سی‌ان‌ان: ترامپ با ادامه جنگ با ایران روی اقتصاد آمریکا قمار می‌کند تاکید سازمان ملل بر گزینه دیپلماسی درباره ایران دلایل سفر هیئت قطری به ایران بیانیه راهپیمایی میلیونی مردم یمن؛ اعلام همبستگی کامل با ایران حمله پهپادی جدید رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان عراقچی به عاصم منیر: ایران مقابل ماجراجویی آمریکا می‌ایستد پوتین با رد مذاکرات صلح، برای تشدید جنگ اوکراین آماده می‌شود منابع پاکستانی: اسلام‌آباد و دوحه برای بازگشت ایران و آمریکا به مذاکرات رایزنی می‌کنند حضور بیش از ۱۰ میلیون نفر در مراسم تشییع رهبر شهید در عراق فعال شدن آژیرهای هشدار در اردن و پایگاه‌های آمریکا در اربیل، عراق و کویت مقام آمریکایی: در مجموع 30 پهپاد MQ-9 توسط پدافند هوایی ایران سرنگون شده‌اند اعتراف دبیرکل ناتو به همدستی در تجاوز آمریکا و اسرائیل به ایران بلومبرگ: کشتیرانی از طریق تنگه هرمز تقریباً متوقف شد واکنش عراقچی به سخنان موهن ترامپ علیه ایران؛ پاسخ ما، عمل ماست بقائی: ایران با قاطعیت از منافع ملی و حاکمیت خود دفاع خواهد کرد ترامپ حکومت جولانی را از فهرست حامیان تروریست خارج می‌کند / چراغ سبز واشنگتن برای کاهش تحریم‌های سوریه

آغاز نشست کمیسیون مشترک برجام

آغاز نشست کمیسیون مشترک برجام نشست کمیسیون مشترک برجام با حضور هیأت‌های ایران و گروه ۱+۴​ و نماینده اتحادیه اروپا دقایقی قبل در هتل کوبورگ شهر وین آغاز شد.
تاریخ انتشار: ۱۵:۰۹ - ۱۸ آذر ۱۴۰۰ - 2021 December 09
کد خبر: ۱۱۲۸۶۵

به گزارش راهبرد معاصر، نشست کمیسیون مشترک برجام با حضور هیأت‌های ایران و گروه ۱+۴​ (آلمان، فرانسه، انگلیس، روسیه و چین) و نماینده اتحادیه اروپا دقایقی قبل در هتل کوبورگ شهر وین آغاز شد.



«علی باقری» معاون سیاسی وزیر امور خارجه و «انریکه مورا» معاون مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا و هماهنگ کننده کمیسیون مشترک برجام، ریاست این نشست را برعهده دارند.

مذاکرات ایران و گروه ۱+۴​ به منظور لغو تحریم‌ها در دولت جدید (سیزدهم) از روز دوشنبه هفته گذشته هشتم آذر ماه در شهر وین کلید خورد و چهارشنبه شب ۱۰ آذر ماه نیز هیأت ایرانی دو پیشنهاد (سند) شامل رفع تحریم‌ها و موضوعات هسته‌ای را به طرف‌های مقابل ارائه کرد و بنا به درخواست طرف‌های اروپایی برای رایزنی و مشورت با پایتخت‌ها نشست اختتامیه کمیسیون مشترک روز جمعه (۱۲ آذر ماه) برگزار و مقرر شد بعد از تنفسی چند روزه، مذاکرات در هفته بعد از سر گرفته شود که بر همین اساس از امروز بار دیگر نشست کمیسیون مشترک برجام برگزار تا هماهنگی‌ها برای مذاکرات پیش رو صورت بگیرد.

علی باقری که شب گذشته بدین منظور عازم وین شد، امروز (پنجشنبه) نشستی سه جانبه با مذاکره کنندگان ارشد چین و روسیه داشت و پس از آن هم در دیدار دوجانبه با «انریکه مورا» در وین به گفتگو نشست.

وی در توئیتی درباره دیدار‌های امروزش نوشت: روز کاری را با میزبانی یک ملاقات مفید و سازنده با مذاکره‌کنندگان ارشد روسیه و چین آغاز کردم. همچنین در آستانه کمیسیون مشترک دیداری هم با انریکه مورا داشتم. ایران به تعامل جدی ادامه داده و مصمم به دستیابی به توافق خوبی است که حقوق و منافع ملت‌مان را تأمین کند.


معاون وزیر خارجه ایران روز سه‌شنبه نیز سفری به مسکو داشت و با «سرگئی ریابکوف» معاون وزیر خارجه دیدار کرد و روز چهارشنبه ۱۷ آذر ماه نیز با همتای چینی خود تلفنی گفتگو کرد.

علی باقری در تماس تلفنی با همتای چینی با بیان اینکه پیشنهاد‌های ایران مستند و مستدل تدوین شده، گفت: بدیهی‌ترین اقدام طرف‌های مقابل در برابر این اقدام سازنده، اعلام نظر مستند و مستدل در مورد آن است.

یک منبع مطلع نیز در این خصوص به فارس گفت که پیش بینی می‌شود چین و روسیه با کلیات پیشنهادت ایران در دور جدید مذاکرات موافق باشند.

در آستانه این دور از مذاکرات نیز بامداد امروز حسین امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران و «جوزپ بورل» مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا تلفنی گفتگو کردند و امیرعبداللهیان با بیان اینکه تیم ایران برای رسیدن به توافق و رایزنی با ۱+۴​ تا هر زمان که لازم باشد در وین خواهد ماند، گفت: تردید داریم که آیا طرف غربی آماده رفع تحریمهاست یا به دنبال رفع یکطرفه نگرانی‌های خود است./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار