کاخ سفید: شاید تحریم‌های ثانویه برای روسیه روز جمعه اجرا شوند جزئیات جدید از طرح نظامی جدید اسرائیل در غزه امیر قطر و نخست‌وزیر انگلیس درباره تحولات غزه رایزنی کردند ترامپ: ویتکاف دیدار بسیار سازنده‌ای با پوتین داشت عراقچی: معاون گروسی برای بازرسی نمی‌آید/ مذاکرات با آمریکا قطعی نشده/ لاریجانی استوانه سیاسی ایران است جزئیات تیراندازی در پایگاه ارتش آمریکا/ چندین کشته و زخمی هشدار گزارشگر سازمان ملل نسبت به پیامد اخراج جمعی پناهجویان افغان از پاکستان شرط وثیقه ۵۰۰ دلاری برای صدور ویزای اربعین به زائران افغان برداشته شد سقوط بالگرد نظامی در غنا؛ ۲ وزیر کشته شدند آلمان: تروئیکای اروپا به حل دیپلماتیک مسئله هسته‌ای ایران متعهد است  جزئیات دیدار پوتین با پادشاه مالزی ترامپ فرمان اجرایی علیه هند را امضا کرد پرواز هواپیمای شناسایی هسته‌ای آمریکا نزدیک پایگاه‌های اتمی روسیه کرملین: دیدار پوتین و ویتکاف سازنده بود رایزنی سفیران هلند و ژاپن با بقائی

ابراز نگرانی نفتالی بنت از آزادسازی پول‌های بلوکه شده ایران

یک مقام مسئول گفت: اسرائیل از آمادگی برای رفع تحریم‌ها و اجازه دادن به جریان میلیارد‌ها دلار به ایران در ازای محدودیت‌های نامطلوب بسیار نگران است.
تاریخ انتشار: ۱۶:۵۰ - ۰۷ آذر ۱۴۰۰ - 2021 November 28
کد خبر: ۱۱۱۴۶۳

به گزارش راهبرد معاصر نفتالی بنت، نخست وزیر رژیم صهیونیستی امروز (یکشنبه) در اظهاراتی مداخله‌جویانه مدعی شد که این رژیم نگران آن است که با از سرگیری مذاکرات هسته‌ای بین ایران و قدرت‌های جهانی، بخش زیادی از پول‌های بلوکه شده ایران آزاد شود در حالی که به اندازه کافی آنچه «پروژه‌های ساخت بمب» می‌خواند، متوقف نشود.

بنت در اظهارات تلویزیونی خطاب به کابینه خود گفت: «اسرائیل از آمادگی برای رفع تحریم‌ها و اجازه دادن به جریان میلیارد‌ها دلار به ایران در ازای محدودیت‌های نامطلوب بسیار نگران است. این پیامی است که ما به هر شکلی، چه به آمریکایی‌ها و چه به دیگر کشور‌های مذاکره کننده با ایران می‌دهیم».

تاکنون شش دور از مذاکرات هسته‌ای بین ایران و قدرت‌های جهان برای احیای برنامه جامع اقدام مشترک سال ۲۰۱۵ انجام شده است. دور هفتم، فردا در وین از سر گرفته خواهد شد.

مذاکره کنندگان در وین گرد هم می‌آیند تا آخرین تلاش خود را برای احیای توافق هسته‌ای انجام دهند. آمریکا در دوران ریاست جمهوری دونالد ترامپ در سال ۲۰۱۸ از این توافق خارج شد و تحریم‌ها علیه ایران را مجدداً اعمال کرد. این امر دیگر قدرت‌های درگیر را ناامید کرد. هرچند ایران، همچنان در توافق برجام باقی ماند و طبق قوانین توافق، فعالیت‌های هسته‌ای خود را افزایش داد.

رژیم صهیونیستی که جزء طرفین مذاکرات نیست، از ابتدا با توافق هسته‌ای قدرت‌های جهانی با ایران مخالفت داشته است.

جمهوری اسلامی ایران همواره تاکید داشته فعالیت‌های هسته‌ای اش صلح‌آمیز است. علی باقری، مذاکره کننده ارشد ایران نیز پیش از این علام کرده بود که لغو تمامی تحریم‌ها و دستیابی به یک نتیجه ملموس، شرط لازم برای موفقیت مذاکرات هسته‌ای در وین است./باشگاه خبرنگاران

مطالب مرتبط
ارسال نظر