تبدیل وضعیت نیروهای شرکتی ۱۴۰۵؛ آخرین خبر از ساماندهی و وضعیت استخدامی کارکنان مدنی‌زاده: آغاز پذیره‌نویسی اولین صندوق ارزی، هفته آینده در بورس چرا تقاضای ارز از بازار رسمی فاصله می‌گیرد؟ قیمت نفت ایران از 100 دلار گذشت حضور ایران در نشست وزرای اقتصاد بریکس، فرصتی برای خنثی‌سازی تحریم ها نفت برنت تا ۱۱۰ دلار اوج گرفت همتی: تحریم، ابزار فشار است نه ابزار تعیین سرنوشت ایران شرایط برای خریداران مسکن سخت‌تر شد/ قیمت وام مسکن چقدر افزایش پیدا کرد؟ عصر قدرت کریدوری؛ وقتی جهان دوباره ارزش راه را کشف می‌کند وزیر راه: ایران به بن‌بست نمی‌رسد/چرا آزادراه حرم تا حرم مهم است؟ وزیر نیرو: 20 هزار مگاوات ناترازی برق برطرف شده است راز عدم تحقق نفت 200 دلاری؛ چین واقعاً قیمت نفت را کنترل کرد؟ سرمایه‌گذاری 30همتی در اینچه‌برون/5برنامه توسعه ای برای کریدور شرق خزر قیمت گوشت گوسفند اعلام شد/ هر کیلو گوشت وارداتی چند دلار برای ایرانی‌ها تمام می‌شود؟ قیمت دلار، یورو و سایر ارز‌ها امروز ۱۸ شهریور ۱۴۰۵ در زمان بسته شدن بازار / دلار ۶ پله بالا رفت + جدول قیمت نفت از ۱۰۰ دلار گذشت

میزان افزایش مالیات بر ارزش افزوده در سال ۱۴۰۱+ جزئیات

میزان افزایش مالیات بر ارزش افزوده در سال ۱۴۰۱+ جزئیات کارشناس حوزه مالیات گفت: برای رشد مالیات بر ارزش افزوده نیاز به پیش زمینه‌هایی همچون، تاسیس سامانه پایانه‌های فروشگاهی است.
تاریخ انتشار: ۱۵:۳۵ - ۲۴ آذر ۱۴۰۰ - 2021 December 15
کد خبر: ۱۱۳۷۷۲

به گزارش راهبرد معاصر، رستگاری کارشناس حوزه مالیات گفت: رشد مصوب مالیات بر درآمد کالا و خدمات ۶۶ درصد بوده و در لایحه ۱۴۰۱ نیز رشد ۷۰ درصدی برای مالیات بر ارزش افزوده در نظر گرفته شده است.

 

او ادامه داد: با توجه به حکم ماده ۱۴ قانون مالیات بر ارزش افزوده در سال ۱۴۰۰ اگر در حال حاضر سازمان امور مالیاتی بخواهد نسبت به قانون موجود عمل کند، حداکثر قدرت رسیدگی به بیش از یک درصد از پرونده‌ها را دارد و در این صورت حدود ۲۸ هزار میلیارد تومان درآمد مالیات بر ارزش افزوده دولت کاهش می‌یابد.


او گفت: برای رشد مالیات بر ارزش افزوده نیاز به پیش زمینه‌هایی همچون، تاسیس سامانه پایانه‌های فروشگاهی است و از بستر اجرای آن این درآمد محقق خواهد شد.

 

کارشناس حوزه مالیات با اشاره به رشد ۱۲۸ درصدی فشار مالیات بر تولید گفت: با توجه به خروج از بحران کرونا و قرار گرفتن بند‌هایی در لایحه بودجه که این موضوع به تسهیل مالیات اشخاص حقوقی کمک می‌کند، می‌توان انتظار رشد درآمد‌های مالیاتی را داشته باشیم، اما رشد ۱۲۸ درصدی درآمد‌ها با توجه به شرایط کنونی محال است.

 

رستگاری گفت: در لایحه ۱۴۰۱ به بند‌هایی همچون مالیات بر ثروت، خودرو و خانه‌های لوکس پرداخته شده است./ باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار