۳ طلا و ۲ نقره برای ایران در کشتی آزاد رنکینگ اتحادیه جهانی تاثیرات مخرب مصرف سیگار الکترونیکی بر لثه‌ها نسخه غذایی برای کبد چرب فواید فوق العاده شیر برای بدن آتش‌سوزی گسترده در بازار بزرگ شاهین‌شهر ادعای رسانه کره‌ای: دونده‌های ایرانی به اتهام تجاوز جنسی به یک زن کره‌ای دستگیر شدند جریمه ۱۵ میلیاردی پرسپولیس برای جذب فرشاد احمدزاده از سپاهان تعداد جانباختگان نشتی گاز در پالایشگاه شیراز به سه نفر رسید تعویض‌های طلایی لیگ بیست و چهارم فوتبال ایران جزییات انتخاب ملی پوشان اوزان ۸۲ و ۱۳۰ کیلوگرم کشتی فرنگی در مسابقات جهانی انفجار کوره ذوب فلزات در شهرک صنعتی ایلام / مصدومیت ۲ کارگر  دعوت دانشگر، مازیار زارع و رضا جعفری به کمیته اخلاق به دلیل اظهاراتشان پس از شکست در فینال جام حذفی تصاویر/ صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی شنبه ۱۰ خرداد ۱۴۰۴ سریع‌ترین دونده ایران به فینال آسیا صعود کرد ۲ کودک در دریاچه پارک جنگلی نورآباد لرستان جان باختند

انتقاد تند رضا رویگری از انتشار عکس فرامرز صدیقی

رضا رویگری گفت:یک نفر عکسی را از فرامرز صدیقی منتشر کرده که وضعیتش خراب است، با من هم همین کار را کردند، این حرکات به هیچ وجه حمایت نیست، بلکه باعث حواشی بیشتر می شود.
تاریخ انتشار: ۲۳:۰۵ - ۱۴ آذر ۱۴۰۰ - 2021 December 05
کد خبر: ۱۱۲۴۰۸

به گزارش راهبرد معاصر رضا رویگری، بازیگر فیلم سینمایی «اجاره نشین‌ها» گفت: قبل از کرونا وضعیت پیشنهادات به من کم بود، شاید همه فکر می کردند که کلا از کار افتاده ام، شاید نتوانم برخی حرکات را انجام دهم اما هنوز هم قدرت بازیگری دارم و درست نیست که فراموش شوم. 

وی دوران کرونا را کابوس وار خواند و ادامه داد: دوران کرونا همچون یک کابوس گذشت، از سویی کاهش تولیدات سینما و تلویزیون و به تبع آن کاهش پیشنهادات و از سویی در خانه ماندن و هر روز رعایت کردن انسان را دیوانه می کند.  البته اگر از انصاف نگذریم در این مدت دو سال کرونا تماسهای زیادی داشتم، دوستان یاد می‌کردند و هوای مرا داشتند اما وقتی می دانستم که کلا وضعیت کار برای همه خراب است نمی توانستم از آنها انتظاری داشته باشم. 

وی با اشاره به پیشنهاد بازی در سریال جزیره افزود: پیشتر هم اشاره کردم که برای بازی در این سریال پیشنهاد داشتم، از آن زمان تا امروز هنوز هیچ تماسی با من گرفته نشده و به گمانم از همکاری با من پیشمان شده اند.

بازیگر فیلم «دل شکسته» با اشاره به آخرین فعالیت سینمایی خود اضافه کرد: به زودی جلوی دوربین فیلم سینمایی «شادوران» خواهم رفت، اثری به کارگردانی حسین نمازی که برای حضور در جشنواره فیلم فجر آماده می شود. خوشحالم که بار دیگر در این جشنواره حضور دارم زیرا جشنواره فیلم فجر همواره برای هنرمندان حس و حال خوبی دارد. 

رویگری با اشاره به وضعیت هنرمندان پیشکسوت خاطرنشان کرد: یک نفر عکسی را از فرامرز صدیقی منتشر کرده که وضعیتش خراب است، با من هم همین کار را کردند، این حرکات به هیچ وجه حمایت نیست، بلکه باعث حواشی بیشتر می شود، اگر به فکر هنرمندان پیشکسوت هستید به آنها کار بدهید، ما نیازمند ترحم و کمک مالی نیستیم، شما کار بدهید تا خودمان بتوانیم هزینه های زندگی را تامین کنیم. /خبرآنلاین

ارسال نظر