جلسه شورای امنیت ملی ترکیه درباره تحولات ایران جزئیات گفت‌وگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و ترکیه اظهارات خصمانه صدراعظم آلمان علیه ایران دیدار مقام امنیتی هند با لاریجانی زمان نشست سه‌جانبه روسیه، آمریکا و اوکراین مشخص شد سفر بن‌زاید به روسیه در میانه تنش‌های منطقه‌ای رسانه آمریکایی: متحدان واشنگتن گزینه‌های ترامپ علیه ایران را محدود کردند الجولانی: روسیه از وحدت و ثبات سوریه حمایت کرده است نمایندگی ایران در سازمان ملل: اگر تهدید شویم، پاسخ بی‌سابقه خواهیم داد غریب آبادی: اولویت ما دفاع از ایران است نه مذاکره با آمریکا المیادین به نقل از منبعی ایرانی: «آمریکا با لشکرکشی نظامی نمی‌تواند ما را وادار به مذاکره کند» ترامپ مجددا ایران را تهدید کرد: حمله بعدی بسیار بدتر خواهد بود/ ایران سریعا پای میز مذاکره بیاید کرملین: پوتین فردا با رئیس امارات دیدار و گفت‌و‌گو می‌کند ادعای جعلی درباره محاصره دریایی ایران انصارالله: عراق برای انتخاب رهبران خود به اجازه آمریکا نیاز ندارد

المیادین:موضع ایران ادامه مذاکرات وین تا زمانی است که مذاکرات جدی باشد

فرستاده خبرگزاری المیادین در وین گفت:موضع ایران ادامه مذاکرات وین تا زمانی است که مذاکرات جدی باشد.
تاریخ انتشار: ۱۸:۱۴ - ۲۳ آذر ۱۴۰۰ - 2021 December 14
کد خبر: ۱۱۳۶۴۱

به گزارش راهبرد معاصر خبرگزاری المیادین به نقل از فرستاده‌های خود در وین اعلام کرد که مذاکرات وین ادامه دارد و موضع تروئیکای اروپایی تاثیری بر پیشرفت آن نخواهد داشت و موضع ایران ادامه مذاکرات وین تا زمانی است که مذاکرات جدی باشد.

این فرستاده در ادامه به مواضع غیرواقعی کشور‌های آلمان، انگلیس و فرانسه در مذاکرات اشاره کرده و گفت: موضع اروپا فشار بر ایران به دلیل پیشرفت سریع این کشور در برنامه هسته‌ای است. آمریکا همزمان با مذاکرات، تحریم‌های ایران را متوقف نکرده است.

با وجود اینکه آمریکا همچنان از تحریم‌های ایران کم نکرده و در حین مذاکرات هم برخی از نهاد‌های ایرانی را تحریم کرده است، جالینا پورتر، معاون سخنگوی وزارت خارجه آمریکا ادعا کرد که اولویت واشنگتن از سرگیری سازنده این مذاکرات با تمامی طرف‌هایی است که به دنبال احیای برجام هستند.

در همین راستا رابرت مالی، نماینده ویژه آمریکا در امور ایران و هیئت همراه او دیروز به مذاکرات پیوستند. کشور‌های اروپایی و طرف‌های غربی برجام در حالیکه از سال ۲۰۱۸ و خروج یکجانبه آمریکا از این توافق به تعهدات خود ذیل توافق هسته‌ای عمل نکرده‌اند حال با اظهاراتی که فضای تهدید دارد بار‌ها ادعا می‌کنند که این مذاکرات آخرین فرصت برای رسیدن به توافق است.

روز گذشته نیز «سرگئی لاوروف» وزیر خارجه روسیه در تماس تلفنی با «حسین امیرعبداللهیان» وزیر خارجه کشورمان تایید کرد که مسکو مصمم است برجام را احیا کند.

با وجود تلاش‌های ایران و برخی از متحدان آن، کشور‌های اروپایی به تحریک رژیم صهیونیستی گه‌گاه اظهاراتی ضد ایرانی مطرح می‌کنند که مذاکرات را تحت شعاع قرار می‌دهد./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر