نبیه بری: آمریکا باید رژیم صهیونیستی را وادار به توقف حملات خود به لبنان کند واکنش روسیه به توافق ایران و آژانس: دلگرم کننده است! ایروانی: ایران به حمایت از مردم سوریه ادامه خواهد داد درخواست رهبر حزب فرانسه برای استعفای مکرون رهبر انصارالله یمن: تهدیدات اسرائیل تمام امت اسلامی را هدف قرار داده است گفتگوی تلفنی عراقچی و وزیر خارجه عربستان تهدید آمریکا به قطع بودجه آژانس در صورت تصویب قطعنامه پیشنهادی ایران مهر تایید کمیسیون تحقیق سازمان ملل بر نسل‌کشی اسرائیل در غزه افشاگری رسانه آمریکایی: ترامپ در خفا از نتانیاهو عصبانی است پاشینیان: همکاری ارمنستان و ایران به سطح جدیدی رسیده است اسلامی: اعتماد میان ایران و آژانس باید بازسازی شود تلاش ترامپ برای برکناری اولین زن سیاه‌پوست فدرال رزرو جولانی: موضوع عادی‌سازی روابط با اسرائیل مطرح نیست رایزنی فیدان با بن فرحان و عبدالعاطی درباره تحولات غزه الجزیره: اعضا غیر دائم شورای امنیت خواستار آتش بس دائم در غزه هستند

لاوروف: قصد نداریم امتیازی به آمریکا بدهیم

وزیر خارجه روسیه تأکید کرد که لحن ملایم و دوستانه به کار گرفته شده در مذاکرات اخیر با طرف آمریکایی، اصلاً به معنای آمادگی مسکو برای دادن امتیاز خاصی به واشنگتن و کوتاه آمدن از مواضع خویش نیست.
تاریخ انتشار: ۱۲:۰۱ - ۲۶ ارديبهشت ۱۳۹۸ - 2019 May 16
کد خبر: ۱۱۳۷۵
به گزارش  راهبرد معاصر به نقل از خبرگزاری «تاس»، "سرگئی لاوروف" وزیر امور خارجه روسیه در پاسخ به درخواست خبرنگاران برای تفسیر مذاکرات روز سه‌شنبه با "مایک پامپئو" وزیر خارجه ایالات متحده در سوچی یادآور شد: «اگر ما در جریان مذاکرات اخیر با مقامات آمریکایی با لحنی دوستانه و همراه با حسن نیت گفت وگو کرده‌ایم، اصلاً به معنای آن نیست که طرف روسی حاضر شده تا از مواضع خود کوتاه آمده و امتیاز خاصی به واشنگتن بدهد که مغایر با منافع ملی کشور باشد.»

به گفته وی، ملایم بودن و انعطاف پذیری دو مقوله کاملاً متفاوت هستند و همیشه باید در مذاکرات منطقی و مودب بود.

لاوروف افزود: «ما همواره حاضر به مذاکره درباره همه مسائلی که نیاز به گفت‌وگو دارند، هستیم و معتقدیم که باید حرف‌های طرف مقابل شنیده شود. ما همیشه صحبت‌های طرف آمریکایی را می‌شنویم، هرچند باید بگویم که آنها همیشه هم حاضر به شنیدن حرف‌های ما نیستند.»

وزیر خارجه روسیه درباره امکان دیدار دونالد ترامپ با ولادیمیر پوتین، با وجود شرط قبلی آمریکا درباره آزادی ملوانان اوکراینی، گفت: «روز گذشته "یوری اوشاکوف" مشاور رئیس‌جمهور در این باره توضیح داد و من هم در تفسیر این موضوع باید بگویم، شخصاً شنیده‌ام که دونالد ترامپ به طور علنی برای تماس دوجانبه با ولادیمیر پوتین در حاشیه نشست سران گروه 20 در ژاپن، ابراز تمایل کرده است. اگر واقعاً پیشنهاد مشخص و رسمی در این باره به ما شود، مسکو از آن استقبال خواهد کرد. البته هنوز چنین اتفاقی نیفتاده است.»
 
وزیر خارجه آمریکا روز سه‌شنبه در بندر سوچی (جنوب روسیه) ابتدا به مدت سه ساعت با همتای روسی خود مذاکره کرده و سپس به همراه "سرگئی لاوروف"، به حضور "ولادیمیر پوتین" رئیس جمهوری روسیه رسیده و گفت‌وگوهای طرفین برای مدت یک ساعت و نیم دیگر نیز ادامه یافت. در جریان این مذاکرات مسائل مربوط به روابط دوجانبه، ثبات راهبردی و همچنین برخی مسائل بین المللی، ازجمله اوضاع در سوریه، ونزوئلا و وضعیت به وجودآمده درباره برنامه جامع اقدام مشترک (برجام) مورد بررسی قرار گرفت.  

منبع : تسنیم
ارسال نظر
آخرین اخبار