لاریجانی: برخی فکر می‌کنند جنگ خاتمه یافته و اقداماتی برای به هم زدن یکدستگی میان مردم انجام می‌دهند/ مسئله هم‌بستگی ملی به هیچ عنوان حاشیه‌ای نیست برنامه ویژه فراجا برای مقابله با تروریست‌ها شهادت یک حافظ امنیت در عملیات مقابله با تروریست‌ها/ هشدار فرمانده قرارگاه قدس نیروی زمینی سپاه به تروریست‌ها وزیر دفاع: جنگ ۱۲ روزه شکست‌پذیری رژیم پلید اسرائیل را اثبات کرد پزشکیان: نمی‌توانیم تصمیمی بگیریم که بعداً اگر مشکلی پیش آمد بگوییم چاره‌ای نداشتیم؛ باید به فکر عوارض هرتصمیمی باشیم دیدار لاریجانی با خانواده شهید سردار مهدی ربانی واکنش علی مطهری به انتشار مصاحبه اش درباره ساخت بمب اتم توسط ترامپ وزیر کشور: نزدیک به ۱ میلیون و ۲۰۰ هزار نفر از اتباع غیر مجاز به کشور خود بازگشته‌اند/ برنامه‌ها برای بازگرداندن ۲ میلیون نفر باقی‌مانده هم ادامه خواهد یافت سرلشکر حاتمی: نیروهای مسلح با آمادگی کامل در برابر تهدیدات دشمن ایستاده‌اند پزشکیان: از پشتیبانی و حسن‌نظر مقام معظم رهبری تشکر می‌کنم بازتاب بیانات رهبر معظم انقلاب در رسانه های خارجی علم الهدی: می‌خواهند مشهد را مرکز تفریح کنند این خلاف شان امام رضاست رهبر معظم انقلاب: سپر پولادین اتحاد مردم و مسئولان و نیروهای مسلح نباید خدشه دار شود سخنگوی وزارت دفاع: رژیم صهیونیستی برای نجاتش به آمریکا پناه برد سپاه پاسداران: با تمام ظرفیت‌ها و توانمندی‌ها در کنار دولت و ملت ایستاده‌ایم

امیرعبداللهیان: متون پیشنهادی ایران کاملا مبتنی بر برجام است

وزیر امور خارجه گفت که متون پیشنهادی ایران در مذاکرات وین کاملا مبتنی بر برجام است و هیچ نکته فرابرجامی در آن نیست.
تاریخ انتشار: ۲۲:۴۹ - ۲۴ آذر ۱۴۰۰ - 2021 December 15
کد خبر: ۱۱۳۸۲۴

به گزارش راهبرد معاصر حسین امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه امشب در پستی در صفحه اینستاگرامش درباره گردهمایی سفرا و روسای نمایندگی های ایران در کشورهای همسایه و همچنین مذاکرات جاری در وین نوشت: در آخرین روز از همایش «رؤسای نمایندگی‌های جمهوری اسلامی ایران در کشورهای همسایه» که با حضور معاونان این وزارتخانه برگزار شد، به ارائه جمع بندی خود از همایش و بازخوردهای آن پرداختم.

وی افزود: در این جمعبندی به اهمیت نشستهای برگزار شده در همایش اشاره کردم که با توجه به حضور قریب یک دوم اعضاء کابینه در طول هفته، از همین حالا برگزاری جلسات در بخش های ذی ربط دولت برای بررسی مشکلات و راهکارهای ارائه شده از سوی روسای نمایندگی های ایران آغاز شده و کارگروه هایی نیز در این خصوص تشکیل شده است.

وزیر خارجه ادامه داد: در بخشی از سخنانم، واردات واکسن را در شرایط همه گیری کرونا، اولین آزمون نمایندگی های ایران در خارج از کشور در آغاز به کار دولت سیزدهم عنوان کردم و گفتم که خوشبختانه امروز با پیگیری ها و تلاش های جهادی صورت گرفته، بیش از ۸۰ درصد مردم کشور و ۸۶ درصد ساکنان استان تهران واکسینه شده اند.

رئیس دستگاه دیپلماسی ادامه داد: در ادامه سخنانم یادآوری کردم که حرکت سریع در راستای کمک به تامین جنبه های معیشتی و نیازهای جامعه، به گونه ای که اثر آن در زندگی و سفره مردم بوضوح مشخص باشد، دومین ماموریت محوله دولت به وزارت امور خارجه است که در این حوزه نیز حرکت جهادی در مجموعه وزارت امور خارجه، در داخل کشور و در نمایندگی های خارج آغاز شده است.

امیرعبداللهیان همچنین بیان کرد: در بخش دیگری از سخنانم به گفتگوهای جاری در وین بین جمهوری اسلامی ایران و کشورهای ۱+۴ پرداختم و تصریح کردم که گفتگوهای عزتمندانه از ابتدای عمر دولت سیزدهم در دستور کار بوده و کماکان نیز همین رویکرد با جدیت و سخت کوشی تیم مذاکره کننده دنبال می شود.

وی یادآور شد: البته به این‌ نکته هم اشاره کردم که برخی ادعاهای مطرح شده در خصوص وجود خواسته های فرابرجامی در متون پیشنهاد شده از سوی تیم مذاکره کننده کشورمان، کذب محض است، زیرا این متون کاملا مبتنی بر برجام است و هیچ نکته فرابرجامی در آن نیست.

امیرعبداللهیان خاطرنشان کرد: هم اکنون در وین بر روی دو سری از متون گفتگو می شود؛ یک متن پیش نویسی حاصل ۶ دور گفتگوهاست که در ژوئن ۲۰۲۰ که بدلیل نکات اختلافی نیمه کاره ماند.در عین حال طرفهای مقابل پذیرفته اند متنهای پیشنهادی تازه ایران هم روی میز باشد تا از بحث و تلفیق همه اینها یک متن جمع بندی شده واحد به دست آید.

وی افزود: در پایان سخنانم نیز ابراز امیدواری کردم که طرفهای مقابل با حسن نیت و با نگاه به حل مسئله به تلاش های خود ادامه دهند و تاکید کردم که ما خوشبین هستیم در شرایطی که طرف مقابل واقع بینانه عمل کند، بتوانیم به پیشرفت در این دور از مذاکرات نائل آییم./فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار