دستور معاون اول برای شفاف‌سازی پرونده قاچاق مس به کجا رسید؟ ارتش: دست بر ماشه و گوش‌ به فرمان فرماندهی معظم کل قوا، آماده‌ایم حماس: مقاومت لبنان در حال رقم زدن فصلی بزرگ از قهرمانی است عراقچی: فرقه مرگِ نسل‌کش تهدیدی برای تمام بشریت است هشدار ایران نسبت به تداوم جنگ افروزی رژیم اشغالگر علیه لبنان پزشکیان: اگر مردم را به صرفه‌جویی دعوت می‌کنیم، دولت باید پیشگام باشد ابوترابی: پیام رهبر انقلاب نشانه تکیه نظام بر خرد جمعی است حمایت طوایف بلوچ از پیام رهبر انقلاب اسلامی بیانیه شورای عالی امنیت ملی درباره تفاهم ایران و آمریکا قالیباف: گوش به فرمان اوامر رهبر انقلاب هستیم پاکستان تردد تجار از مرز زمینی‌ به ایران را از سر گرفت اقدام خصمانه ایکس علیه معاون حقوقی و بین‌الملل وزارت امور خارجه سپاه: ملت عزیز و رزمندگان اسلام پشتوانه دولتمردان خود هستند گفت‌وگوی تلفنی سران ایران و پاکستان درباره تفاهم‌نامه رهبر انقلاب: در مورد تفاهم‌نامه نظر دیگری داشتم اما به دلیل تعهد رییس جمهور برای پاسداشت حقوق ملت و جبهه مقاومت، آن را پذیرفتم

رئیس جمهور: اجرای آیین نامه اصلاح تعرفه خدمات پرستاری با فوریت پیگیری شود

رئیس جمهور: اجرای آیین نامه اصلاح تعرفه خدمات پرستاری با فوریت پیگیری شود رئیس جمهور گفت: آیین‌نامه اصلاح تعرفه خدمات پرستاری تصویب و به وزارت بهداشت ابلاغ شده و با توجه به تاکید دوباره مقام معظم رهبری درباره این موضوع باید هر چه سریع‌تر اجرایی شود.
تاریخ انتشار: ۱۹:۱۸ - ۲۱ آذر ۱۴۰۰ - 2021 December 12
کد خبر: ۱۱۳۳۱۲

به گزارش راهبرد معاصر آیت‌الله سید ابراهیم رئیسی بعد از ظهر یکشنبه در جلسه هیات دولت از اقدامات وزارت نفت برای تامین سوخت نیروگاه‌ها و نیز اقدامات انجام شده برای تجهیز خوابگاه‌های دانشجویی به منظور محافظت بیشتر از سلامتی دانشجویان تشکر و قدردانی کرد.

رئیسی به درخواست‌ها و مطالبات مکرر مردم استان لرستان در جریان سفر وی به این استان درباره سد منشوره اشاره کرد و خواستار تسریع در تعیین تکلیف و اجرای این پروژه شد.

رئیس جمهور در ادامه درباره تاکیدات امروز مقام معظم رهبری در مورد مطالبات پرستاران گفت: آیین‌نامه اصلاح تعرفه خدمات پرستاری تصویب و به وزارت بهداشت ابلاغ شده و با توجه به تاکید دوباره مقام معظم رهبری درباره این موضوع باید هر چه سریع‌تر اجرایی شود. همچنین موضوع فوق‌العاده خاص و تبدیل وضعیت پرستاران را نیز با فوریت پیگیری کنید.

رئیسی با اشاره به جوسازی‌های صورت گرفته درباره صادرات برخی کالاها از کشور به کشورهای همسایه اظهار داشت: با توجه به رویکرد دولت سیزدهم در همکاری با همسایگان مسائل پیش آمده با حساسیت و با در نظر گرفتن احتمال تلاش برای تخریب فضای همکاری با همسایگان پیگیری شود.

رئیس جمهور در ادامه با اشاره به تقدیم لایحه بودجه به مجلس شورای اسلامی خطاب به اعضای دولت گفت: باید فضای همکاری و هم‌افزایی بین بخش‌های مختلف دولت و نیز فضای هم‌افزایی در کلیت دولت درباره مباحث ملی و موضوعات مربوط به اداره کشور از جمله اجرای بودجه بیش از پیش تقویت شود.

رئیسی از اعضای دولت خواست تا روابط عمومی‌های دستگاه‌های دولتی را به مثابه پل ارتباطی با مردم و به عنوان جایگاهی مهم برای تبیین مسائل دستگاه‌های دولتی با مردم ببینند و از نیروهایی که بالاترین سطح توانایی‌ها، سلیقه و توانمندی‌های لازم برای برقراری ارتباط با مردم را دارند در این جایگاه استفاده کنند./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار