تمدید حکم «علی احمدی» توسط دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام باقری کنی: ایران در جنگ ۱۲ روزه به بازدارندگی فعال دست یافت/ جمهوری اسلامی براحتی از موضوع زنگه‌زور نمی‌گذرد پیام امیر سرلشکر حاتمی به علی لاریجانی ابلاغ آخرین تقسیمات کشوری به استانداران جلسه سران قوا برگزار شد ولایتی: ایران مانع ایجاد کریدور آمریکایی در قفقاز می‌شود/خلع‌سلاح حزب‌الله؛ خوابی است که تعبیر نخواهد شد پزشکیان: بودجه طوری تدوین شود که محرومین بیشتر در توجه باشند انتقاد پزشکیان از پرداخت بی‌ضابطه ردیف‌های دستمزدی به مدیران ناکارآمد برآورد اولیه خسارات ناشی از جنگ ۱۲ روزه؛ ۹۰ درصد از آسیب‌ها مربوط به شهر تهران است سپاه پاسداران: آماده پاسخ پشیمان‌کننده به هرگونه تهدید و تعرض آمریکا و اسرائیل هستیم کشف بزرگ‌ترین محموله سلاح آمریکایی در شرق ایران/ دست موساد قطع شد سردار رادان: دشمن دنبال براندازی بود، اما در تحقق هدفش ناکام ماند علی‌اکبر احمدیان به دولت می‌رود سخنگوی سپاه: معادلات منطقه‌ای و بین‌المللی به‌نفع ایران تغییر کرده‌اند خراسان شمالی چهارشنبه تعطیل شد

دژپسند: با توجه به الکترونیکی شدن خدمات بانکی، شاید بخشی از شعب جمع آوری شود

وزیر امور اقتصادی و دارایی با بیان اینکه برخی بانک‌ها در برخی نقاط که توجیه چندان اقتصادی نداشته شعبه احداث کرده‌اند، گفت: با توجه به الکترونیکی شدن بخش زیادی از خدمات بانکی، شاید بخشی از شعب جمع آوری شود.
تاریخ انتشار: ۱۳:۴۳ - ۲۴ ارديبهشت ۱۳۹۸ - 2019 May 14
کد خبر: ۱۱۱۶۹
به گزارش  راهبرد معاصر ، فرهاد دژپسند وزیر اقتصاد در حاشیه نشست کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی، درباره میزان ارائه تسهیلات بانکی به مردم در جمع خبرنگاران گفت: زمانی که مطالبات معوق بانک ها بالا است و بانک ها با ابزارهای تعریف شده نمی توانند مطالبات خود را وصول کنند به همان میزان امکان اجرای تسهیلات آنها کاهش می یابد.

وزیر امور اقتصادی و دارایی با بیان اینکه برخی بانک ها در برخی نقاط که توجیه چندان اقتصادی نداشته شعبه احداث کرده اند، افزود: این موضوع سبب می شود هزینه بانک ها افزایش یابد، لذا با توجه به الکترونیکی شدن بخش زیادی از خدمات بانکی شاید نیاز باشد که بخشی از شعب جمع آوری شود.

این عضو کابینه دولت دوازدهم، در خصوص وضعیت کالاهای اساسی، تصریح کرد: کالاهای اساسی به اندازه کافی در کشور وجود داشته و ذخایر آن مناسب است و در یک جدول مصوب شده که چه کالایی برای چه مدتی به ذخیره نیاز دارد که همان میزان نیز کالا ذخیره شده است.

منبع : فارس
ارسال نظر