جلسه شورای امنیت ملی ترکیه درباره تحولات ایران جزئیات گفت‌وگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و ترکیه اظهارات خصمانه صدراعظم آلمان علیه ایران دیدار مقام امنیتی هند با لاریجانی زمان نشست سه‌جانبه روسیه، آمریکا و اوکراین مشخص شد سفر بن‌زاید به روسیه در میانه تنش‌های منطقه‌ای رسانه آمریکایی: متحدان واشنگتن گزینه‌های ترامپ علیه ایران را محدود کردند الجولانی: روسیه از وحدت و ثبات سوریه حمایت کرده است نمایندگی ایران در سازمان ملل: اگر تهدید شویم، پاسخ بی‌سابقه خواهیم داد غریب آبادی: اولویت ما دفاع از ایران است نه مذاکره با آمریکا المیادین به نقل از منبعی ایرانی: «آمریکا با لشکرکشی نظامی نمی‌تواند ما را وادار به مذاکره کند» ترامپ مجددا ایران را تهدید کرد: حمله بعدی بسیار بدتر خواهد بود/ ایران سریعا پای میز مذاکره بیاید کرملین: پوتین فردا با رئیس امارات دیدار و گفت‌و‌گو می‌کند ادعای جعلی درباره محاصره دریایی ایران انصارالله: عراق برای انتخاب رهبران خود به اجازه آمریکا نیاز ندارد

کنگره آمریکا ترامپ را به پنهان‌کاری درباره ایران متهم کرد

اعضای کنگره آمریکا شاکی هستند که دولت ترامپ از روی عمد آنها را در جریان اطلاعات و تصمیم‌های مربوط به ایران قرار نمی‌دهد.
تاریخ انتشار: ۱۵:۴۱ - ۲۵ ارديبهشت ۱۳۹۸ - 2019 May 15
کد خبر: ۱۱۳۰۰
به گزارش  راهبرد معاصر  به نقل از رویترز، اعضای کنگره آمریکا که برخی از آنها از هم‌حزبی‌های دونالد ترامپ رئیس‌جمهوری این کشور هستند؛ خواستار آن شدند تا طی جلساتی محرمانه، در جریان تهدیدهایی که به ایران نسبت داده می‌شود و همچنین تصمیم‌هایی که دولت واشنگتن در قبال آنها اتخاذ می‌کند؛ قرار بگیرند.

این در حالی است که برخلاف دولت ترامپ، این روند در دولت‌های سابق آمریکا امری معمول بوده است.

در این میان، دموکرات‌ها می‌گویند حتی می‌توان به جای جلسات محرمانه، جلسات استماع عمومی با حضور اعضای بلندپایه دولت تشکیل داد.

مطالبه‌گری کنگره به‌ویژه بعد از اعلام خبری مبنی بر اینکه پنتاگون طرحی برای اعزام ۱۲۰ هزار نیرو به منطقه دارد؛ افزایش یافت حال آنکه ترامپ این خبر را جعلی توصیف کرد.

به گفته لیندسی گراهام سناتور جمهوری‌خواهی که از طرفداران ترامپ است؛ این گونه به نظر می‌آید که همه اعضای کنگره در نیمه تاریک ماجرا نگه داشته شده‌اند.

وی ابراز امیدواری کرد که دولت واشنگتن به آنها در باب این موضوع اطلاعاتی بدهد.

نانسی پلوسی رئیس دموکرات مجلس نمایندگان آمریکا نیز خواستار برگزاری جلسه‌ای برای اعضای این نهاد قانون‌گذاری شده است حال آنکه ظاهراً دولت ترامپ هنوز با این قضیه موافقت نکرده است.

باب منندز سناتور دموکرات آمریکا نیز می‌گوید توجیه کردن اقدامات دولت ترامپ دشوار است چراکه به شدت بر عدم دستیابی کنگره به اطلاعاتی که حاکی از ماهیت تهدیدهای (نسبت داده شده به ایران) باشند؛ تاکید دارند و درباره راهبرد برخورد با آنها نیز چیزی نمی‌گویند.

منبع : مهر
ارسال نظر