لاریجانی: برخی فکر می‌کنند جنگ خاتمه یافته و اقداماتی برای به هم زدن یکدستگی میان مردم انجام می‌دهند/ مسئله هم‌بستگی ملی به هیچ عنوان حاشیه‌ای نیست برنامه ویژه فراجا برای مقابله با تروریست‌ها شهادت یک حافظ امنیت در عملیات مقابله با تروریست‌ها/ هشدار فرمانده قرارگاه قدس نیروی زمینی سپاه به تروریست‌ها وزیر دفاع: جنگ ۱۲ روزه شکست‌پذیری رژیم پلید اسرائیل را اثبات کرد پزشکیان: نمی‌توانیم تصمیمی بگیریم که بعداً اگر مشکلی پیش آمد بگوییم چاره‌ای نداشتیم؛ باید به فکر عوارض هرتصمیمی باشیم دیدار لاریجانی با خانواده شهید سردار مهدی ربانی واکنش علی مطهری به انتشار مصاحبه اش درباره ساخت بمب اتم توسط ترامپ وزیر کشور: نزدیک به ۱ میلیون و ۲۰۰ هزار نفر از اتباع غیر مجاز به کشور خود بازگشته‌اند/ برنامه‌ها برای بازگرداندن ۲ میلیون نفر باقی‌مانده هم ادامه خواهد یافت سرلشکر حاتمی: نیروهای مسلح با آمادگی کامل در برابر تهدیدات دشمن ایستاده‌اند پزشکیان: از پشتیبانی و حسن‌نظر مقام معظم رهبری تشکر می‌کنم بازتاب بیانات رهبر معظم انقلاب در رسانه های خارجی علم الهدی: می‌خواهند مشهد را مرکز تفریح کنند این خلاف شان امام رضاست رهبر معظم انقلاب: سپر پولادین اتحاد مردم و مسئولان و نیروهای مسلح نباید خدشه دار شود سخنگوی وزارت دفاع: رژیم صهیونیستی برای نجاتش به آمریکا پناه برد سپاه پاسداران: با تمام ظرفیت‌ها و توانمندی‌ها در کنار دولت و ملت ایستاده‌ایم

رئیس جمهور: اجرای آیین نامه اصلاح تعرفه خدمات پرستاری با فوریت پیگیری شود

رئیس جمهور گفت: آیین‌نامه اصلاح تعرفه خدمات پرستاری تصویب و به وزارت بهداشت ابلاغ شده و با توجه به تاکید دوباره مقام معظم رهبری درباره این موضوع باید هر چه سریع‌تر اجرایی شود.
تاریخ انتشار: ۱۹:۱۸ - ۲۱ آذر ۱۴۰۰ - 2021 December 12
کد خبر: ۱۱۳۳۱۲

به گزارش راهبرد معاصر آیت‌الله سید ابراهیم رئیسی بعد از ظهر یکشنبه در جلسه هیات دولت از اقدامات وزارت نفت برای تامین سوخت نیروگاه‌ها و نیز اقدامات انجام شده برای تجهیز خوابگاه‌های دانشجویی به منظور محافظت بیشتر از سلامتی دانشجویان تشکر و قدردانی کرد.

رئیسی به درخواست‌ها و مطالبات مکرر مردم استان لرستان در جریان سفر وی به این استان درباره سد منشوره اشاره کرد و خواستار تسریع در تعیین تکلیف و اجرای این پروژه شد.

رئیس جمهور در ادامه درباره تاکیدات امروز مقام معظم رهبری در مورد مطالبات پرستاران گفت: آیین‌نامه اصلاح تعرفه خدمات پرستاری تصویب و به وزارت بهداشت ابلاغ شده و با توجه به تاکید دوباره مقام معظم رهبری درباره این موضوع باید هر چه سریع‌تر اجرایی شود. همچنین موضوع فوق‌العاده خاص و تبدیل وضعیت پرستاران را نیز با فوریت پیگیری کنید.

رئیسی با اشاره به جوسازی‌های صورت گرفته درباره صادرات برخی کالاها از کشور به کشورهای همسایه اظهار داشت: با توجه به رویکرد دولت سیزدهم در همکاری با همسایگان مسائل پیش آمده با حساسیت و با در نظر گرفتن احتمال تلاش برای تخریب فضای همکاری با همسایگان پیگیری شود.

رئیس جمهور در ادامه با اشاره به تقدیم لایحه بودجه به مجلس شورای اسلامی خطاب به اعضای دولت گفت: باید فضای همکاری و هم‌افزایی بین بخش‌های مختلف دولت و نیز فضای هم‌افزایی در کلیت دولت درباره مباحث ملی و موضوعات مربوط به اداره کشور از جمله اجرای بودجه بیش از پیش تقویت شود.

رئیسی از اعضای دولت خواست تا روابط عمومی‌های دستگاه‌های دولتی را به مثابه پل ارتباطی با مردم و به عنوان جایگاهی مهم برای تبیین مسائل دستگاه‌های دولتی با مردم ببینند و از نیروهایی که بالاترین سطح توانایی‌ها، سلیقه و توانمندی‌های لازم برای برقراری ارتباط با مردم را دارند در این جایگاه استفاده کنند./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر