ظریف بار دیگر استعفا داد بسته حمایتی دولت از صنایع برای جبران آثار ناشی از قطعی گاز و برق تصویب شد رحمت‌الله اکرمی سرپرست وزارت اقتصاد شد رهبر انقلاب: در زمینه عدالت اجتماعی مشکلاتی داریم که راه‌حل آن قرآن است پیام پزشکیان به سران و مردم کشور‌های اسلامی توییت معنادار صفحه رهبر انقلاب به زبان اوکراینی + عکس شهادت ۲ مامور راهنمایی و رانندگی در ریگان پیام تسلیت رهبر انقلاب در پی درگذشت برادر آیت‌الله نوری همدانی فرمانده قرارگاه مشترک پدافند هوایی خاتم الانبیا: آسمان ایران برای متجاوزان دست نیافتنی است سردار تنگسیری: شناورهایمان توقیف شود شناورهایشان را توقیف می‌کنیم معاون وزیر کشور: با تجمعات غیرقانونی مخالفیم؛ چه از سوی مخالفان دولت، چه طرفداران آن تعداد امضاکنندگان طرح استیضاح همتی از ۱۰۰ گذشت + اسامی امضاکنندگان شهادت دو بسیجی در سراوان سیستان و بلوچستان استیضاح همتی در دستور کار مجلس ضوابط برقراری فوق العاده خاص مشمول کسور کارکنان دولت تدوین شد + جزئیات

رئیس جمهور: اجرای آیین نامه اصلاح تعرفه خدمات پرستاری با فوریت پیگیری شود

رئیس جمهور گفت: آیین‌نامه اصلاح تعرفه خدمات پرستاری تصویب و به وزارت بهداشت ابلاغ شده و با توجه به تاکید دوباره مقام معظم رهبری درباره این موضوع باید هر چه سریع‌تر اجرایی شود.
تاریخ انتشار: ۱۹:۱۸ - ۲۱ آذر ۱۴۰۰ - 2021 December 12
کد خبر: ۱۱۳۳۱۲

به گزارش راهبرد معاصر آیت‌الله سید ابراهیم رئیسی بعد از ظهر یکشنبه در جلسه هیات دولت از اقدامات وزارت نفت برای تامین سوخت نیروگاه‌ها و نیز اقدامات انجام شده برای تجهیز خوابگاه‌های دانشجویی به منظور محافظت بیشتر از سلامتی دانشجویان تشکر و قدردانی کرد.

رئیسی به درخواست‌ها و مطالبات مکرر مردم استان لرستان در جریان سفر وی به این استان درباره سد منشوره اشاره کرد و خواستار تسریع در تعیین تکلیف و اجرای این پروژه شد.

رئیس جمهور در ادامه درباره تاکیدات امروز مقام معظم رهبری در مورد مطالبات پرستاران گفت: آیین‌نامه اصلاح تعرفه خدمات پرستاری تصویب و به وزارت بهداشت ابلاغ شده و با توجه به تاکید دوباره مقام معظم رهبری درباره این موضوع باید هر چه سریع‌تر اجرایی شود. همچنین موضوع فوق‌العاده خاص و تبدیل وضعیت پرستاران را نیز با فوریت پیگیری کنید.

رئیسی با اشاره به جوسازی‌های صورت گرفته درباره صادرات برخی کالاها از کشور به کشورهای همسایه اظهار داشت: با توجه به رویکرد دولت سیزدهم در همکاری با همسایگان مسائل پیش آمده با حساسیت و با در نظر گرفتن احتمال تلاش برای تخریب فضای همکاری با همسایگان پیگیری شود.

رئیس جمهور در ادامه با اشاره به تقدیم لایحه بودجه به مجلس شورای اسلامی خطاب به اعضای دولت گفت: باید فضای همکاری و هم‌افزایی بین بخش‌های مختلف دولت و نیز فضای هم‌افزایی در کلیت دولت درباره مباحث ملی و موضوعات مربوط به اداره کشور از جمله اجرای بودجه بیش از پیش تقویت شود.

رئیسی از اعضای دولت خواست تا روابط عمومی‌های دستگاه‌های دولتی را به مثابه پل ارتباطی با مردم و به عنوان جایگاهی مهم برای تبیین مسائل دستگاه‌های دولتی با مردم ببینند و از نیروهایی که بالاترین سطح توانایی‌ها، سلیقه و توانمندی‌های لازم برای برقراری ارتباط با مردم را دارند در این جایگاه استفاده کنند./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده