شبکه آمریکایی: انصارالله برای اولین‌بار جنگنده آمریکایی را هدف قرار داد لاریجانی: شهید حسن نصرالله جانش را در راه نجات بشریت از ظلم و سیاهی داد نتانیاهو: همچنان ۶۳ اسیر در اختیار حماس هستند وزارت خارجه روسیه سفر لاوروف به ایران را تأیید کرد دعوت مقاومت فلسطین برای حضور گسترده در مراسم تشییع پیکر سیدحسن نصرالله کشته شدن ۱۰ نیروی ترکیه‌ای در شمال عراق زینب نصرالله: درد فراق پدرم بسیار سنگین است ۶۰۲ اسیر فلسطینی فردا آزاد خواهند شد جزئیات مراسم تشییع شهید نصرالله و صفی‌الدین در بیروت ابوعبیده اسامی ۶ اسیر اسراییلی را که شنبه آزاد می‌شوند اعلام کرد اسرائیل هویت یکی از اجساد تحویل گرفته شده از حماس را تائید نکرد اطلاعیه دفتر حافظ منافع ایران در واشنگتن درباره هم‌وطنانی که از آمریکا اخراج می‌شوند ریاست تشکیلات خودگردان فلسطین طرح محمود عباس درباره غزه را اعلام کرد سازمان درآمد داخلی آمریکا ۶۰۰۰ کارمند را اخراج می‌کند انفجار ۳ اتوبوس در جنوب تل‌آویو + فیلم 

شلیک موشک زلزال ۱ به پایگاه نظامیان سعودی در جیزان

واحد موشکی ارتش و کمیته‌های مردمی یمن محل های تجمع ارتش سعودی در پادگان السلب در منطقه جیزان عربستان را با یک فروند موشک از نوع زلزال ۱ هدف قرار داد.
تاریخ انتشار: ۱۴:۰۸ - ۲۶ ارديبهشت ۱۳۹۸ - 2019 May 16
کد خبر: ۱۱۳۸۹
به گزارش  راهبرد معاصر ، به نقل از شبکه تلویزیونی المسیره، یک منبع نظامی یمنی گفت: موشک زلزال 1 با دقت به هدف اصابت کرد که در جریان آن شماری از نظامیان سعودی در داخل پادگان کشته و زخمی شدند.

نیروهای ارتش و کمیته های مردمی یمن دو روز پیش تلاش مزدوران سعودی برای پیشروی در ناحیه کوه قیس در جیزان را خنثی و خسارت و تلفاتی به آنها وارد کردند.

زخمی شدن شماری از غیرنظامیان یمنی در الضالح و الحدیده

شماری از شهروندان یمنی امروز پنجشنبه در اثر حمله نیروهای ائتلاف سعودی در استان های الضالع و الحدیده این کشور زخمی شدند.
  
برپایه این گزارش، بیش از پنج شهروند یمنی بر اثر اصابت یک فروند موشک هدایت شونده مزدوران سعودی به مزرعه ای در بخش قعطبه در استان الضالع زخمی شدند.

در الحدیده نیز یک زن و دختر خردسالش در حمله مزدوران و متجاوزان سعودی با توپ و تیربار به خانه های مردم در محله السلام در بخش الحالی زخمی شدند.

منبع : تسنیم
ارسال نظر