گروسی: ایران پیش از حملات، آژانس را از تدابیر حفاظتی نسبت به ذخایر اورانیوم آگاه کرده بود ترامپ: آتش‌بس خیلی خوب پیش می‌رود؛ اسرائیل خسارت‌های زیادی دید سخنگوی وزارت خارجه: حمله به پایگاه العدید دفاع مشروع بود و نباید اقدام علیه قطر محسوب شود انفجار‌های شدید در پایگاه‌های گروه‌های وابسته به دولت الجولانی در لاذقیه واکنش ایران به بیانیه شورای همکاری خلیج فارس بن گویر: اکنون زمان گشودن دروازه‌های جهنم به روی غزه است بیانیه بریکس در محکومیت تجاوز اسرائیل و آمریکا به ایران ارزیابی اطلاعاتی آمریکا: برنامه هسته‌ای ایران آسیب ندیده است ویتکاف: در حال مذاکره با ایران هستیم ایروانی در شورای امنیت: جنگ تمام‌عیار علیه ایران شکست خورد نشست شورای امنیت سازمان ملل متحد درباره آتش بس ایران و اسرائیل کرملین: قصد داریم روابط خود با تهران را بیش از پیش توسعه دهیم پزشکیان: حمله دیروز صرفاً واکنش به تجاوز آمریکا بود/ امیر قطر: اجازه اقدام از العدید علیه ایران را نمی‌دهیم درخواست فرانسه برای ورود ایران به مذاکرات سناتور آمریکایی: ضربه مرگباری به برنامه هسته‌ای ایران وارد نکرده‌ایم
ظریف پس از دیدار با وزیر خارجه هند:

هند در بسیاری از زمینه‌ها کاملاً با ایران هماهنگ و همراه است

وزیر امور خارجه کشورمان گفت: هند در بسیاری از زمینه‌ها کاملاً با ایران هماهنگ و همراه بوده و اینگونه گفتگوها و تبادل نظرات برای روابط دو کشور ضروری است.
تاریخ انتشار: ۱۵:۰۲ - ۲۴ ارديبهشت ۱۳۹۸ - 2019 May 14
کد خبر: ۱۱۱۸۸
به گزارش  راهبرد معاصر ،  محمدجواد ظریف وزیر امور خارجه کشورمان که در هند به سر می‌برد پس از دیدار با همتای هندی خود در خصوص محتوای دیدار و گفتگوی صورت گرفته میان طرفین، اظهار داشت: گفتگوی بسیار خوبی را در بحث برجام و اقدامات جمهوری اسلامی ایران داشتیم که در آن مواضع ایران به طرف هندی تبیین شد.

وی با بیان اینکه همانطور که ما در این روزها برای شرکای هسته‌ای خود از جمله روسیه مواضع ایران را تبیین کردیم، اینجا هم این موضوع را انجام دادیم، گفت: وزیر امور خارجه هند به اهمیت اجرای برجام و لزوم برخورداری ایران از منافع برجام و اینکه اقدامات لازم در این خصوص انجام شود تاکید کرد. ما هم تاکید کردیم که جمهوری اسلامی ایران در چارچوب برجام اقدامات خود را انجام داده است.

ظریف افزود: مسائل منطقه‌ای، خطراتی که سیاست‌های افراد تندرو در داخل حکومت آمریکا و تلاش‌هایی که آنها در منطقه دارند، نگرانی‌هایی که از اقدامات و خرابکاری‌های مشکوک آنها در منطقه اتفاق می‌افتد که قبلاً هم ما پیش بینی کرده بودیم که آنها از این دست اقدامات را برای افزایش تنش‌ها در منطقه انجام دهند، از دیگر مسائل مورد گفتگوی ما بود.

وزیر امور خارجه با اشاره به اینکه در خصوص مباحث مربوط به انرژی، استفاده از چابهار و همینطور روابط دوجانبه صحبت‌های بسیار خوبی داشتیم، ادامه داد: میزان بالای تجارت میان دو کشور و تلاش‌های ایران و هند برای افزایش و تداوم آن، موضوع افغانستان و تحولات آن کشور و موضوع تروریسم یکی دیگر از موضوعاتی بود که مورد بحث قرار گرفت.

وی در پایان خاطرنشان کرد: هند در بسیاری از زمینه‌ها کاملاً هماهنگ و همراه هست و این گونه گفتگوها و تبادل نظرات برای روابط دو کشور ضروری است.

منبع : مهر
ارسال نظر