چین: اقدامات یک‌جانبه آمریکا علیه شرکای ایران «غیرقانونی» است اعلام وضعیت اضطراری هواپیمای آمریکایی در نزدیکی تنگه هرمز واشنگتن پست: ترامپ گزینه‌ چندانی برای تشدید تحریم علیه ایران ندارد حزب‌الله مصاحبه جعلی العربیه درباره بلندی‌های علی الطاهر را تکذیب کرد نیویورک‌تایمز: تهدیدهای ترامپ برای وادار کردن ایران به امتیازدهی، نتیجه معکوس داشته است تأکید نخست‌وزیر قطر بر تلاش برای میانجیگری میان ایران و آمریکا ایهود باراک: اقدام نتانیاهو در تشدید تنش‌ با ترکیه احمقانه است غریب آبادی: آمریکا اسم شکست بعدیش را «جنگ اقتصادی» گذاشته‌ است هشدار صنعا: مرحله جدید معادلات علیه عربستان دردناک‌تر خواهد بود عراقچی: اصرار آمریکا به سیاست شکست خورده شکست‌های بیشتر به بار می‌آورد حزب‌الله: با حمایت ایران قاطعانه ایستاده‌ایم/ معادله تهران تثبیت شد آمریکا مدعی شد: ۷۵۷ نظامی در جنگ ایران زخمی شده‌اند جلالی: پروژه‌های مشترک ایران و روسیه با سرعت بیشتری دنبال خواهد شد ادعای جدید ترامپ درباره مذاکره با ایران: مذاکره با آنها اتلاف وقت است! ۷ تحریم جدید انگلیس علیه ایران + جزییات واکنش حماس به ادعای ترور فرماندهان مقاومت توسط اسرائیل

سخنگوی نیرو‌های مسلح عراق:کنترل کامل پایگاه عین الاسد در دست ماست

سخنگوی نیرو‌های مسلح عراق:کنترل کامل پایگاه عین الاسد در دست ماست یحیی رسول گفت:نیرو‌های عراقی کنترل کامل پایگاه عین الاسد را در دست دارند.
تاریخ انتشار: ۲۲:۰۷ - ۲۷ آذر ۱۴۰۰ - 2021 December 18
کد خبر: ۱۱۴۱۶۲

به گزارش راهبرد معاصر به نقل از پایگاه خبری العهد نیوز، یحیی رسول، سخنگوی نیرو‌های مسلح عراق امروز (شنبه) در سخنانی از تسلط کامل نیرو‌های عراقی بر پایگاه عین الاسد که محل حضور نیرو‌های آمریکایی در استان الانبار بود، به شکل کامل خبر داد.

یحیی رسول در گفتگو با پایگاه العهد نیوز گفت: هیچ نیروی رزمی ائتلاف بین المللی و یا ناتو در داخل پایگاه عین الاسد حضور ندارند و مستشارانی نیز که اقدام به دادن پشتیبانی‌های لجستیک و توانمند سازی نیرو‌های عراقی می‌کنند، آنجا نیستند.

وی در ادامه اعلام کرد: بسیاری از مکان‌های داخل این پایگاه از نیرو‌های خارجی رزمی به شکلی کامل تخلیه شده اند و برخی پایگاه‌ها نیز مرتبط با تحویل تجهیزات پشتیبانی لجستیک به نیرو‌های عراقی هستند که در وظیفه دفاع از کشور، از نیرو‌های ما حمایت می‌کنند.

او همچنین افزود: این پایگاه، عراقی است و مسئول آن فرماندهی عراقی است و نیرو‌های عراقی از آن حمایت می‌کنند. این پایگاه به شکلی کامل تحت کنترل نیرو‌های عراقی قرار دارد.

گفتنی است پیشتر کاطع الرکابی، نماینده پارلمان عراق با تأکید بر ضرورت خروج نیرو‌های آمریکایی از پایگاه عین‌الاسد، از دولت کنونی این کشور به ریاست مصطفی الکاظمی، نخست وزیر عراق که تاکنون موضوع تخلیه پایگاه عین‌الاسد از نیرو‌های آمریکایی را پیگیری نکرده است، ابراز تعجب کرده بود.

نماینده پارلمان عراق گفته بود نیرو‌های آمریکایی به راحتی در پایگاه عین‌الاسد تردد می‌کنند و هیچ علائم یا شواهدی که نشان دهنده تحویل بخش‌های تحت سیطره آن‌ها در پایگاه به نیرو‌های عراقی باشد دیده نمی‌شود.

الرکابی تأکید کرده بود: «پایگاه عین‌الاسد بسیار بزرگ است و تا این لحظه هیچ جدیتی از سوی آمریکا برای تحویل یا تخلیه آن احساس نشده است. آمریکا پایگاه عین‌الاسد را از دست نمی‌دهد به همین سبب باید آن را از آنجا اخراج و ریشه کن کرد؛ دولت مصطفی الکاظمی برای باقی ماندن در عراق به آن‌ها کمک می‌کند.»/باشگاه خبرنگاران

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار