی شده‌اند جلالی: پروژه‌های مشترک ایران و روسیه با سرعت بیشتری دنبال خواهد شد ادعای جدید ترامپ درباره مذاکره با ایران: مذاکره با آنها اتلاف وقت است! ۷ تحریم جدید انگلیس علیه ایران + جزییات واکنش حماس به ادعای ترور فرماندهان مقاومت توسط اسرائیل

رژیم صهیونیستی: برای هر احتمالی درباره ایران آماده می شویم

رژیم صهیونیستی: برای هر احتمالی درباره ایران آماده می شویم سخنگوی ارتش رژیم صهیونیستی ضمن ادعای اینکه تل‌آویو با توجه به ازسرگیری مذاکرات وین برای هر نوع احتمالی آماده می‌شود، مدعی شد این رژیم هرگز اجازه نزدیک شدن ایران به توانمندی اتمی نظامی را نمی‌دهد.
تاریخ انتشار: ۱۴:۱۴ - ۰۹ آذر ۱۴۰۰ - 2021 November 30
کد خبر: ۱۱۱۷۳۲

به گزارش راهبرد معاصر، همزمان با آغاز دور هفتم مذاکرات احیای توافق هسته‌ای ایران به شکل گفت‌وگوهای کمیسیون مشترک برجام، ارتش رژیم صهیونیستی نیز تبلیغات منفی در جهت اثر گذاشتن بر هیأت‌های غربی را تشدید کرد.

«ران کوخاو» سخنگوی ارتش رژیم صهیونیستی امروز (سه‌شنبه) طی مصاحبه رادیویی با شبکه «کان» درباره آمادگی نظامیان این رژیم برای اقدام علیه ایران در صورت لزوم، مدعی شد که نیروهای مسلح اسرائیل برای تمام سناریوهای ممکن آماده می‌شوند.

به نوشته وبگاه «عاروتص شوع» کوخاو در این‌باره ادعا کرد: «من وارد جزئیات سیاست نمی‌شوم، اما همانطور که در گذشته گفته‌ایم، ما برای همه احتمالات آماده می‌شویم. ما سطح آمادگی، حوزه‌های نظامی و عملیاتی خود را افزایش داده‌ایم».

وی با تکرار ادعاهای نخ‌نما شده و تهدیدهای پوشالی علیه جمهوری اسلامی، گفت: «این اقدامات را در خط مقدم انجام می‌دهیم تا مانع از استقرار ایران در جبهه شمالی و تبدیل شدن آن به یک کشور در آستانه [ساخت بمب اتمی] شویم».

سخنگوی ارتش رژیم صهیونیستی همچنین مدعی شد: «وقتی می‌گویم در حال تسریع برنامه‌هایمان علیه ایران هستیم، منظورم دقیقاً همین است».

به نوشته عاروتص شوع، منابع ارشد امنیتی در رژیم صهیونیستی گفته‌اند که نگرانی اصلی آنها این است که ایران به سمت تبدیل شدن به یک کشور تا آستانه توانمندی نظامی اتمی پیش برود.

نمایندگان ایران و کشورهای گروه ۱+۴ عصر دوشنبه با حضور در هتل «کوبورگ» محل مذاکرات احیای برجام در وین، دور هفتم گفت‌وگوهای کمیسیون مشترک برجام را برگزار کردند. روزنامه «نیویورک تایمز» نیز بامداد امروز به نقل از یک مقام اروپایی نوشت که مذاکره کننده ایران هشدار داده در صورتی که خواسته‌های ایران در مذاکرات برآورده نشود، تهران برنامه هسته‌ای خود را تشدید خواهد کرد.

امروز همچنین وزارت خارجه روسیه با تاکید بر عزم مشارکت‌کنندگان در مذاکرات وین، اعلام کرد که در گفت‌وگوهای شب گذشته بر ادامه فعالیت دو کارگروه موافقت شد
دولت جدید آمریکا به ریاست «جو بایدن» مدعی است قصد دارد از طریق مذاکرات جاری در شهر وین آمریکا را به توافق هسته‌ای برجام بازگرداند اما تا کنون از اجرای تعهداتش در این راستا خودداری کرده است.

تا کنون شش دور مذاکره در شهر وین میان آمریکا و سایر طرف‌های برجام غیر از ایران برای تسهیل بازگشت آمریکا به برجام انجام شده است. طرف‌ها می‌گویند پیشرفت‌های ملموسی در این مذاکرات حاصل شده اما پاره‌ای اختلافات کماکان باقی است.

یکی از زمینه‌های اختلاف در این مذاکرات اصرار آمریکا بر حفظ برخی از تحریم‌هایی است که دولت «دونالد ترامپ» بعد از خروج از برجام علیه ایران اعمال کرده است. مضاف بر این، دولت بایدن اعلام کرده هیچگونه ضمانتی نمی‌تواند درباره عدم خروج دوباره دولت‌های بعدی آمریکا از برجام بدهد./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار