عراقچی با هشدار نسبت به هرگونه اقدام ماجراجویانه از سوی آمریکا: آماده پاسخ قاطع به هرگونه تعرض هستیم وزارت امور خارجه: به دفاع مقتدرانه ادامه می‌دهیم / ایران هیچ خصومتی با کشور‌های منطقه ندارد پست‌های عجیب ترامپ و تکرار ادعا‌ها درباره ایران، ونزوئلا و گرینلند کانال ۱۲ اسرائیل: تصمیم ترامپ برای حمله گسترده به ایران قطعی نیست/ اسرائیل در آماده‌باش کامل قرار گرفته ادعای بسنت: از تعقیب دارایی‌های ایران دست نخواهیم کشید مارین ترافیک: تردد در تنگه هرمز فقط از مسیر ایرانی ممکن است نهاد مدیریت آبراهه خلیج فارس: تردد از تنگه هرمز امکان‌پذیر نیست افشای استقرار جنگنده‌ها و رادارهای ایتالیا در عربستان مقام آمریکایی: ترامپ به مذاکره و توافق با ایران تمایل دارد حماس: با مسئولیت و مثبت‌اندیشی با پیشنهادات میانجی‌گران تعامل کردیم چرا حمله به بندر دمیاط مصر کار اسرائیل است؟ عفو بین‌الملل: هند تأمین‌کننده سلاح رژیم صهیونیستی در جنگ غزه بود عراق ادعای ترامپ را تکذیب کرد رهبر انصارالله: بسیاری از حکام عرب در حال خوش‌خدمتی به اسرائیل هستند عبور نخستین کشتی حامل گاز قطر از تنگه هرمز با مجوز ایران عربستان خواهان کاهش تنش با ایران است

ابراز نگرانی نفتالی بنت از آزادسازی پول‌های بلوکه شده ایران

ابراز نگرانی نفتالی بنت از آزادسازی پول‌های بلوکه شده ایران یک مقام مسئول گفت: اسرائیل از آمادگی برای رفع تحریم‌ها و اجازه دادن به جریان میلیارد‌ها دلار به ایران در ازای محدودیت‌های نامطلوب بسیار نگران است.
تاریخ انتشار: ۱۶:۵۰ - ۰۷ آذر ۱۴۰۰ - 2021 November 28
کد خبر: ۱۱۱۴۶۳

به گزارش راهبرد معاصر نفتالی بنت، نخست وزیر رژیم صهیونیستی امروز (یکشنبه) در اظهاراتی مداخله‌جویانه مدعی شد که این رژیم نگران آن است که با از سرگیری مذاکرات هسته‌ای بین ایران و قدرت‌های جهانی، بخش زیادی از پول‌های بلوکه شده ایران آزاد شود در حالی که به اندازه کافی آنچه «پروژه‌های ساخت بمب» می‌خواند، متوقف نشود.

بنت در اظهارات تلویزیونی خطاب به کابینه خود گفت: «اسرائیل از آمادگی برای رفع تحریم‌ها و اجازه دادن به جریان میلیارد‌ها دلار به ایران در ازای محدودیت‌های نامطلوب بسیار نگران است. این پیامی است که ما به هر شکلی، چه به آمریکایی‌ها و چه به دیگر کشور‌های مذاکره کننده با ایران می‌دهیم».

تاکنون شش دور از مذاکرات هسته‌ای بین ایران و قدرت‌های جهان برای احیای برنامه جامع اقدام مشترک سال ۲۰۱۵ انجام شده است. دور هفتم، فردا در وین از سر گرفته خواهد شد.

مذاکره کنندگان در وین گرد هم می‌آیند تا آخرین تلاش خود را برای احیای توافق هسته‌ای انجام دهند. آمریکا در دوران ریاست جمهوری دونالد ترامپ در سال ۲۰۱۸ از این توافق خارج شد و تحریم‌ها علیه ایران را مجدداً اعمال کرد. این امر دیگر قدرت‌های درگیر را ناامید کرد. هرچند ایران، همچنان در توافق برجام باقی ماند و طبق قوانین توافق، فعالیت‌های هسته‌ای خود را افزایش داد.

رژیم صهیونیستی که جزء طرفین مذاکرات نیست، از ابتدا با توافق هسته‌ای قدرت‌های جهانی با ایران مخالفت داشته است.

جمهوری اسلامی ایران همواره تاکید داشته فعالیت‌های هسته‌ای اش صلح‌آمیز است. علی باقری، مذاکره کننده ارشد ایران نیز پیش از این علام کرده بود که لغو تمامی تحریم‌ها و دستیابی به یک نتیجه ملموس، شرط لازم برای موفقیت مذاکرات هسته‌ای در وین است./باشگاه خبرنگاران

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار