لاریجانی: امضای یادداشت تفاهم امنیتی میان ایران و عراق با هدف عدم فرصت به دیگران جهت برهم زدن امنیت دو کشور صورت گرفت ادعای ضدایرانی نماینده آمریکا در شورای امنیت قطع سراسری برق در عراق اروپا: با اعمال فشار بر روسیه به جنگ اوکراین پایان خواهیم داد رایزنی لاریجانی با فؤاد حسین درباره پروژه‌های ریلی ایران و عراق ترامپ: حماس نمی‌تواند در غزه بماند ترامپ: ۸۰۰ نیروی گارد ملی به پایتخت آمریکا اعزام می‌کنم/ واشنگتن به دست باند‌های خشن افتاده غریب آبادی: معاون گروسی پس از مذاکره، تهران را ترک کرد / مقرر شد رایزنی‌ها ادامه یابد ترامپ: از پوتین خواهم خواست تا به جنگ پایان دهد لاریجانی: ایران و عراق مصمم به مقابله با جریان‌های تروریستی هستند ایران و عراق تفاهم‌نامه امنیتی مشترک امضا کردند وزیر خارجه ارمنستان: طرح «مسیر ترامپ» تحت حاکمیت ایروان خواهد بود و بدون کنترل طرف ثالث فعالیت خواهد کرد واکنش عراقچی به احتمال سپرده شدن پرونده مذاکرات به دبیر شورای عالی امنیت ملی: فعلاً چنین برنامه‌ای در دستورکار نیست رئیس جمهور لبنان: طرح انحصار سلاح برگشت‌ناپذیر است استرالیا: کشور فلسطین را در سپتامبر به رسمیت می‌شناسیم، نیوزیلند: در حال بررسی موضوع هستیم

واکنش سازمان ملل به افزایش تنش میان ایران و آمریکا

سخنگوی دبیرکل سازمان ملل در واکنش به افزایش تنش میان ایران و آمریکا، خویشتنداری همه طرف‌ها را خواستار شد.
تاریخ انتشار: ۱۳:۲۱ - ۲۷ ارديبهشت ۱۳۹۸ - 2019 May 17
کد خبر: ۱۱۴۳۹

به گزارش راهبرد معاصر ،  در پی افزایش تنش میان ایران و آمریکا، سازمان ملل از از همه طرف‌ها خواست خویشتنداری خود را حفظ کنند.

 

استفان دوجاریک، سخنگوی دبیرکل سازمان ملل، در این‌باره به خبرنگاران گفت: «ما درباره ناآرام شدن شرایط بسیار نگرانیم. از همه می‌خواهیم که حداکثر خویشتنداری را داشته باشند تا از هرگونه تشدید اوضاع و بالا گرفتن تنش جلوگیری شود.»

 

او با اعلام اینکه شرایط حساس است، گفت: «از آنچه شنیده‌ایم، نگرانیم. گوترش اوضاع را از نزدیک زیر نظر دارد و ارتباطاتی هم برقرار شده است. ما شرایط را زیر نظر داریم. پیام ما و پیام دبیرکل، خویشتنداری هم در مورد اقدام و هم در مورد حرف است. شرایطی وجود دارد که امکان دارد از اقدامات و حرف‌ها سوء برداشت شود و می‌تواند به اقدامات فاجعه‌بار منتهی شود. بسیار مهم است که ما در هم در حرف و هم در عمل خویشتندار باشیم.»

 

شایان ذکر است آمریکا اخیرا حضور ناو هواپیمابر «آبراهام لینکلن» در خلیج فارس را به «افزایش تهدید از جانب» ایران نسبت داده است. در همین حال دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، تاکید کرده است به دنبال درگیری نظامی با ایران نیست.

ارسال نظر
آخرین اخبار