رئیس قوه‌قضائیه به قضات: تا جای ممکن قرار‌های منجر به بازداشت را طوری صادر کنید که فرد امکان تامین آن را داشته باشد اعلام جرم دادستانی تهران علیه یک عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام نتایج آزمون استخدامی آموزش و پرورش اعلام شد دستگیری اوباش محله فلاح به اتهام درگیری‌های مسلحانه توسط پلیس پایتخت تسهیلات ویژه برای مشمولان پذیرفته شده در آزمون‌های سراسری ۱۴۰۴ وزارت علوم: اعضای هیأت علمی و کارکنان دانشگاه‌ها مشمول فوق‌العاده خاص خواهند شد تاخیر ۲ ساعته در آغاز فعالیت ادارات برخی شهر‌های خوزستان راز تشکیل هسته سیاره مشتری فاش شد فعالیت‌های دریایی در خزر ممنوع شد گرمای هوا شکسته می‌شود / کاهش ۲ تا ۳ درجه‌ای دما در کل کشور از پنجشنبه رشته‌های جدید کاردانی به کارشناسی سال ۱۴۰۴ اعلام شد؛ آغاز فرصت ثبت نام ۱۳ کیلو طلای قاچاق توقیف شده در فرودگاه تحویل مراجع ذیصلاح شد تعزیرات: قیمت‌گذاری بی‌ضابطه برنج داخلی باعث نابسامانی بازار شده است قانون مطبوعات تغییر می‌کند؟ ترافیک پنج کیلومتری در کندوان و هراز/ ادامه محدودیت‌های ترافیکی در جاده‌های شمال فایننشال تایمز: هوش مصنوعی جای زبان دوم را نمی‌گیرد

استاندار تهران:١١٩٧ پروژه در دهه فجر افتتاح می شوند

به گفته منصوری در دهه فجر یک هزار و ۱۹۷ پروژه با اعتبار بیش از ۱۲ هزار میلیارد تومان افتتاح می شود.
تاریخ انتشار: ۲۳:۲۶ - ۱۶ بهمن ۱۴۰۰ - 2022 February 05
کد خبر: ۱۲۰۸۸۲

به گزارش راهبرد معاصر محسن منصوری در حاشیه افتتاح پروژه‌های شهر پردیس گفت: تعداد پروژه‌هایی که در استان تهران در دهه فجر افتتاح خواهد شد، یک هزار و ۱۹۷ پروژه است که بیش از ۱۲ هزار میلیارد تومان در بخش اقتصادی و درحدود ۱۰ هزار میلیارد تومان در حوزه عمرانی است.

در شهرستان پردیس اعتبار پروژه‌ها بیش از ۲ هزار و ۴۰۰ میلیارد تومان است که آماده افتتاح و بهره‌برداری هستند، از این تعداد یک هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان پروژه‌های عمرانی و بیش از ۵۰۰ میلیارد تومان هم پروژه‌های اقتصادی است که اشتغال قابل توجهی برای ساکنان و جوانان شهرستان به همراه دارد. امروز بیش از ۲ هزار واحد مسکن مهر آماده به مالکان واگذار شده است.

امروز سه پروژه را افتتاح کردیم که شامل یک طرح تولیدی در حوزه اقتصادی با اشتغالزایی برای ۲۰۰ نفر و یک پروژه آموزشی در فاز ۵ مسکن مهرپردیس که توسط شرکت عمران شهر جدید پردیس ساخته شد. پروژه سوم هم افتتاح دومین مرکز اورژانس در شهر پردیس بود که توسط شهرداری پردیس ساخته و به مرکز اورژانس شهرستان و استان تهران تحویل می‌شود.

از مجموع ۶ شهر بدون شهردار در استان تهران ۵ شهر تعیین تکلیف شدند و برای شهردار این شهر کار‌ها و استعلامات لازم انجام شده و پیش نویس حکم هم حاضر است و منتظر رفع اختلافات حقوقی بین مجلس و دیوان عدالت هستیم.

پرونده شهر بومهن پیچیده‌تر و حقوقی‌تر از دیگر شهر‌ها بود و حل مسئله از اختیار استانداری خارج شده، منتظر اعلام رای هستیم در حال حاضر این پرونده در حال حاضرحقوقی و قضایی شده است.

در صورتی که مجلس و دیوان عدالت تا هفته آینده حکم نهایی برای شهردار بومهن را صادر نکنند، استانداری به نیابت از شورا، شهردار بومهن را تا هفته آینده معرفی می‌کند.

شهرستان پردیس با جمعیتی در حدود ۳۰۰ هزار نفر در شرق پایتخت قرار دارد./باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر