هند پس از انتخابات درباره واردات نفت ایران تصمیم‌گیری می‌کند-راهبرد معاصر
نتایج انتخابات ایالت فلوریدا امشب اعلام می‌شود نتانیاهو، وزیر جنگ رژیم صهیونیستی را برکنار کرد نخستین نتایج انتخابات مجلس سنای آمریکا اعلام شد | جمهوری‌خواهان و دموکرات‌ها صاحب چند کرسی شدند؟ + عکس این ۷ شهرستان در آمریکا نقش مهمی در نتایج انتخابات دارند ترامپ رأی خود را در فلوریدا به صندوق انداخت | ترامپ: به دنبال آسیب رساندن به ایران نیستیم، اما این کشور نباید بمب اتمی داشته باشد ترامپ برنامه‌هایش را در صورت شکست اعلام کرد | آشوب بزرگ در آمریکا در راه است؟ کمپین ترامپ: مشارکت در پنسیلوانیا تاریخی است ساعت پایان رای گیری در ایالت‌های مختلف آمریکا + عکس ستاد هریس: اوضاع رأی‌گیری امیدوارکننده است تاکنون ۸۲ میلیون نفر در رأی‌گیری زودهنگام در آمریکا شرکت کردند وزیر امور خارجه: به صهیونیست‌ها گفته بودیم که اراده ایران را آزمایش نکنند انفجار در فاصله چند کیلومتری خانه نتانیاهو عراقچی وارد اسلام‌آباد شد نظرسنجی بی‌بی‌سی: هریس ۴درصد از ترامپ پیش است مالزی: قطعنامه‌ای برای اخراج اسرائیل از سازمان ملل تدوین می‌کنیم

هند پس از انتخابات درباره واردات نفت ایران تصمیم‌گیری می‌کند

وزیر امور خارجه هند گفت: دهلی نو قصد دارد پس از پایان انتخابات عمومی درباره واردات نفت خام از ایران تصمیم‌گیری کند.
تاریخ انتشار: ۲۲:۰۶ - ۲۴ ارديبهشت ۱۳۹۸ - 2019 May 14
کد خبر: ۱۱۲۳۰

به گزارش راهبرد معاصر ، به نقل از اسپوتنیک، هند پس از پایان انتخابات عمومی درباره واردات نفت خام از ایران تصمیم گیری خواهد کرد.

 

بر اساس این گزارش، محمد جواد ظریف، وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران و سوشما سوارج، همتای هندی وی، روز سه شنبه دیدار و درباره تنش‌ها در خلیج فارس و همچنین نظام مالی ویژه برای افزایش روابط و همکاری‌های تجاری و اقتصادی با یکدیگر رایزنی کردند.

 

سوارج در این دیدار که نخستین نشست میان دو طرف پس از اجرایی شدن تحریم‌های آمریکا علیه بخش نفت ایران بود، به اطلاع ظریف رساند که دهلی نو تصمیم گیری درباره خرید نفت از ایران را به پایان انتخابات سراسری هند (۲۳ ماه مه) موکول کرده است.

 

سخنگوی وزارت امور خارجه هند در توئیتی پس از این دیدار نوشت: سوشما سوارج، وزیر امور خارجه و محمد جواد ظریف، همتای ایرانی وی درخصوص مسائل و منافع دوجانبه گفتگو‌های سازنده‌ای داشتند. دو طرف همچنین درباره موضوعات منطقه‌ای از جمله افغانستان، دیدگاه‌ها و نقطه نظرات خود را به اشتراک گذاشتند.

 

سفارت ایران در دهلی نو نیز اعلام کرد در دیدار سازنده میان ظریف و سوارج، موضع ایران در قبال توافق هسته‌ای سال ۲۰۱۵ -موسوم به برنامه جامع اقدام مشترک- تعمیق روابط دوجانبه، گام‌هایی که ایران در چارچوب برجام برداشته است و همچنین مسائل منطقه‌ای رایزنی کردند.

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار