قیمت رسمی دلار و انواع ارز‌ها امروز ۳۰ خرداد ۱۴۰۵ اعلام شد/ دلار و یورو ارزان شدند آخرین و جدیدترین قیمت طلا و سکه امروز شنبه ۳۰ خرداد ۱۴۰۵ + جدول جزییات و زمان واریز سود سهام عدالت ۱۴۰۵ | شرط جدید برای بازگشایی سهام عدالت اعلام شد زمان قرعه کشی ایران خودرو اعلام شد؛ آخرین فرصت ثبت نام را از دست ندهید جدیدترین و بروزترین قیمت محصولات ایران خودرو و سایپا + جدول قیمت ها کاهش 30 درصدی درامد مالیاتی دولت در 2ماهه نخست سال توضیح بانک مرکزی درباره اختلال در عملیات چهار بانک سی‌ان‌بی‌سی: تورم ناشی از جنگ با ایران در اقتصاد جهان ماندگار است پیش‌بینی اوپک از ادامه رشد تقاضا برای نفت چرا برخی خودروهای نو در آزمون آلایندگی رد می‌شوند؟ خبر مهم وزیر جهادکشاورزی برای بازار برنج/ برنج با این تغییر قیمتی مواجه خواهد شد رفع محدودیت تردد کشتی‌ های تجاری در بنادر جنوبی بازار اجاره مسکن قفل شد / مستأجران در خانه ماندند/جابه‌جایی‌ها به حداقل رسید؟ سقف کارت‌ به‌ کارت در این بانک ۵۰۰میلیونی شد بازگشت تدریجی خدمات بانک ملی ایران پس از اختلال فنی ان‌تی‌وی: ترس از فاجعه اقتصادی ترامپ را مجبور به امضای تفاهم کرد

تصویب ۳ قطعنامه و یک بیانیه در پایان نشست وزیران GECF

تصویب ۳ قطعنامه و یک بیانیه در پایان نشست وزیران GECF معاون امور بین‌الملل و بازرگانی وزارت نفت از تصویب سه قطعنامه و یک بیانیه در بیست‌وششمین نشست مجمع کشور‌های صادرکننده گاز خبر داد و گفت: قطعنامه‌ها عمدتاً در ارتباط با مسائل فنی، برنامه و بودجه، کارکنان و همچنین انتخاب اعضای هیئت مدیره بوده است.
تاریخ انتشار: ۱۹:۱۷ - ۱۸ آذر ۱۴۰۳ - 2024 December 08
کد خبر: ۲۶۵۱۳۵

به گزارش راهبرد معاصر؛ سید علی‌محمد موسوی، معاون امور بین‌الملل و بازرگانی وزارت نفت در پایان بیست‌وششمین نشست وزارتی مجمع کشورهای صادرکننده گاز ضمن قدردانی از محسن پاک‌نژاد، وزیر نفت که با وجود تألمات روحی در این نشست حضور یافت و ریاست آن را برعهده داشت، اظهار کرد: در این نشست افزون بر کارهای معمول، درخصوص تصویب برنامه و بودجه و تعیین اعضای هیئت اجرایی و بودجه مجمع تصمیم‌گیری شد.

وی افزود: بیست‌وهفتمین نشست مجمع کشورهای صادرکننده گاز سال 2025 در قطر و هشتمین نشست سران این مجمع سال 2026 در روسیه برگزار می‌شود.

معاون امور بین‌الملل و بازرگانی وزارت نفت با بیان اینکه از نکات برجسته بیانیه پایانی که طیف وسیعی از مباحث را پوشش می‌دهد می‌توان به محکومیت تجاوز رژیم صهیونیستی علیه ایران از سوی اعضای جی‌ئی‌سی‌اف اشاره کرد.

وی ادامه داد: مجمع کشورهای صادرکننده گاز در این بیانیه تأکید کردند که تحرکات علیه ایران می‌تواند تأمین عرضه انرژی را به مخاطره بیندازد.

معاون امور بین‌الملل و بازرگانی وزارت نفت افزود: همچنین در این بیانیه به مصوبه دیوان لاهه که حملات به مردم فلسطین را محکوم می‌کرد، اشاره شده است.

موسوی تصریح کرد: مجمع کشورهای صادرکننده گاز مجمعی است که بیشتر با محوریت گفت‌وگو، همکاری، تبادل اطلاعات و همکاری‌های فنی فعالیت می‌کند و تعداد زیادی کارهای پژوهشی در ارتباط با آینده بازار گاز انجام می‌دهد که سه مورد در نشست روز گذشته عرضه شد و امروز مصوبات آن در اجلاس به تصویب رسید.

وی ادامه داد: در این دوره از نشست سه قطعنامه و یک بیانیه وزرا داشتیم که قطعنامه‌ها عمدتاً در ارتباط با مسائل فنی، برنامه و بودجه، کارکنان، همچنین انتخاب اعضای هیئت مدیره بود.

معاون امور بین‌الملل و بازرگانی وزارت نفت تصریح کرد: اعضای مجمع در پایان نشست از مهمان‌نوازی مردم ایران، رئیس‌جمهوری اسلامی ایران و وزیر نفت تشکر کردند. / تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار