سه پیشنهاد جلسه اضطراری شورای سنجش و پذیرش دانشجو به شورای عالی انقلاب فرهنگی جزییات و ساعت طرح ترافیک از ۱۶ فروردین ۱۴۰۴ روش‌های پرداخت زکات فطره اعلام شد ممنوعیت تردد کلیه وسایل نقلیه از مرزن آباد به سمت تهران از دقایقی قبل آغاز ثبت نام میهمانی و انتقال دانشجویان از ۱۵ فروردین صدور حکم سنگین برای ۹ متهم فساد در شورای شهر سردشت تدوین اساسنامه مدارس مجازی/ برنامه وزارت آموزش و پرورش در حوزه هوش مصنوعی ورود سامانه بارشی از شمال غرب و غرب کشور امروز و فردا چطور با ChatGPT عکس‌هایمان را به سبک انیمیشن‌های استودیو «جیبلی» درآوریم؟ ۵۰۵ جانباخته و ۱۲ هزار مجروح در ابتدای طرح نوروزی در کشور سازمان نظام پرستاری: کمبود ۱۰۰ هزار پرستار در بیمارستان‌های کشور مرکز مدیریت راه‌های کشور: تردد ۲۱.۶ میلیون خودرو در موج اول سفر‌های نوروزی برخورد قضایی با عوامل انتشار کلیپ خارج از شئون از یک کنسرت تشریح وضعیت ترافیکی جاده‌ها و محور‌های مسدود در روز جمعه ۸ فروردین هواشناسی ایران امروز ۱۴۰۴/۱/۸؛ بارندگی و وزش باد در ۱۱ استان

تاثیر مصرف روزانه قهوه در پیشگیری از ابتلا به کرونا

محققان دانشگاه نورث وسترن در ایالات متحده دریافتند مصرف یک یا چند فنجان قهوه در روز ممکن است خطر ابتلا به کووید-۱۹ را تا حدود ۱۰ درصد کاهش دهد.
تاریخ انتشار: ۱۲:۳۵ - ۰۹ آذر ۱۴۰۰ - 2021 November 30
کد خبر: ۱۱۱۷۱۰

به گزارش راهبرد معاصر، مصرف قهوه ممکن است تا حدودی از شدت بیماری کرونا و مرگ و میر ناشی از کووید-۱۹ بکاهد. قهوه دارای خواص آنتی‌اکسیدانی و ضد التهابی است. مصرف قهوه همچنین در کاهش خطر ابتلا به ذات الریه در افراد مسن تأثیر مثبت دارد. در مجموع، اثر محافظتی قهوه در پیشگیری از ابتلا به کرونا ثابت شده، اما نیازمند بررسی بیشتر است.

تیم تحقیقاتی دانشگاه نورث وسترن، سوابق ۴۰،۰۰۰ بزرگسال انگلیسی را مورد تجزیه و تحلیل قرار دادند و ارتباط موجود میان کرونا و مصرف روزانه مواد غذایی خاصی، چون قهوه، چای، ماهی‌های چرب، گوشت فرآوری‌شده، گوشت قرمز، میوه و سبزیجات را بررسی کردند.

این گروه دریافتند که مصرف حداقل ۰/۶۷ وعده سبزیجات در روز (پخته یا خام، به جز سیب زمینی) با کاهش خطر ابتلا به کرونا همراه است. همچنین مشخص شد که مصرف گوشت فرآوری‌شده به میزان کمتر از ۰/۴۳ وعده در روز ریسک ابتلا به کرونا را بالا می‌برد. با این حال مصرف گوشت قرمز هیچ خطری ندارد و پیشنهاد می‌شود که به جای گوشت‌های فرآوری‌شده از گوشت معمولی استفاده کنید.

به گفته محققان: نتایج تحقیقات نشان می‌دهد که عوامل تغذیه‌ای می‌توانند سیستم ایمنی بدن را از جنبه‌های گوناگونی تحت‌تأثیر قرار دهند و بر میزان ابتلا به کرونا نیز مؤثر باشند. ترغیب به رعایت برخی از رفتار‌های درست تغذیه‌ای (برای مثال افزایش مصرف سبزیجات و کاهش مصرف گوشت فرآوری‌شده) می‌تواند به جلوگیری از شیوع این ویروس کمک کند./خبر آنلاین

ارسال نظر