کلیات طرح تقویت بنیه نیرو‌های مسلح تصویب شد پزشکیان در بازدید از وزارت نفت: به هیچ‌وجه زیر بار زور و قلدری نمی‌رویم. ورود مجلس به افزایش قیمت خودرو /وزیر به کمسیون صنایع می‌رود جزئیات جلسه غیر علنی مجلس؛ بررسی مشکلات معیشتی و اصلاح طرح مقابله با جاسوسان اعلام وصول طرح الزام دولت به پیگیری حقوقی تجاوزات اسرائیل و آمریکا مجلس طرح «تشدید مجازات جاسوسی» را اصلاح کرد احتمال شنیده شدن صدای انفجار در اصفهان ماجرای مجروح شدن پزشکیان در حمله اسرائیل عامل سرویس بیگانه در تور اطلاعاتی سپاه گرفتار شد سه نفر از مجروحان حادثه تروریستی چابهار به شهادت رسیدند برگزاری جلسه هیئت دولت به ریاست پزشکیان گروه هکری حنظله: تلگرام با سرویس‌های اطلاعاتی اسرائیل همکاری می‌کند مرکز نظام ایمنی هسته‌ای: در حملات دشمن نشانه‌ای از «اورانیوم تهی شده» مشاهده نشده است ۳ سناریو برای ساماندهی نیرو‌های شرکتی/۸۰۰ هزار نفر ساماندهی می‌شوند / تغییر سهم آزمون کتبی و شفاهی در استخدامی‌ها شبکه اینترنشنال به طور کامل هک شد

پزشکیان در بازدید از وزارت نفت: به هیچ‌وجه زیر بار زور و قلدری نمی‌رویم.

رئیس جمهور گفت: تلاش می‌کنیم بر مبنای شعار و رویکرد دولت وفاق ملی، با انسجام داخلی و دوستی با همسایگان و دیگر کشور‌های جهان، مسیر صلح، آرامش و ثبات را به پیش ببریم؛ ما هرگز قلدری نکرده و نمی‌کنیم، اما به هیچ‌وجه زیر بار زور و قلدری هم نمی‌رویم.
تاریخ انتشار: ۱۲:۵۶ - ۲۲ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 13
کد خبر: ۲۸۳۳۱۰

به گزارش راهبرد معاصر، مسعود پزشکیان صبح امروز یکشنبه با حضور از پیش اعلام نشده در جمع وزیر و مدیران وزارت نفت از تلاش‌های مجموعه کارکنان و مدیران این وزارتخانه در مسیر تداوم خدمت‌رسانی در دوران جنگ و جلوگیری از بروز کمبود و چالش در عرضه حامل‌های انرژی صمیمانه قدردانی کرد و اظهار داشت: این شما بودید که در کنار دیگر قشر‌های مردم با درک صحیح و درایت به‌هنگام، نقشه‌های دشمن را برای بهم ریختن کشور نقش بر آب کردید؛ اگر در کنار توانمندی‌ها و موشک‌های نیرو‌های مسلح که ابهت رژیم صهیونیستی را درهم شکستند، مردم با وحدت و انسجام پای کار و در میدان نبودند، موفقیت و پیروزی ما ممکن نبود.

رئیس جمهور در ادامه با بیان اینکه شما در وزارت نفت ماموریت و مسئولیت سنگین و مهمی در زمینه ساماندهی عرصه تولید و مصرف انرژی در کشور بر عهده دارید، افزود: مهمترین مولفه و نیاز موفقیت هر طرح، برنامه و اقدامی برای ساماندهی تولید و مصرف انرژی، در اختیار داشتن داده‌های دقیق، به‌روز و کامل است و برای تهیه این داده‌ها، ارتباطات بین بخشی، باید ناظر به اهمیت موضوع ساماندهی بخش انرژی بیش از پیش تقویت شود.

پزشکیان با تاکید بر اهمیت افزایش سرمایه‌گذاری در صنعت نفت تصریح کرد: افراد و مجموعه‌های زیادی برای سرمایه‌گذاری در عرصه مدیریت تولید و مصرف انرژی اعلام آمادگی و علاقمندی کرده‌اند که باید نسبت به جذب و استفاده از این پتانسیل فعالانه‌تر عمل کرد.

رئیس جمهور همچنین توسعه زیرساخت‌های تولید انرژی پاک به ویژه تسریع در احداث نیروگاه‌های خورشیدی را، اقدامی مکمل در زمینه مدیریت تولید و مصرف انرژی و نیز ایجاد صرفه برای حضور سرمایه‌گذاران در این عرصه عنوان کرد و گفت: گسترش نیروگاه‌های خورشیدی باعث کاهش نیاز به عرضه گاز و گازوئیل یارانه‌ای برای بخش تولید برق خواهد شد که این مسئله هم دست وزارت نفت را برای سرمایه‌گذاری باز می‌کند و هم باعث افزایش جذابیت برای حضور سرمایه‌گذاران بخش خصوصی خواهد شد.

پزشکیان از مسئولان وزارت نفت خواست با بررسی‌های دقیق و بهره‌گیری از همه تجارب موجود و نیز بهره‌گیری از نظرات کارشناسان، راهکار‌های مدیریت بهینه عرصه تولید و به خصوص مصرف انرژی را تدوین و ارائه کنند و خاطرنشان کرد: در این مسیر همه فرصت‌ها، تهدید‌ها و احتمالات را نیز در نظر بگیرید و پیش‌بینی‌های لازم را انجام دهید؛ امیدوارم زمستان امسال دیگر با مشکل کمبود انرژی مواجه نشویم.

رئیس جمهور با تشکر از گزارش‌های ارائه شده درباره اقدامات موفق انجام شده در زمینه کنترل قاچاق سوخت، مدیریت مصرف و ارتقای بهره‌وری اظهار داشت: شریک شدن مجریان در سود حاصل از کنترل هدر رفت منابع از مسیر قاچاق، مصرف بی‌رویه و بهره‌وری پایین و نیز تعیین نظام پرداخت حقوق بر اساس عملکرد، دو اقدام مهمی هستند که می‌توانند باعث افزایش کیفیت و بهره‌وری نظام مدیریت و عملکرد مجموعه شوند.

پزشکیان در بخش دیگری از سخنانش با بیان اینکه در تلاش هستیم با پیشبرد مسیر دیپلماسی از تکرار جنگ و درگیری جلوگیری شود، افزود: جنگ به نفع هیچ‌کس نیست و هرگز برنده‌ای ندارد. تلاش می‌کنیم بر مبنای شعار و رویکرد دولت وفاق ملی، با انسجام داخلی و دوستی با همسایگان و دیگر کشور‌های جهان، مسیر صلح، آرامش و ثبات را به پیش ببریم؛ ما هرگز قلدری نکرده و نمی‌کنیم، اما به هیچ‌وجه زیر بار زور و قلدری هم نمی‌رویم. / ایسنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار