تاثیر مصرف روزانه قهوه در پیشگیری از ابتلا به کرونا-راهبرد معاصر
مشاهده پشه آئدس در برخی از شهر‌های سواحل جنوبی و شمالی سرپرست شرکت ساماندهی صنایع و مشاغل شهر تهران منصوب شد ساماندهی آسیب‌های اجتماعی در بهشت زهرا کلید خورد مرز مهران آخر هفته مسدود است + جزئیات هشدار زرد هواشناسی در پی افزایش آلودگی هوا در ۶ استان فردا فعالیت نوبت صبح مدارس ۵ شهر غیرحضوری شد توضیحات مهم تامین اجتماعی درباره متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان دمای این مناطق به ۸ درجه زیر صفر رسید | گرمترین نقطه ایران کجاست؟ شگرد مجرمان سایبری، سوءاستفاده از هویت دیگران یا تجارت سیاه هشدار هواشناسی مازندران؛ صیادی در خزر ممنوع رئیس سازمان غذا و دارو منصوب شد زنان در ایران بیشتر از مردان عمر می‌کنند | سن امید به زندگی در ایران به ۸۰ سال می‌رسد؟ آمار بالای گرایش پایه هفتمی‌ها به دخانیات | افزایش مصرف قلیان در بین دختران ۱۳ تا ۱۵ سال! شرور خیابان معیری تهران زمینگیر شد هوای تهران برای همه گروه‌های حساس ناسالم شد؛ ۱٠ نقطه در وضعیت قرمز

تاثیر مصرف روزانه قهوه در پیشگیری از ابتلا به کرونا

محققان دانشگاه نورث وسترن در ایالات متحده دریافتند مصرف یک یا چند فنجان قهوه در روز ممکن است خطر ابتلا به کووید-۱۹ را تا حدود ۱۰ درصد کاهش دهد.
تاریخ انتشار: ۱۲:۳۵ - ۰۹ آذر ۱۴۰۰ - 2021 November 30
کد خبر: ۱۱۱۷۱۰

به گزارش راهبرد معاصر، مصرف قهوه ممکن است تا حدودی از شدت بیماری کرونا و مرگ و میر ناشی از کووید-۱۹ بکاهد. قهوه دارای خواص آنتی‌اکسیدانی و ضد التهابی است. مصرف قهوه همچنین در کاهش خطر ابتلا به ذات الریه در افراد مسن تأثیر مثبت دارد. در مجموع، اثر محافظتی قهوه در پیشگیری از ابتلا به کرونا ثابت شده، اما نیازمند بررسی بیشتر است.

تیم تحقیقاتی دانشگاه نورث وسترن، سوابق ۴۰،۰۰۰ بزرگسال انگلیسی را مورد تجزیه و تحلیل قرار دادند و ارتباط موجود میان کرونا و مصرف روزانه مواد غذایی خاصی، چون قهوه، چای، ماهی‌های چرب، گوشت فرآوری‌شده، گوشت قرمز، میوه و سبزیجات را بررسی کردند.

این گروه دریافتند که مصرف حداقل ۰/۶۷ وعده سبزیجات در روز (پخته یا خام، به جز سیب زمینی) با کاهش خطر ابتلا به کرونا همراه است. همچنین مشخص شد که مصرف گوشت فرآوری‌شده به میزان کمتر از ۰/۴۳ وعده در روز ریسک ابتلا به کرونا را بالا می‌برد. با این حال مصرف گوشت قرمز هیچ خطری ندارد و پیشنهاد می‌شود که به جای گوشت‌های فرآوری‌شده از گوشت معمولی استفاده کنید.

به گفته محققان: نتایج تحقیقات نشان می‌دهد که عوامل تغذیه‌ای می‌توانند سیستم ایمنی بدن را از جنبه‌های گوناگونی تحت‌تأثیر قرار دهند و بر میزان ابتلا به کرونا نیز مؤثر باشند. ترغیب به رعایت برخی از رفتار‌های درست تغذیه‌ای (برای مثال افزایش مصرف سبزیجات و کاهش مصرف گوشت فرآوری‌شده) می‌تواند به جلوگیری از شیوع این ویروس کمک کند./خبر آنلاین

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار