هشدار کاهش شدید دما در ۲۶ استان / بارش برف، باران و یخبندان در راه است امروز در ۵ دانشگاه شهر تهران چه گذشت؟ دستگیری ربایندگان دو تبعه عراقی در غرب کشور/انتشار تصاویر شکنجه گروگان‌ها با هدف اخاذی  رئیس دانشگاه الزهرا: با هتاکان به نماد‌های ملی برخورد خواهیم کرد/ برای دانشجویان پیامک تذکر فرستادیم هشدار ترافیکی پلیس راه فراجا؛ بارش برف و باران در جاده‌ها نام ۲۲ معبر در تهران تغییر کرد + اسامی و جزئیات  بازداشت رئیس و ۲ عضو هیات‌رئیسه اتاق اصناف گلپایگان بارش برف و باران در ۱۵ استان/ ترافیک نیمه‌سنگین در محور‌های منتهی به تهران دانشگاه آزاد البرز تا پایان سال مجازی شد چرا بسته‌های اینترنت زود تمام می‌شوند؟ آخرین وضعیت بیماری وبا در ایران، منطقه و جهان بیانیه دانشگاه تهران در محکومیت هتک حرمت پرچم جمهوری اسلامی ایران عیدی بازنشستگان کی واریز می‌شود؟ دادستان کل کشور: شکستن قداست مراکز علمی قابل قبول نیست وزیر علوم: توهین به نماد‌های ملی پذیرفتنی نیست/با آشوبگر در شورا‌های انضباطی برخورد می‌شود واریز بیش از ۷ هزار میلیارد ریال سود به حساب بازنشستگان فرهنگیان

هشدار پلیس به صرافان مبنی بر حضور دلالان در صرافی‌ها

رئیس پلیس امنیت اقتصادی تهران گفت: به تمام صرافان تذکر دادیم که حضور دلالان در صرافی‌ها ممنوع است.
تاریخ انتشار: ۱۳:۲۳ - ۲۴ آذر ۱۴۰۰ - 2021 December 15
کد خبر: ۱۱۳۷۴۲

به گزارش راهبرد معاصر، سرهنگ علی ولیپور گودرزی رئیس پلیس امنیت اقتصادی تهران اظهار کرد: طی دو هفته گذشته ۲۶ دستگاه خودروی قاچاق توقیف شده که ارزش اموال مکشوفه بیش از ۱۲۲ میلیارد تومان است که کالا‌های توقیفی عمدتا پارچه، پوشاک، لوازم صوتی تصویری، لوازم خانگی، کفش و ... است.

سرهنگ ولیپور گودرزی با بیان اینکه در بحث مواد اولیه کارخانه‌ها به صورت ویژه در حال فعالیت هستیم، تصریح کرد: طی دو هفته گذشته یک هزار و ۷۱۹ کیلوگرم مواد اولیه پتروشیمی کشف شد که باید این مواد در کارخانه‌هایی که در بحث پلاستیکی و پتروشیمی فعال هستند، استفاده می‌شد که متاسفانه در اختیار دلالان بوده و به صورت قاچاق در بازار عرضه شده است.

وی افزود: تمامی نفرات در این پرونده دستگیر شدند و این موضوع را به دلیل اینکه کارخانه‌ها با مشکلات مواجهه نشوند، با جدیت پیگیری خواهیم کرد.

رئیس پلیس امنیت اقتصادی تهران با اشاره به اقدامات پلیس در بحث ارز و جلوگیری از فعالیت دلالان ارزی در پایتخت، بیان کرد: در این بحث ۴۲ دلال ارزی دستگیر کردیم که فقط گردش مالی یکی از این افراد ۳ هزار و ۴۰۰ میلیارد تومان است.

وی افزود: یکی از متهمان دستگیری شده در این پرونده که سابقه دار هم است، اقدام به فعالیت در بحث قاچاق طلا به کشور‌های همسایه می‌کرده است.

سرهنگ ولیپور گودرزی تصریح کرد: به صورت میدانی از ۲۰ صرافی بازدید شد، صرافی‌هایی که مجوز فعالیت نداشتند، پلمب شدند.

وی افزود: به تمام صرافان تذکر دادیم که حضور دلالان در صرافی‌ها ممنوع است و در صورت مشاهده با چنین صحنه‌ای قطعا با متخلفان برخورد شدید انتظامی و قضایی خواهد شد.


شناسایی ۲۰ سایت قیمت گذار غیرمجاز ارز

به گفته رئیس پلیس امنیت اقتصادی تهران، ۲۰ سایت قیمت گذار غیرمجاز ارز شناسایی شد.

وی با اشاره به معاملات فردایی گفت: در اینگونه از معاملات در عمل هیچ طلایی جا به جا نمی‌شود و ما به تفاوت‌هایی که در این معاملات بیان می‌شود، نوعی قمار است و دولت و مجلس شورای اسلامی نیز به دنبال تصویب قانون برای برخورد با این موضوع هستند.

سرهنگ ولیپور گودرزی با اشاره به پرونده‌های ارز ۴۲۰۰ تومانی اظهار کرد: در این باره بیش از ۲۰۰ نفر دستگیر و ۸۰ شرکت صوری کشف شدند که شرکت‌های وقعی نبودند و دارای مستندات جعلی بودند واقدام به دریافت ارز دولتی کرده و در عوض هیچ کالایی را وارد کشور نکرده بودند.

وی افزود: یک قاضی ویژه برای این پرونده تعیین شده که همگی با قرار بازداشت موقت در اختیار مرجع قضایی هستند و تمام اموال این افراد توقیف شده و به بیت المال مسترد خواهد شد./باشگاه خبرنگاران

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار