نخست وزیر عراق دستور تشکیل کمیته بررسی علت انفجار در مقر الحشد الشعبی را صادر کرد درگیری پلیس و معترضان در خیابان‌های فرانسه/ ۴۰۰ نفر بازداشت شدند نتانیاهو: دشمنان ما در صدد تاثیرگذاری بر انتخابات هستند معترضان نزدیک کاخ الیزه تحصن کردند؛ سرکوب خشن مردم فرانسه توسط پلیس روایت الجزیره از دلیل درگیری‌های مرزی میان پاکستان و افغانستان شنیده شدن صدای چند انفجار در ریاض نیروی دریایی ارتش: تعداد نفتکش‌های صدمه دیده در محدوده دریای عمان در حال افزایش است/ کشور‌ها فریب دروغ باز بودن تنگه هرمز را نخورند وقوع انفجار مهیب در بغداد + جزییات و عکس ربوده شدن ۲۰ نیروی پلیس در بلوچستان پاکستان ادعای فرمانده سنتکام درباره محاصره دریایی ایران بالا گرفتن تنش‌ها بین نتانیاهو و بن گویر در آستانه انتخابات روایت قطر درباره خلبانان ایرانی قانع‌کننده نبود/ آخرین وضعیت پرونده سه خلبان ایرانی پزشکیان در دیدار با نخست وزیر ارمنستان: ایران تحریم‌شدنی نیست/ آمریکا نه تنها برای ما بلکه برای کل دنیا مشکل ایجاد کرد وقوع انفجار‌های مهیب در ینبع عربستان وزیر خارجه عراق: تلاش‌ها برای کاهش تنش بین آمریکا و ایران روز به روز پیچیده‌تر می‌شود وزیر امور خارجه روسیه دوشنبه به تهران سفر می‌کند

نامه جمهوری‌خواهان کنگره به بایدن برای جلوگیری از رفع تحریم‌ها علیه ایران

نامه جمهوری‌خواهان کنگره به بایدن برای جلوگیری از رفع تحریم‌ها علیه ایران ۲۵ قانونگذار آمریکایی در نامه ای به بایدن خواستار جلوگیری از رفع تحریم‌ها علیه ایران شدند.
تاریخ انتشار: ۲۲:۴۹ - ۰۹ آذر ۱۴۰۰ - 2021 November 30
کد خبر: ۱۱۱۸۰۳

به گزارش راهبرد معاصر ۲۵ قانونگذار جمهوری‌خواه کنگره در نامه‌ای به «جو بایدن» رئیس‌جمهور آمریکا کاخ سفید را به  پنهان کاری در ارائه اطلاعات درباره مذاکرات وین متهم کردند متعهد شدند از هرگونه لغو تحریم‌های ایران جلوگیری کنند.

به نوشته وبگاه «نشنال»، این قانونگذاران،کاخ سفید را به پنهان کردن اطلاعات از کنگره درباره جزئیات مذاکرات با تهران متهم کرده‌اند.

در نامه این قانونگذاران آمده است: «با آنکه اعضای کمیته مطالعاتی جمهوری‌خواهان در بیش از ۱۲ نامه خواستار دریافت اطلاعاتی درباره نحوه اجرای تحریم‌های ایران شده‌اند دولت شما کماکان کنگره را درباره برنامه‌های خود برای تضعیف اجرای تحریم‌ها و کاهش تحریم‌ها علیه ایران در بی‌خبری نگاه داشته است.»

در این نامه، امضاکنندگان بار دیگر اختیارات نهاد قانونگذار آمریکایی برای اعمال تحریم علیه ایران را یادآور شده‌اند. آنها نوشته‌اند: «می‌نویسیم تا یادآوری کنیم که اختیار تنظیم تجارت با کشورهای خارجی و بالتبع، توانایی اجرای تحریم‌های اقتصادی در اختیار کنگره است.»

امضاکنندگان جمهوری‌خواه این نامه تهدید کرده‌اند که در صورت کسب اکثریت مجلس نمایندگان در انتخابات میان‌دوره‌ای سال آینده از رفع تحریم‌ها علیه ایران جلوگیری خواهند کرد.

«تام کاتن» سناتور جمهوری‌خواه کنگره آمریکا که مواضع بسیار تندی در قبال جمهوری اسلامی دارد  نیز در جریان مذاکرات «وین» برای احیای برجام در پیامی تند گفت که در صورت روی کار آمدن جمهوری‌خواهان، مجدداً هرگونه توافق با ایران پاره خواهد شد.

وی در صفحه توییتر خود در این خصوص نوشت: «توافق هسته‌ای (جو) بایدن-ایران حتی از آنچه قبلاً حاصل شده بود بدتر خواهد بود و وقتی جمهوری‌خواهان (در آمریکا) قدرت بگیرند، مجدداً پاره خواهد شد.»

نمایندگان ایران و کشورهای گروه ۱+۴ عصر دوشنبه (هشتم آذر ماه ۱۴۰۰) با حضور در هتل «کوبورگ» محل مذاکرات احیای برجام در وین، دور هفتم گفت‌وگوهای کمیسیون مشترک برجام را برگزار کردند.

روزنامه «نیویورک تایمز» نیز بامداد دوشنبه به نقل از یک مقام اروپایی نوشت که مذاکره کننده ایران هشدار داده در صورتی که خواسته‌های ایران در مذاکرات برآورده نشود، تهران برنامه هسته‌ای خود را تشدید خواهد کرد.

دولت آمریکا به ریاست «جو بایدن» مدعی است قصد دارد از طریق مذاکرات جاری در شهر وین آمریکا را به توافق هسته‌ای برجام بازگرداند اما تا کنون از اجرای تعهداتش در این راستا خودداری کرده است./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار