غریب‌آبادی: به هر قطعنامه‌ای علیه ایران در آژانس پاسخ می‌دهیم ناو هواپیمابر فورد آمریکا وارد دریای کارائیب شد رئیس ستاد کل ارتش اسرائیل: باید برای اشغال آن سوی خط زرد آماده باشیم تاریخ اعلام نتایج نهایی انتخابات عراق گفت‌وگوی عراقچی و دبیرکل شورای همکاری خلیج فارس مادورو: آمریکا قصد بمباران ونزوئلا را دارد بیانیه فرماندهی سنتکام درباره توقیف نفتکش متخلف توسط سپاه پاسداران اظهارات جدید نتانیاهو درباره تشکیل کشور فلسطین نبرد سنگین نیرو‌های جولانی و قسد در حومه الرقه سخنگوی دولت: جمهوری اسلامی از سوی میانجی‌گران پیام‌هایی دریافت کرده جزئیات دیدار معاون سیاسی رئیس مجلس لبنان با لاریجانی جزئیات گفت‌وگوی پوتین و نتانیاهو درباره برنامه هسته‌ای ایران رأی‌گیری پیش‌نویس قطعنامه آمریکا درباره غزه در شورای امنیت رئیس جمهور لبنان: از اسرائیل به شورای امنیت شکایت می‌کنیم بلومبرگ: غرب دستورالعمل جدیدی برای نظارت بازرسان آژانس در ایران تهیه می‌کند

تائید نقش صهیونیست‌ها در خرابکاری هسته‌ای در ایران

یک منبع مطلع در وین گفت: در نشست افتتاحیه مذاکرات ایران و ۱+۴ یکی از طرف‌های مذاکراتی تلویحا به نقش صهیونیست‌ ها در خرابکاری هسته‌ ای در ایران اشاره کرد.
تاریخ انتشار: ۲۲:۰۴ - ۰۹ آذر ۱۴۰۰ - 2021 November 30
کد خبر: ۱۱۱۸۰۰

به گزارش راهبرد معاصر  به اذعان یکی از هیأت‌های شرکت کننده در مذاکرات ایران و گروه ۱+۴ به نقش مخرب رژیم صهیونیستی در خرابکاری‌های هسته‌ای در ایران اشاره کرد و گفت: در نشست افتتاحیه مذکرات وین که روز گذشته (دوشنبه) با حضور هیأت‌های ایران و گروه ۱+۴ برگزار شد، در بحث همکاری‌های ایران با آژانس بین‌المللی انرژی اتمی، نماینده یکی از هیأت‌های طرف مقابل تلویحا به نقش مخرب رژیم صهیونیستی اشاره و تصریح کرد: نباید از یاد برد که آسیب وارده به دوربین‌ها و تجهیزات نظارتی آژانس در ایران، ناشی از اقدامات خرابکارانه یک طرف ثالث بوده است.

گفتنی است دور جدید مذاکرات بین ایران و گروه ۱+۴ (آلمان، فرانسه، انگلیس، روسیه و چین) از روز دوشنبه هشتم آذر ماه در هتل کوبورگ شهر وین آغاز شد. پیش از نشست افتتاحیه نیز هیأت ایرانی رایزنی‌های دو و سه جانبه‌ای را با نماینده اتحادیه اروپا و هیأت‌های روسیه و چین داشت.

براساس توافق صورت گرفته در نشست روز گذشته مقرر شد کارگروه رفع تحریم‌ها از صبح امروز کارش را آغاز کند.

این مذاکرات در حالی آغاز شده است که نفتالی بنت نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی در ادامه تلاش برای فضاسازی علیه برنامه هسته‌ای ایران در آستانه مذاکرات وین، گفته بود که اسرائیل نگران است که ایران از کاهش تحریم‌ها در ازای محدودیت‌های ناکافی در حوزه هسته‌ای برخوردار شود. این اظهارات البته واکنش سعید خطیب‌زاده را به همراه داشت و وی در نشست دیروز (دوشنبه) با خبرنگاران در پاسخ به پرسش خبرنگار فارس گفت: اگر بخواهم درباره اقدامات رژیم اشغالگر قدس برای بر هم زدن نظم بین‌المللی طی این سال‌ها وارد جزییات شوم بحث تکراری است. برای ما هم نیت و اراده و اقداماتی که رژیم اشغالگر قدس در برهم زدن توافق برجام از روز اول تا به امروز انجام داده، روشن است. مهم این است ایران و ۱+۴ به عنوان اعضای باقیمانده در برجام توافقی کنند که نتیجه آن اطمینان از رفع موثر تحریم‌ها است.

سخنگوی وزارت خارجه تصریح کرد: رژیم اشغالگر قدس به عنوان رژیمی که دارای چند صد کلاهک هسته‌ای است و به هیچ یک از رژیم‌های مانیتوری بین‌المللی احترام نگذاشته و عضو آن نیست، در جایگاهی نیست که در خصوص برنامه صلح آمیز هسته‌ای ایران که زیر نظر آژانس بین‌المللی انرژی اتمی انجام می‌شود، اظهارنظر کند./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار