ادعای فرمانده سنتکام درباره محاصره دریایی ایران بالا گرفتن تنش‌ها بین نتانیاهو و بن گویر در آستانه انتخابات روایت قطر درباره خلبانان ایرانی قانع‌کننده نبود/ آخرین وضعیت پرونده سه خلبان ایرانی پزشکیان در دیدار با نخست وزیر ارمنستان: ایران تحریم‌شدنی نیست/ آمریکا نه تنها برای ما بلکه برای کل دنیا مشکل ایجاد کرد وقوع انفجار‌های مهیب در ینبع عربستان وزیر خارجه عراق: تلاش‌ها برای کاهش تنش بین آمریکا و ایران روز به روز پیچیده‌تر می‌شود وزیر امور خارجه روسیه دوشنبه به تهران سفر می‌کند شناسایی یک نفتکش متخلف آتش گرفته در تنگه هرمز توسط ارتش ایران روسیه: بشار اسد را به مقامات سوریه تحویل نمی‌دهیم پزشکیان عازم ارمنستان شد آمریکا ۱۶ فرد و ۱۰ نهاد ایرانی را در لیست تحریم‌های خود قرار داد زلنسکی دستور ازسرگیری حملات به پالایشگاه‌های نفت روسیه را صادر کرد آتش‌سوزی یک نفتکش متخلف دیگر در تنگه هرمز یحیی سریع ادعای حمله یمن به مدینه را تکذیب کرد پناهندگی بشار اسد در روسیه لغو می‌شود؟ هشدار سفارت آمریکا در ریاض: شهروندان آمریکایی در صورت استفاده از فرودگاه‌های عربستان، احتیاط کامل را رعایت کنند

واشنگتن‌پست: روسیه به ایران ماهواره پیشرفته می‌ دهد

واشنگتن‌پست: روسیه به ایران ماهواره پیشرفته می‌ دهد یک روزنامه آمریکایی مدعی شده است که روسیه به ایران ماهواره پیشرفته می‌ دهد.
تاریخ انتشار: ۲۲:۵۸ - ۱۹ آذر ۱۴۰۰ - 2021 December 10
کد خبر: ۱۱۲۹۹۴

به گزارش راهبرد معاصر روسیه آماده می‌شود تا به تامین ماهواره‌ای پیشرفته برای ایران بپردازد که تهران را قادر خواهد ساخت تا به ردیابی احتمالی اهداف نظامی در سرتاسر منطقه غرب آسیا بپردازد.

روزنامه آمریکایی «واشنگتن پست» با انتشار این خبر نوشت که بر اساس این طرح، ماهواره روسی Kanopus-V که مجهز به دوربین با رزولوشن بالایی بوده،‌ احتمالا طی ماه‌های آتی از روسیه پرتاب شود.

بر اساس گزارش واشنگتن پست، این ماهواره این امکان را فراهم می‌کند که نظارت مستمر از تاسیسات انجام شود که این تاسیسات می‌توانند پالایشگاه‌های نفت در خلیج فارس، پایگاه‌های نظامی اسرائیل و پایگاه‌های نظامی عراق باشند که در برخی از این پایگاه‌ها، نیروهای آمریکایی مستقر هستند.

این روزنامه آمریکایی که این ادعاهارا به نقل از سه منبع بی نام مطرح کرده، در ادامه گزارش خود نوشت که ماهواره Kanopus-V کاربردی غیرنظامی دارد اما فرماندهان سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، از سال 2018 سفرهای متعددی به روسیه داشته تا به مذاکرات درباره این توافق کمک کنند.

واشنگتن پست در ادامه ادعای خود نوشت: «کارشناسان روسی نیز بهار گذشته به ایران سفر کرده تا به ایرانی‌ها آموزش‌های مورد نیاز درباره این ماهواره را در تاسیساتی جدید در نزدیکی کرج ارائه دهند».

واشنگتن پست اضافه کرد: «این ماهواره دارای سخت افزارهای روسی خواهد بود که شامل دوربینی با وضوح 1.2 متر است که پیشرفت قابل توجهی نسبت به قابلیت‌های کنونی ایران به شمار می‌آید اگر چه هنوز با کیفیتی که ماهواره‌های جاسوسی آمریکا به دست آورده‌اند فاصله زیادی دارد»./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار