چرا تقاضای ارز از بازار رسمی فاصله می‌گیرد؟ قیمت نفت ایران از 100 دلار گذشت حضور ایران در نشست وزرای اقتصاد بریکس، فرصتی برای خنثی‌سازی تحریم ها نفت برنت تا ۱۱۰ دلار اوج گرفت همتی: تحریم، ابزار فشار است نه ابزار تعیین سرنوشت ایران شرایط برای خریداران مسکن سخت‌تر شد/ قیمت وام مسکن چقدر افزایش پیدا کرد؟ عصر قدرت کریدوری؛ وقتی جهان دوباره ارزش راه را کشف می‌کند وزیر راه: ایران به بن‌بست نمی‌رسد/چرا آزادراه حرم تا حرم مهم است؟ وزیر نیرو: 20 هزار مگاوات ناترازی برق برطرف شده است راز عدم تحقق نفت 200 دلاری؛ چین واقعاً قیمت نفت را کنترل کرد؟ سرمایه‌گذاری 30همتی در اینچه‌برون/5برنامه توسعه ای برای کریدور شرق خزر قیمت گوشت گوسفند اعلام شد/ هر کیلو گوشت وارداتی چند دلار برای ایرانی‌ها تمام می‌شود؟ قیمت دلار، یورو و سایر ارز‌ها امروز ۱۸ شهریور ۱۴۰۵ در زمان بسته شدن بازار / دلار ۶ پله بالا رفت + جدول قیمت نفت از ۱۰۰ دلار گذشت افزایش مبلغ کالابرگ به کجا رسید؟

هند پس از انتخابات در مورد واردات نفت ایران تصمیم‌گیری می‌کند

وزیر امور خارجه هند در مورد خرید نفت از ایران گفت این تصمیم پس از انتخابات و با در نظر گرفتن ملاحظات اقتصادی هند و امنیت انرژی و منافع اقتصادی این کشور گرفته می شود.
تاریخ انتشار: ۱۰:۴۵ - ۲۵ ارديبهشت ۱۳۹۸ - 2019 May 15
کد خبر: ۱۱۲۶۳
 به گزارش  راهبرد معاصر به نقل از ایکانامیک تایمز، هند به ایران اعلام کرده در مورد واردات نفت  از این کشور پس از پایان انتخابات در اواخر ماه جاری میلادی تصمیم‌گیری می‌کند و تاکید کرد که دهلی نو به پروژه بندر چابهار متعهد است.

سوشما سواراج،  این سخنان را طی دیدار همتای ایرانی خود، محمد جواد ظریف از هند اظهار داشت. ظریف برای صحبت در مورد رویکرد ایران در برابر تحولات منطقه و بررسی همکاری‌های دوجانبه به هند سفر کرده بود.

 ایران در حال رایزنی با سایر کشورهای منطقه از جمله روسیه ، چین ، ترکمنستان و عراق در مورد اتفاقات چند روز اخیر است. این دیدار به هند فرصتی داد برای متعادل کردن روابطش با ایران و آمریکا.

طی این دیدار، ظریف تصمیمات قبلی در مورد صادرات مواد غنی شده و آب سنگین را یادآوری کرد و گفت یک مهلت 60 روزه به اتحادیه اروپا و سایر شرکای برجام داده تا تجارت نفت و کانال های بانکی را دوباره برقرار سازند.

 هند بر موضع خود در برابر برجام تاکید کرد و گفت تمایل دارد تمام شرکت‌کنندگان برجام متعهد به آن باقی بمانند و تمام مسائل را با صلح و از طریق گفتگو حل کنند.

 سواراج در مورد خرید نفت از ایران گفت این تصمیم پس از انتخابات و با در نظر گرفتن ملاحظات اقتصادی هند و امنیت انرژی و منافع اقتصادی این کشور گرفته می شود.

 هر دو طرف در مورد عملیاتی شدن قرارداد بندر چابهار رضایت داشتند. این دو کشور در مورد افغانستان هم گفتگو کردند و توافق کردند برای بهبود شرایط در افغانستان با هم همکاری کنند.

 آمریکا تحریم های سخت تری بر ایران وضع کرده و قول داده صادرات نفت این کشور را به صفر برساند.

 هند و چین،  بزرگترین مشتریان نفت ایران، خرید از این کشور را پس از لغو معافیت ها توسط آمریکا متوقف کردند.

منبع : تسنیم
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار