زلزله ۶.۲ ریشتری مناطق مرزی ترکیه و یونان را لرزاند ادعای شورای همکاری خلیج فارس: میدان گازی الدره به‌طور کامل در آب‌های سرزمینی کویت قرار دارد و ثروت مشترک عربستان و کویت است استقبال رسمی مقامات لبنانی از عراقچی در فرودگاه بین‌المللی رفیق حریری + فیلم عراقچی: روابط ایران و لبنان یک روابط دیرینه است / حفظ تمامیت ارضی لبنان از اهمیت زیادی برخوردار است آمریکا پایگاه‌های نظامی خود را در سوریه به یک پایگاه کاهش خواهد داد عراقچی: بعد از سال‌های طولانی، دیپلماسی ایران و مصر وارد مرحله جدیدی شده است عراقچی عازم بیروت شد قالیباف در ادامه سفر به آمریکای لاتین به هاوانا رسید رد ادعای تکراری شورای همکاری خلیج فارس راجع به جزایر سه‌گانه ایرانی گروسی: دیداری به موقع با عراقچی داشتم + جزئیات عراقچی در کنفرانس خبری با وزیر خارجه مصر: با گروسی دیدار کردم/ نمی‌توان حق غنی‌سازی را از ایران گرفت قاهره: از حل و فصل مسالمت‌آمیز پرونده هسته‌ای ایران حمایت می‌کنیم دیدار عراقچی با رئیس‌جمهور مصر گروسی: اراده سیاسی لازم در تهران و واشنگتن برای حصول توافق وجود دارد منبع مطلع ایرانی: پیشنهاد مکتوب آمریکا بسیار دور از مبنایی منصفانه برای سازش است

افزایش سرقت سلاح از ارتش رژیم صهیونیستی

منابع نظامی رژیم صهیونیستی گفتند که ۷۰ درصد تیراندازی‌ها در در سراسر فلسطین اشغالی با سلاح‌های به سرقت رفته از ارتش این رژیم صورت می‌گیرد.
تاریخ انتشار: ۱۵:۱۴ - ۲۹ آذر ۱۴۰۰ - 2021 December 20
کد خبر: ۱۱۴۴۳۲

به گزارش راهبردمعاصر، منابع صهیونیستی گزارش دادند که از میان ۶۷۵ حادثه تیراندازی در یک سال گذشته در سراسر سرزمین اشغالی، ۴۶۳ مورد از آن‌ها به وسیله سلاح‌های به سرقت رفته از ارتش رژیم صهیونیستی صورت گرفته است.

به نوشته وبگاه معا، طبق اعلام پایگاه خبری عبری‌زبان «واللا» عمده این سلاح‌ها از سوی فلسطینی‌ها به سرقت رفته و مورد استفاده قرار می‌گیرد. پلیس رژیم صهیونیستی در یک سال گذشته نزدیک به ۲۲۰۰ قطعه سلاح کشف و ضبط کرده است.

وبگاه واللا در ادامه نوشت که این ارقام نشان از ناکامی ارتش صهیونیستی در حفاظت از انبار‌های تسلیحاتی خود دارد، به گونه‌ای تعداد حملات با بمب به میزان ۲۲ درصد افزایش یافته است، بمب‌هایی که از این انبار‌ها به سرقت رفته است. این در حالی است که تا سال‌های گذشته عمده سلاح‌هایی که وارد فلسطین اشغالی می‌شد، از مرز مصر، اردن و لبنان بود.

چهارشنبه هفته گذشته نیز وبگاه کانال ۱۳ تلویزیون رژیم صهیونیستی فاش کرد که حدود یک و ماه نیم قبل در یک عملیات بیش از صد هزار فشنگ از انبار مخصوص تفنگ‌های «M-۱۶» در پایگاه نظامی تیپ «اسکندرونی» در شمال فلسطین اشغالی زدیده شده است.

در ماه ژانویه گذشته نیز منابع صهیونیستی گزارش دادند که از پایگاه نظامی «تسیئیلیم» در النقب (جنوب فلسطین اشغالی) ۹۳ هزار قبضه فشنگ کالیبر ۵.۵۶ میلی متری دزدیده شده است.

در ماه مارس نیز پلیس رژیم صهیونیستی، در بیانیه‌ای از دزدیده شدن حدود ۳۰ سلاح اتوماتیک از نوع تاور از میدان تیر شهر «اشدود» در غرب فلسطین اشغالی خبر داده بود./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار