پیوستن مهاجم ۱۸ ساله به استقلال/پدیده جوان فوتبال اهواز کیست؟ مریم آزمون سرمربی تیم فوتبال زنان پرسپولیس شد پایان روز نخست بسکتبال کاپ آسیا با برد چین تایپه + نتایج رقابت‌ها بیش از ۲.۶ میلیون نفر در سامانه سماح ثبت نام کردند وزیر راه: کاهش تراز آب خزر معیشت ساحل‌نشینان و کشتیرانی را تهدید می‌کند سردار رادان: دشمن دنبال براندازی بود، اما در تحقق هدفش ناکام ماند طرح جدید فرانسه و انگلیس برای مقابله با هجوم مهاجران شیخ نعیم قاسم: اگر سلاحمان را تحویل دهیم، تجاوز متوقف نخواهد شد تصادف مرگبار در محور دهلران با ۳ فوتی و ۵ مجروح نواف سلام: ارتش به تدوین طرحی برای انحصار سلاح مکلف شده است سرکنسول ایران در هرات: راه برای ورود قانونی اتباع افغانستان بسته نیست سخنگوی سپاه: معادلات منطقه‌ای و بین‌المللی به‌نفع ایران تغییر کرده‌اند استقلال دست روی لژیونر معروف گذاشت اسپانیا: الحاق غزه و کرانه باختری را هرگز به‌رسمیت نمی‌شناسیم قرعه‌کشی لیگ یک فوتبال انجام شد + جزئیات نتایج تغذیه‌ای که احتمال ابتلا به بیماری‌ها را در سالمندی کاهش می‌دهد

وزیر بهداشت: اگر موفقیتی در حوزه واکسن حاصل شده، مدیون وزارت خارجه‌ هستیم

وزیر بهداشت با بیان اینکه در مدت کوتاهی با کمک وزارت امور خارجه ۱۵۰ میلیون دُز واکسن وارد کشور کردیم که امروز میزان واکسیناسیون به ۸۷ درصد رسیده، گفت: اگر موفقیتی در حوزه واکسن حاصل شده، مدیون وزارت خارجه‌ هستیم.
تاریخ انتشار: ۲۱:۳۰ - ۲۴ آذر ۱۴۰۰ - 2021 December 15
کد خبر: ۱۱۳۸۲۱

به گزارش راهبرد معاصر امروز (چهارشنبه) در آخرین روز از همایش «گردهمایی رؤسای نمایندگی‌های جمهوری اسلامی ایران در کشورهای همسایه» بهرام عین اللهی، وزیر بهداشت درمان و آموزش پزشکی در جمع سفرا و نمایندگان ایران در ۱۵ کشور همسایه حاضر شد و از تلاش وزارت خارجه در تامین واکسن تشکر کرد.

عین اللهی در این نشست گفت؛  از دکتر امیرعبداللهیان تشکر می کنم، موفقیتی اگر در حوزه واکسن انجام شده، مدیون وزارت امور خارجه‌ هستیم، اگر مردم ما امروز نفسی راحت می‌کشند باید از سفیران ما در خارج از کشور که شبانه روز تلاش کردند، تشکر کرد.

وزیر بهداشت تاکید کرد: در مدت کوتاهی با کمک وزارت امور خارجه ۱۵۰ میلیون دُز واکسن وارد کشور کردیم که امروز درصد واکسیناسیون به رقم ۸۷ درصد رسیده است و ۷۴ درصد مردم نیز دو دُز واکسن را دریافت کرده اند و تزریق دُز سوم نیز با شتاب آغاز شده است.

وی در بخش دیگری از سخنانش به توانمندی‌های ایران در حوزه تجهیزات پزشکی و داروها اشاره کرد و از آمادگی ایران برای صادرات به کشورهای مختلف سخن گفت.

وزیر بهداشت با اشاره به اهمیت گردشگری سلامت، ظرفیت داخلی حوزه پزشکی را مستعد پذیرش بیماران از کشورهای مختلف به ویژه کشورهای منطقه خواند و از سفراب ایران خواست فعالیت برای این موضوع را در دستور کار قرار دهند.

در ادامه روسای نمایندگی‌ها به بیان دیدگاه‌ها و پیشنهادات خود برای ارتقاء تعاملات وزارت بهداشت و نمایندگی های جمهوری اسلامی ایران پرداختند./فارس

ارسال نظر