فرمانده سپاه تهران: هدف‌گیری پایگاه «العدید»، دشمنان را به آتش‌بس التماسی واداشت بهروز آذر: لایحه تامین امنیت زنان برابر خشونت در حال بررسی مجلس است جزئیات تازه از تبدیل وضعیت نیرو‌های شرکتی در آموزش و پرورش و دیگر ادارات معاون رئیس جمهور: بدهی بانک آینده از طریق فروش دارایی‌ها مثل ایران مال و مشهد مال پرداخت می‌شود سردار قریشی معاون هماهنگ‌کننده سپاه شد پیام لاریجانی به اهالی رسانه شهادت مامور پلیس در درگیری با اشرار مسلح در زهک زمان دقیق ثبت نام داوطلبان انتخابات شورا‌ی شهر و روستا علت صدای انفجار‌های مهیب در زنجان دلجویی جانشین مرزبانی سیستان و بلوچستان از بانوی حادثه دیده مرز میلک؛ ابلاغ پیام عذرخواهی فرمانده مرزبانی ماجرای انتخاب شهید حاجی‌زاده به فرماندهی هوافضا و جابه‌جایی شهید سلامی از فرماندهی هوافضا به جانشینی سپاه + فیلم بودجه ۱۴۰۵ بر اساس قانون یکم دی ماه به مجلس تقدیم می‌شود احتمال دیدار قریب الوقوع رهبر کره شمالی با ترامپ خاتمی: ملت عاشورایی ایران هرگز تسلیم زورگویی نخواهد شد X-BAT معرفی شد / پهپاد جنگی با توان پنهان‌ شدن از رادار و سرعت جنگنده

سردار قاآنی: بالاترین شکست دوران حاضر آمریکا، شکست در افغانستان است

فرمانده نیروی قدس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ایران با اشاره به تحولات اخیر جهان تاکید کرد که بالاترین شکست دوران حاضر آمریکا، شکست در افغانستان است.
تاریخ انتشار: ۱۱:۲۰ - ۱۲ آذر ۱۴۰۰ - 2021 December 03
کد خبر: ۱۱۲۰۶۱

به گزارش راهبرد معاصر، سردار سرتیپ «اسماعیل قاآنی» فرمانده نیروی قدس سپاه پاسداران با تاکید براینکه دوران آنکه دشمنان اسلام هرکاری دلشان بخواهد انجام دهند گذشته است.

 

سردار قاآنی به آمریکا هشدار داد که تا فرصت باقیست از جغرافیای اطراف ایران خارج شود.

 

وی در سخنرانی روز پنجشنبه خود در مراسم نخستین سالگرد شهادت سردار شهید عبدالرسول استوار ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدا گفت که آمریکایی‌ها مکار، حیله‌گر و جنایت کار هستند، 20 سال در افغانستان جنگیدند، بالاترین شکست در این دوران شکست در افغانستان بود.

 

سردار قاآنی تصریح کرد: پیام ما به آمریکایی‌ها این است که هنوز وقت دارید از جغرافیای اطراف ما بیرون بروید، در غیر این صورت اگر جغرافیای اطراف ما را ترک نکنید، کاری می‌کنیم که بعد از زمانی که از افغانستان فرار کردید، بر سر شما بیاید.

پیش از این نیز آیت‌الله خامنه‌‎ای رهبر معظم انقلاب اسلامی ایران در پیامی به مناسبت ایام حج اظهار داشتند: همین درک غلط موجب شد که آمریکا در افغانستان تحقیر شود، و پس از آن ورود پُر سر و صدا در بیست سال پیش، و پس از به کار بردن سلاح و بمب و آتش در برابر مردم بی‌دفاع و غیر نظامی، خود را در باتلاق حس کند و نیرو و ابزار نظامی خود را از آن بیرون بَرَد. البتّه ملّت بیدار افغانستان باید مراقب ابزارهای اطّلاعاتی و سلاح‌های جنگ نرم آمریکا در کشورش باشد و هشیارانه در برابر آن بِایستد.

 

 

آخرین هواپیمای نظامی آمریکا نیمه شب هشتم شهریورماه سال جاری فرودگاه کابل را بی سر و صدا ترک کرد و بدین ترتیب 20 سال اشغال نظامی و جنگ آمریکا در افغانستان پایان یافت.

 

نظامیان آمریکایی درحالی در نیمه شب بطور خفت‌باری افغانستان را ترک کردند که برای خروج نیروها و شهروندانش نیازمند تایید طالبان شدند و نظام به اصطلاح دموکراتیکی که در 20 سال گذشته با هزینه بسیار هنگفتی ایجاد کرده بودند نیز بدون مقاومت برابر طالبان فروپاشید و مقامات دولتی نیز در پروازهای مختلف از این کشور فرار کردند./تسنیم

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار