علت مخالفت آموزش و پرورش با تعطیلی مدارس اعلام محدودیت‌های ترافیکی محورهای شمالی واژگونی اتوبوس تهران–یاسوج در سمیرم حالت بزرگسال «چت‌جی‌پی‌تی» در سال ۲۰۲۶ عرضه می‌شود تصادف زنجیره ای در اتوبان تهران–قم/ آمار مصدومان کیفیت هوای تهران در وضعیت قابل‌قبول وضعیت ذخایر سد‌های تهران بحرانی‌تر شد هشدار برف و باران برای ۲۰ استان بازداشت سرشبکه اصلی باند سودجویی ۵۰۰ میلیاردی از شرکت‌های معدنی و دولتی لغو اجرای طرح زوج و فرد از در منزل در تهران از پنجشنبه کارگروه اضطرار آلودگی هوا: تاکسی‌های اینترنتی باید طرح زوج و فرد را رعایت کنند وزیر علوم: آزمون جامع دکتری به طور کامل حذف نمی‌شود صندوق بازنشستگی: در یک سال گذشته تعداد حقوق‌بگیران ۲.۶ درصد افزایش یافته/ ۶۵ درصد این افراد مرد و ۳۵ درصد زن هستند غیرحضوری شدن مدارس آذربایجان شرقی در هفته آینده پلیس راهور دیر خبر داد، اما طرح زوج یا فرد بی‌توقف اجرا می‌شود دورکاری بانوان شاغل ادارات خوزستان در روز چهارشنبه به مناسبت روز زن

تعطیلی مهدهای کودک و پیش دبستانی های تهران به دلیل آلودگی هوا

استانداری تهران اعلام کرد:مهدهای کودک و پیش دبستانی ها در سه روز آینده تعطیل خواهند بود.
تاریخ انتشار: ۱۹:۱۱ - ۲۲ آذر ۱۴۰۰ - 2021 December 13
کد خبر: ۱۱۳۴۹۷

به گزارش راهبرد معاصر معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری تهران از تعطیلی مهدهای کودک و پیش دبستانی ها و غیر حضوری شدن مدارس برای سه روز آینده خبر داد. عابد ملکی در پایان جلسه کمیته اضطرار آلودگی هوای تهران که عصر امروز دوشنبه برگزار شد، در تشریح مصوبات جلسه گفت: با توجه به گزارش های هواشناسی و شاخص آلایندگی هوا تصمیماتی در این جلسه اتخاذ شد که برای روزهای سه شنبه، چهارشنبه و پنجشنبه هفته جاری اجرایی خواهد شد.

وی افزود: بر این اساس تشدید کنترل دقیق تر خودروهای فاقد معاینه فنی، ممنوعیت تردد شبانه کلیه خودروهای گازوئیلی سنگین و همچنین جلوگیری از انجام کلیه فعالیت های عمرانی که موجب تشدید آلودگی هوا می شود اعمال خواهد شد.

وی ادامه داد: بر اساس مصوبات این جلسه باید کنترل جهت جلوگیری از روشن ماندن اتوبوس ها و مینی بوس ها در پایانه های مسافربری و همچنین جلوگیری از سوزاندن زباله و شاخ و برگ درختان بطور جد اعمال شود.

ملکی افزود: در این روزها استقرار پایگاه های سیار فوریت های پزشکی اورژانس در مناطق آلوده تر و پر تردد با هدف کاهش زمان دسترسی به پایگاه ها انجام می شود. مهدهای کودک و پیش دبستانی ها برای سه روز آینده تعطیل خواهند بود و مدارس در تمامی مقاطع در شهرستان های تهران، ری، پاکدشت، پیشوا و ورامین به صورت غیر حضوری فعالیت خواهند کرد همچنین به دانشگاه ها پیشنهاد می شود در این روزها کلاس های خود را به صورت غیر حضوری برگزار کنند.

معاون عمرانی استانداری تهران ادامه داد: در سه روز آینده تعطیلی موقت واحدهای صنعتی، کارخانه ها و مراکز موثر در تشدید آلودگی هوا را خواهیم داشت و ممنوعیت استفاده از سوخت مایع در نیروگاه ها و صنایع مجاور کلانشهرها نیز اعمال خواهد شد.

وی درباره برگزاری نمایشگاه در شهر تهران نیز گفت: برای برگزاری نمایشگاه ها باید با شهرداری و پلیس راهور هماهنگی های لازم انجام شود. البته نمایشگاه های پر مخاطب باید به شهر آفتاب منتقل شود و نمایشگاه های تخصصی کم مخاطب نیز باید با هماهنگی ساعت کار خود را اعلام کنند./ایسنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار