نظر شهروندان آمریکایی درباره جنگ با ایران-راهبرد معاصر
نماینده ایران در آژانس بین المللی انرژی اتمی: قطعنامه شورای حکام تعاملات میان ایران و آژانس را نادیده گرفته است قطعنامه شورای حکام علیه ایران تصویب شد پاسخ ایران به قطعنامه آژانس؛ راه‌اندازی مجموعه قابل‌توجهی از سانتریفیوژ‌های جدید و پیشرفته والری زالوژنی: جنگ جهانی سوم رسماً آغاز شده است وزیر خارجه ایران: عملیات وعده صادق ۳ علیه اسرائیل حتما انجام خواهد شد بیانیه مشترک ۷+۱ کشور در حمایت از ایران در نشست شورای حکام کمال خرازی: رای دیوان بین‌المللی کیفری در صدور حکم بازداشت نتانیاهو رسواکننده غربی‌هاست نماینده ایران در سازمان ملل: شورای امنیت به مصونیت اسرائیل پایان دهد شهردار یک شهر در ایالت میشیگان: برای دستگیری «نتانیاهو» و «گالانت» آماده‌ایم قطعنامه ضدایرانی امشب به رأی گذاشته می‌شود؛ ۶درخواست ۳کشور اروپایی از ایران آغاز فعالیت عراقچی در شبکه اجتماعی بلواسکای واکنش‌ها به حکم دادگاه لاهه برای بازداشت نتانیاهو بیانیه ضدایرانی تروئیکای اروپایی درباره برجام ادعای اتحادیه اروپا: اقدامات هسته‌ای ایران «توجیه غیرنظامی معتبر» ندارد عراقچی: ایران به گام غیرفنی اروپا پاسخ مناسب می‌دهد

نظر شهروندان آمریکایی درباره جنگ با ایران

این فقط ما ایرانی‌ها نیستیم که سیاست‌های احمقانه دونالد ترامپ و جان بولتون را با حساسیت دنبال می‌کنیم. طی روزهای اخیر افرادی در سراسر جهان درباره این سیاست‌ها ابراز نگرانی کرده‌اند.
تاریخ انتشار: ۱۷:۱۷ - ۲۵ ارديبهشت ۱۳۹۸ - 2019 May 15
کد خبر: ۱۱۳۱۶

به گزارش راهبرد معاصر ،  در چند روز گذشته کمپین «صلح برای ایران» سر و صدای زیادی کرده است و علاوه بر شهروندان آمریکایی، افرادی در سراسر دنیا به این کمپین پیوسته‌اند.

 

کمپین صلح برای ایران می‌گوید: «این روزها، صدای غم‌انگیز جنگ بلندتر از همیشه است. اما بیایید ما صدایمان را بالاتر ببریم و بگوییم: نه به جنگ با ایران! اگر شما هم با این شعار موافق هستید به کمپین ما بپیوندید تا جهان صدای ما را بشنود.» تمام کسانی که به این کمپین پیوسته‌اند با هشتگ «نه به جنگ با ایران» انتقادات خود را منتشر کرده‌اند.

 

نظر شهروندان آمریکایی درباره جنگ با ایران

 

مایک آرچر نوشته است: «آمریکایی‌ها بر این باورند که انفجار نفتکش‌های اماراتی توسط ایرانیان انجام شده است. احتمالاً می‌خواهند مثل ماجرای خلیج تانکین از این توجیه استفاده کنند و جنگ را شروع کنند.»

استیسی شولز اما قضیه را طور دیگری تحلیل و توییت کرده است: «این اتفاق زمانی رخ می‌دهد که اسرائیل کنترل سیاست خارجی آمریکا را بر عهده گرفته باشد. آمریکا برای اسرائیل مبارزه می‌کند.»

 

ویل‌بانچ که روزنامه‌نگار است هم ماجرا را این طور تحلیل می‌کند: «هرکس که حادثه خلیج تانکین و افزایش دخالت آمریکایی‌ها در ویتنام در سال ۱۹۶۴ را به خاطرداشته باشد، باید درباره آنچه در خلیج‌فارس در حال وقوع است از جمله ادعای اثبات‌نشده درباره حمله به کشتی‌ها توسط متحدان ترامپ (عربستان سعودی / امارات) احساس خطر کند.»

 

رپ روخانا که یک شهروند آمریکایی است، معتقد است: «باراک اوباما سرمایه سیاسی را برای جلوگیری از جنگ با ایران خرج کرد و برنامه‌ای برای تعامل مثبت سیاست خارجی ایالات متحده در سراسر جهان ارائه داد اما ترامپ و بولتون جلوی این پیشرفت‌ها را گرفتند و تنش‌ها را تشدید کردند.»

 

ملیسا در توییت متفاوتی درباره خلق و خوی ایرانی‌ها نوشته است: «ایرانیان مردم فوق‌العاده‌ای هستند. گرم، میهمان‌نواز و دوست‌داشتنی. اجازه ندهید قصاب‌های آمریکایی به جان آنها بیفتند.»

 

«پیس اکشن» که یک تشکل آمریکایی حامی صلح در خاورمیانه است نیز این طور واکنش نشان داده است: «یک اقدام انتخاباتی! اعزام یک گروه ناو هواپیمابر برای مقابله با هر گونه تهدید از جانب ایران یک اقدام انتخاباتی خودخواهانه است، بدون توجه به اینکه هزینه آن خون آمریکایی‌هاست. شرم!»

 

کاربری به نام پیت نیز با انتشار تصویر «زرشک‌پلو با مرغ» در صفحه‌اش نوشته است: «ما همسایگان ایرانی‌مان را دوست داریم و آنها را بخش مهمی از جامعه آمریکا می‌دانیم.»

کاربری با نام دریانورد مسلمان در خاطره‌ای تعریف کرده است: «ماه رمضان سال گذشته یکی از نیروهای نظامی آمریکا شب را در خانه من گذراند و در حالی که حساب کاربری یکی از نظامیان آمریکایی را نشان می‌داد، گفت: فاصله‌ای که می‌تواند با پلی از بین رود با جنگ‌افروزی زیاد می‌شود.»

 

ریچارد هابرشام توییت کرده است: «درگیری نظامی با ایران یک اشتباه استراتژیک، مرگبار و فاجعه‌بار است. کنگره باید جلوی ترامپ را بگیرد.»

منبع:ایسنا

ارسال نظر